Konu: Yaşamak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 11:27 PM   #1 (permalink)
d1dem
Teğmen

Tesekkür: 18
13 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
d1dem is an unknown quantity at this point
Standart Yaşamak

Birkaç forumdada yazdığım gibi bu siteyi bişeyler ararken buldum nette 2 gündür ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum ama ççok sevdiğim su sesi doğa sesi olmasına rağmen sıkıldım :(( Bunları başka bi forumdada detaylı olarak yazıcam zaten...
Asıl konum anlatmak istediğim bu değil şuanda...

Korkularım var bitmek bilmeyen korkularım ...Korktukça bişeylerden kendimden uzaklaşıyorum kendimi sevmiyorum mutlu olamıyorum ..Saçma sapan belkide doğru bilmiyorum ama değişik duygular kaplıyo içimi...Yazarken bile emin olamıyorum düşüncelerimden..Bi yanım başka telden diğer yanım başka bir telden çalıyor...
Korkularıma gelince örneklerle anlatacağım...
Ailemin varlığı korkutuyo beni ilk olarak saçma gelicek belki ama evet korkuyorum varlıklarındanda yokluklarındanda ...Bunu anneme babama bile söylemedim bugüne kadar..Tek çocuğum ben onlara benden önce bişey olursa dayanamam ben buna :(((( Bazen bu düşünce mahvediyo beni başka şeyler düşünmek istesemde mahvediyo işte...Günler çok çabuk geçiyo kendimin büyüdüğünü onlarında yaşlandıklarını görüyorum..Hayat bu işte diyorum dedikçe Hayat ....Bu kelimedende sıkılmaya başladım...Yaşamak,hayat....
Üzüyo beni bazen yükünü taşıyamıyorum biliyorum daha yolun çok başındayım ama gelecek korkutuyo beni insanlar korkutuyo..
Ve o kadar hassasımki haberleri bile izleyemiyorum bu hassasiyetimden ...Bi boşvermişlik var bende bilmiyorum boşvermişlikmi sebebini bende çözemiyorum...Bir şehit haberi duysam o anda bütün dünyam kararıyo herşey anlamsız geliyo yada bir ölüm...
bugun yine şehit haberi duydum yakınımın yakınlarından yine düşünmeye başladım...
Ecel diyoruz kader ,alın yazısı diyoruz geçiyoruz belkide ama bu böyle olmamalı işte..Olmamalı....Neyin eceli neyin kaderi ..Birileri geliyo seni öldürüyo ve ecel oluyo adı bu olmamalı :((((( Üzülüyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum saklayamıyorum içimde ..Bu yazdıklarım belkide saçma gelebilir ..
Evet çok karamsarım belkide ama bu durumdan kurtulamıyorum hayat öyle zorki :(
Bazen bişeyler almak istiyorum kendime alamıyorum aç bir lokma ekmeğe muhtaç insanlar geliyo aklıma onların yerine koyuyorum kendimi boğazıma birşeyler düğümleniyor...
Bilmiyorum bu hayatı nasıl yaşanılır duruma getircem nasıl bir ışıkla bir umutla geleceğe bakabilirim...
İnsanlara nasıl güvenebilirim ...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.