10-12-2009, 09:12 AM
|
#4 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yaşamak korkuların,bunalımların,ümitsizlik içindeki ruhun. bu olumsuzluklar, kötü düşünceler benliğine etki eden en ağır silahlar. tv yi haberler için izlemeyi seçmiştim,dünyadan bir haber olmak gerek diye düşünüyordum ama bu yaşanan kötü olaylar yüreğimin daha fazla dayanmasına izin vermiyor malesef. kendime bilerek eziyet etmektense dünyadan bi haber olup benliğimle hasır neşir olmayı seçtim. ümitsizlik dısarıda değildir ümitsizlik bizdedir. kendini sevmeyi,kendine her gün güzel sözler söylemeyi dene.
hayatta en sevdiklerimiz canımız varımız yoğumuz parçamız olan ailemizi kaybetme korkusu hepimizde vardır. ama unutmayalım ki hayat herseye ragmen devam ediyor, pes etme zamanı değil. ve bizler onların varlıgında yokluklarının bizlere vereceği acıyı düşünerek ve ileride pişman olmamak için neler yapmak isterdin_?
hayat senin dilediğin gibi olsun arkadaşım. mutluluk ve huzur gölgen olsun.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
| |