bu korkuların birebir aynısını bende yaşadım ve bu bir rahatsızlık arkadaşlar ölüm korkusu panik atak olarak geçer sevdiklerimi kaybetmekten insanların ölmesinden kötü haber duymaktan tv izlemekten gazete okumaktan insanların öllümle ilgili yorumlarından çok kalabalık ortamlardan sevdiklerimle vakit geçirmekten korkuyordum nedeniyse onların yokluğuna kendimi alıştırıyordum sözde şu anda anlamsız geliyor korkularım ama o an için hayatımı alt üst eden şeylerdi insan bedenen ve ruhen o kadar yoruluyorki tek çözüm hemen doktora başvurmanız hemde daha fazla ilerlemesine izin vermeden ilk olarak ilaç tedavisiyle başlanıyor belli bir süre ilaç tedavisinden sonrada bana yapılanı söylüyorum hipnoterapi bilinçaltında bir yerlerde bu korkuları tetikleyen bir duygu mevcuttur ama daha fazla ilerlemeden nolur önleminizi alın zaman geçtikçe daha fazla ilerliyor ve yıpratıyor.Sorularınız olursada seve seve yanıtlarım bende çok yıprandım ama şu anda çok iyiyim biliyorum sevdiklerim yanımda korkarak günlerimi heba etmektense onlarla günü yaşıyorum mutlu oluyorum kötü haberler her zaman olacakl ama iyi haberlerde var bardağın dolu tarafını görmeye başladığınızda ve tedavinizi aksatmadığınızda çok ama çok mutlu bir yaşam sizi bekliyor olacak:)sevgiyle kalın