Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı
bende de oluyo du öyle:)tv de herhangi dizi vs filan kızardın lafı filan izleyenlerin ben akıllarına gelirim diye,hatta evdeyse diger fertler,dönüp senin gibi derler giye kötü oluyodum,evde kimse olmasa tek olsam bile ben etkileniyodum duymak istemiyodum o sözleri:) |
demek sende bendensin hoşgeldin cnm.Beni en iyi sen anlarsın o halde.bazen düşünürdüm dünyada benim gibi biri daha varmıdır acaba diye.
birbirimize desteğimizi eksik etmeyelim..
Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı
bende kızarma olayını çok büyütüyorum,korkulu rüyam gibi.aynen anlattıklarınız benim içinde geçerli,kabusum olan durumlar oldu hatırlamak bile istemediğim,bu konularda ne var ki sanki cekinecek onlarda bizim gibi insanlar sonuçta tarzında lafları insan algılamayabiliyo,zaten kabullenebilsek problem kalmayacak.şunuda söylemek isterim ben telkinleri dinlediğimden beri degişim oldu,bunun yanında bi kaç kitap okudum kesinlikle bununda etkisi oldu,daha bilinçlendim, daha mantıklı olumlu düşünmeye çalışıyorum artık.
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence.
istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler. |
Evet evet aynen katılıyorum.Sende gelişme olmuş ne güzel çok sevindim.böyle iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum.okuduğun kitaplarıda çok merak ettim bende okumak isterim paylaşırsan çok sevinirim.umarım kısa sürede bütün problemlerimizden tamamen kurtuluruz.
Evlilik olayına gelince inan bana bunda okadar korkucak birşey yok herşey bir anda gelişiyor zaten.Tabiki eşimin ailesi ile ilk tanıştığım zamanlar çok rahat olmaya çalıştım belli etmemeye çalıştım ama yinede kızardığım olmuştur.bende kızardığımı anladığım an hemen bir bahaneyle odadan çıkardım.mesela ben çay koyayım der kaçardım
.kışın çok daha kolay olurdu yüzüm kızardığı zaman ay çok sıcak oldu yandım derdim böylece dikkat çekmezdi hiç.tabi ben yine de dışarı kaçar aynada yüzüme bakardım ve geçene kadar geri girmezdim.kısacası fazla zor olmadı davranışlarımla yüzümün kızarmasından dikkatleri çevirmeye çalıştım hep.Seninde herşey gönlünce olsun.Sevgiler....