Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 03:25 PM   #95 (permalink)
içimdekiben
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
içimdekiben is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
hayat boş anlamsız geliyodu bi zamanlar niye derdi herkez bana bende cevaplardım tüm dengelerimi onun üzerine kurdugumu söylerdim herkezin söyledigi sey aynı oldu seni seviyomuydu o ? hayır seven insan terk dermi hayırrr o zamannnn sevene merhabaa sevmeyene elvedaaa seni seveni sev sevmeyeni sevme canını sıkmaya deymez derdi herkez bende aynen oyle diyorum asla üzüldügüme bile deymiyo ama beni üzen sey hatıralar bir gün asklar bitiyo ama hatıralar kalıyo o hatıralar yokmu o hatıralar bein yiyip bitirende saten hep o hatıralar aklıma geldikce göz yaslarıma hakim olamıyorum :'(
güzel kardeşim
ne güzel demişsin; hatıralar beni yiyip bitiriyo diye.haklısın zor bişeydir herhalde o sahnelerin ikide bir beyne üşüşmesi.
ama düşün o sahneler ikinize aitti, ikiniz oluşturdunuz o sahneleri.şimdi onlar sana acı veriyo.acaba o da senin gibi hatıraların acısını çekiyo mu? eğer hatıralar onun da canını acıtacak olsaydı, onların mazide kalmasına izin vermezdi. birlikte oluşturduğunuz hatıraların acısını tek başına çekiyosum şimdi. ama bunlar sadece senin değildi, ortaktı. o çekmiyosa acısını sen de artık kendini bu adanmışlıktan çıkarmaya çalış. o hatıralar sana bişiler öğretmek için hayatına girdiler,sen öğreneceğini öğren ve onları teşekkür ederek uğurla