o yarıslar evet saten hayata baglayan tek sey beni o gibi ben ve benim gibi bazı fırlama arkadaslar
gölbasında kapatılmış daha sonra talihi yol olarak gözüken haritada bi otobanda kaçak legal kalkıs yarısları yapıyoruz her hafta pazar günü ögleden sonra
amac zevk eglence muhabbet ankara piyasasının araçlarının şöhreti
her hafta olur ama cohu zaman eglencesine zevkine arkadas arasında yapılan yarıslar abla bunlar
ama baze tuzumuz kaçıyo
deposuna . parasına hattaa ve hatta kontana kalkan bile gördüm AMA sikayet gelirse jandarma ve otoban polisleri basıyo :D benzinin bitene kadar kovalıyo
ve birde ivedik var ivedik 88 organize sanayi bölgesinin girişi burda genelde sanayinin araçları oluyo sanayideki ustalar kendi araçlarını deniyo genelde burda ilkindiye doru onlarda enkaya geciyo
ama biz bunları gormek istemiyoruz ankaraya pist yapmıyolar sonrada awelin biri bi yere cakınca gastelerde trafik canavarı oluyoz gecen hafta yan vermeye calısan bi bayan önce orta refuje çarpdı sonra ters takla attı 10 metre kadar sürüklendi ama burnu bile kanamadı :D
yapın ankaraya bi pist ondan sonra bize trafik canavarı diyin
en iyi resim hangisidir ? monaliza idi galiba demi
işte bu araçlarda yarıs dünyasının mona lizaları
motor güçleri modifiye edilerek artdırılmış yarıs için adeta yeniden yaratılmış güçlerine güç katılmış araçlar kendi aracım :P 3.8 sn de 0-100 e ulasıyo :D 2.7 lt motor hacmine sahip
orjinal katranı 240 max . suratı 252 ama ben orjinal ayarlarıyla oynadım bir az
katranı 260 yaptım max suratı ise 310 ile 320 arası :P
film ede gelince abla işte film filmsiz yaşayamam senelerdir tv izlemem reel hayattan korkuyorum tek tük arkadaslarım var onlarda sanayide mesleki arkadaslarım yaptıgım tek sey işden eve evden işe odam pcm ve dvd vcd lerim en son pusula filmini izledim hosuma gitti
tavsiye ederim
ask filmleri izlemem duygusal filmler aglatır beni aksiyon macera korku gerilim
doom felan tarzı seyler
hayattan zevk almaya calısıyorum dünya yı yasamaya calısıyorum dertlerimi bi nebzede unutuyorum bazen ama ben tek basına kaldıgım zaman su odamda gene aklım ona gidiyo