Alıntı:
salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı
Spor hormon salımını arttıracaktır. Katabolic hormonlar bile haddiden fazla salgılanacaktır. Testesteron ve östorojen salgın artacaktır. Spor yapan insanlar daha dirençli ve dinç olurlar. Bu her alanda performanslarını etkiler.
Haliyle bu işin çözümü yok gibi geliyor. Ama beslenmene dikkat etmelisin. Yüksek kalorili besleniyorsan bu enerjiyi atmak için vücut farklı yollar seçebilir; ama spor kesinlikle arttıracaktır. Hem sağlıklı olmanın bir belirtisidir cinsel istek.
Free ilişkiler bizim kültürümüze ve inancımıza uymuyor. İşi legal yollardan halletmek kısa vadede mümkün değil. Dişini sıkacaksın.
Ben de böyle bir etki olmadı. Zaten haddinden fazla libidosu baskın biriyim. Zaten istekli olduğum için telkinler pek fark yaratamamış olabilir. |
Spor vücutta ki fazlalık enerjiyi boşaltmayı sağlar. Her zaman ve her konu da faydalıdır. Ben basit egzersizlerden bahsetmiyorum, ki basit egzersizler de bunu sağlayabilir. Benim gibi hiç durmadan 250 mekik ve 50 şınav çekerseniz gerekli enerjinizi boşaltırsınız...
Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
aynı durum bendede oldu ancak konu açıp sormaya utanmıştım..
ayrıca şunu da belirteyim kesinlikle mastürbasyon yoluna başvurulmasını da tavsiye etmiyorum..çünkü isteği azaltmadığı gibi daha da arttırıyor..çünkü yeterli rahatlamayı sağlamıyor...
sonuçta hiçbirşey olması gerektiği gibi olanın gerçek olanın yerini tutmaz... |
Kendi kendine tatminin yararlı olmadığını hatta arttırdığını yazmışsın. bu işlemi yaptıktan sonra yaptığı ters tepen birini hiç görmedim. Gayette pozitif bir sonuç verir.Sana önerim haydar dümeni okuman.okumamış ve kendisini de tanımayan birine rastlamadım şu ana kadar. bunu yazmaya çekindiğimden yazmadım ama görüyorum ki herkes rahat rahat tartışıyor. Ben size gerekli bilimsel bilgileri ve yapmanız gerekenleri bir doktorun keleminden aktardım. gerisi size kalmış. konuyu daha fazla saptırmayın.Sevgilerle...