Teğmen
Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 08.01.2010 Olabildiğince kısa keseceğim bu günü;çünkü çok keyifliyim;çünkü bugün ben 35 yaşına girdim.Aslında nefret ederim doğum günlerimden;365 gün boyunca aslında hep var olan yanlızlık nedense en çok o gün ağır gelir bana,en çok o 24 saatte koyar.O psikolojiyle de hep de bir bahane bulur,kaçar,bulunamayacak bir köşeye saklanırdım.Benimle kalır,benimle kutlardım(?) büyümemi... Bu sene öyle olmadı,oldurtmadılar:)Bu sene sabahın 7 sinden,neredeyse gecenin bir yarısına kadar hiç yanlız, hiç benimle bırakmadılar beni.Evet ''o'' bu sene de yoktu,ama ailem,ama akrabalarım,ama arkadaşlarım,eşleri,hatta çocukları.Herkes ama herkes yanımdaydı:)Hatta Toprak bile benimleydi bu sene;''kısımm,adamın biri kendi düğününe msn üzerinden katılıyor,benim o adamdan ne eksiğim var,ben de olacam,kapa telefonu,açın kardeşim hemen webcam''i dedi.Amerika niree,Türkiye niree derler bir de:) Yok yoktu bugün...Bi bi bi sürü kitap,neredeyse bir kucak dolusu nergis,o pek bir meşhur olan muhteşem kreasyonumu tamamlayan 2009 model bir ayıcıklı-tavşanlı pijama,bir sürü şıkıtrılı fıkırtılı toka,vakti zamanında çok dalga geçtiğim ve hiç olmayan çeyiz sandığıma(alacağım alacağım,onu da alacağım bu sene,koydum kafaya:)) koyacağım elişi o şahane örtüler,havlular,bohçalar,nefis bir nevresim takımı(aa,bunu kesinlikle saklayamam,hemen serer,bir güzel de üzerinde uyurum),çokk güzel bir oyuncak bebek,kutu kutuu muhteşem lezzette çukulatalar,klasik müzik cd leri...Her birini elime alınca çığlıklar attım;dabadabaduu dansları yaptım:) Annemin bir dergide görüp,hazırlanırken başında beklediği,vıdı vıdısıyla pastahanedekileri çıldırttığı,üzerinde bebeklerin(evet yaa,minicik minicik kız bebekler) ve 35 tane hiç üşenilmeden yakılan ve üflemem beklenen(bir de vantiratör getirseler pek bir iyi olacakmış ama) mumun bulunduğu o muhteşem ötesi kocaman pastayı görünce,''ama ama ama'' diye(başka bir şey diyemedim,çıkamadı)hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.Maillerimi okurken;özellikle bazılarının temenni kısımları tek kelimeyle dehşet vericiydi;''amin'' mi diyeyim,''Allah korusun'' mu diyeyim bilemekle beraber,kahkahalar ata ataa güldüm,kızlar bana dersiniz ama,siz benden beter ''deli'' ve bir o kadar da '''muhteşem''siniz:) Saatler boyunca ağlamakla-gülmek arasında kalıp allak bullak olan yüzümü gözümü makyaj mucizesiyle toparlatma mücadelesi verirken,babamın masama bırakıp gittiği '' Hayatımda ''benim''diyebileceğim tek kadına;kızıma''yazan o zarfı görünce koptu yine kıyamet.(biliyor ben o mektubu okuduktan sonra başına gelecekleri,kaçmışş)Waterproff fondotenmişş,kapatıcıymışş,rimelmişş.Nasıl ağladıysam artık;çenemden aktı valla hepsi,siyah-beyaz bir şey oldum,inanmayın siz öyle dediklerine,gözyaşına dayanıklı değiller,test edip onayladım:)Gerçi annemle beraber aldıkları ve benim bayağı bir süre sonra farkına vardığım kutuyu,daha doğrusu kutunun içinde ki hediyemi görünce,gözlerim yuvalarından fırladı,''huhh'' oldum ve zınkadanak kesildi ağlamam o da ayrı bir konu:)Yok böyle bir adam ya,yok.Dünya yüzünde bir tane daha yok ondan ya,çok kötü fena halde aşığım ben babama ya... Sonra Murat geldi.Bir elinde hasır bir sepet;içinde 2-3 kabak,patlıcan,domates,karnıbahar,minik bir lahana,v.s;çalışmalarımda malzeme sıkıntısı çekmeden rahat rahat kullanaymışım hepsini,rahat olaymışım,bittikçe o getirirmiş bana...Diğer elinde de Freud'un en çirkin resimlerinden biri(kemiklerimi sızlatan kadının en mutlu yaşını geçirmesi dileğimle diye imzalamışşşşş:)))))Tabağın içinde de bir kazandibi;üzerinde bir mum:)Evet,bende bu kazandibinin içinden kesinlikle bir ''tek taş'' çıkacak dedim,hatta resmen didik ettim o kazan dibini ama,ı-ıhh,çıkmadı:)Çok beklermişim çokk,yemezlermiş efendim,o yüzüğü parmağıma taktığı an,ben onun kafasına kocaman bir huni takar,bubububu yaptırırmışım.Üzgünmüş,düşünmüş taşınmış ama,buna hazır değilmiş henüz ve dünya yüzünde de buna hazır olan bir adam da tanımıyormuş!Yok mu pe,yokkk mu böle bi adammm:)))))))))) Aslında daha anlatacak bir sürü şey var ama, uzatmayacağım.İnanılmaz yorgun ama ifade edemeyeceğim kadar mutlu ve keyifliyim.Odam misler gibi ''nergis'' kokuyor.Yeni pijamalarımı giydim,kitapların bir kısmı baş ucumda,bir kısmı koltuklardan birinin üzerinde duruyor.Yeni nevresimlerimde,yeni yaşımla,yeni hayallerim,umutlarımla,bugün doğmuş bir bebek olarak oyuncak bebeğime sarılıp uyumaya gidiyorum. Gözlerim kapanıp uykuya dalana kadar da,hayatımda olan herkesi için''seni çok seviyorum,iyi ki varsın'' diyecek ve onları hayatıma soktuğu için tüm kalbimle Allaha şükür edeceğim.Ay bi dakka,bişi dicem,ne gedi aklıma!Hani diyoruz ya,''bol bol şükür et ki şükür ettiğin şey çoğalsın,katlana katlana sana geri dönsün''?Bakarsınız Allah bir bunun kadar daha arkadaş verir bana,36.yaşımı kutlarken bugünün iki misli hediye ve çiçek alırım.''30 da yetmez 50 tane,50 de yetmez 100 tane ver verr verrr verr,ver Allahım hediye getirecek arkadaş ver!''İihihihiii:) |