16-01-2010, 01:40 PM
|
#192 (permalink)
|
Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü eh iştee, bi yerden tutmakk lazım hayatı, demii yokksaaa böyle gitmiyor büyüüüükk mutluluğu arıyorum diyee küçük şeyleri gözden kaçırıyoruz halbuki hayatt onlarla güzelmişş dediğin gibii, 2 yüz varr. İster istemez 2 yüz oluyor ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyor. düşündüğümü söylediğimde 2 yüzlülükle, kafayı yemişlikle suçlanıyorum. . Eskiden olsa başımı eğer önee, 'ama' lı cümleler kurardımm. . Çok eski değill, 7 8 ay önnce. . Telkinleri dinledim dinleyeli kendime olan güvenim arttı. Suçluluk dinlemiyorum amaa, çok kötü yapıyor beni. Neden bilmiyorum, bitkin, çökmüş bir enes oluyorum. Başkalarının düşüncelerini önemsememe, ego, kendine güven dinliyorum. hımm, bir de depresyon katmıştım arayaa her neysee, dediğim gibii. . Şimdi başımı öne eğmek yerine dimdikk duruyorum. . eskiden ben fasülyeydim, sarılıp tırmanacak bir şey arardım. . O uzun mu uzun, dim dikk olmalıydı ki yükselebileyimm. . Şimdiyse, ben dik duruyorum. . ve bakıyorum, herkess fasülyeymiş, ve bana tırmanmayaa çalışıyorlar. Seviye yükselttim yani birisi yemek masasında birşey demişti, vurdum masaya, kimsin lan sen dedim. . kalktım gittim. Bu,en bunu yaparken ikiyüzlülük denen şeyi attım, orada bıraktım. . O gün bi bardak kırdım, o da bonusuydu sanırsamm sonnra lise 1 den beridir arkadaşım olann biri çok kötü kandırdı beni İş Bankası burs veriyor, diye. . 1.5 - 2 km yürüdükk. . geldik kantine oturuyoruz. Geçti karşıma sırıtıyor. . Yine benden masaya bi yumruk, ve dedimki: Lan sen ne biçim insansınn, bende seni adam sanırdımm. . Sonra bana bağıran noter e haddini bildirdimm orada ben de hatalıymışım biraz, ama kimsenin bana bağıraya hakkı yokk!! işte, ben bunlar kendim olduğum için yaptımm. . Kendim olduğum için ve haklı olduğum içinn. . Vee baktımm, o 2 yüzü birbirine yaklaştırdığımı gördüm dedim ki: Lan, şunun şurasında karşı karşıyasınız, hergün yüzyüze bakıyorsunuz. . Ayrı gayrı düşünmenin ne lüzumu var son halim bu MutluyuZ |
| |