Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı eveeett, bay günlükk. . yalnız yaptığım bir yolculuk dahaa. . açıkçası hiç bu seferki kadar yorulmamıştım ışıkları açmadılar hiç, televizyonu kapattım, başımı cama yasladım ve ağladım hımm,, benim bu duygusallıktan kurtulmam lazım, çünkü bir erkeğe ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-01-2010, 10:15 AM   #191 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eveeett, bay günlükk. . yalnız yaptığım bir yolculuk dahaa. . açıkçası hiç bu seferki kadar yorulmamıştım ışıkları açmadılar hiç, televizyonu kapattım, başımı cama yasladım ve ağladım hımm,, benim bu duygusallıktan kurtulmam lazım, çünkü bir erkeğe hiç yakışmıyor. Zaten sırf duygusallığım beni zayıf göstermesin diye, iyiniyetim hep suistimal ediliyor diye, herşeyimi paylaşmaktan elimde birşey kalmıyor, diye sinir küpü olmuştum. Gören Frankeştayn sanıyordu. . 4 yıldır bu saçmalığımı düzeltmeye çalışıyordum, 4 aydır yaşamaya bir yerden tutunmak adına işe yarar birşeyler yaptığımın farkındayım, hissediyorum bunu; amaa sanırsam bende olmaması gereken duygusallık kavramı yolumu tıkıyor. . İşte burada paradoks çıkıyor karşımaa: Eğer bende olmaması gerekiyorsa be işi var benim içimde!! Neden, diye soruyorum. birçok şeye sorduğum gibi. . 2 heceli, tek kelimeli, ve oldukça basit: neden?? ama hiçbir şeyden cevap alamadığım gibi bundan da cevap alamıyorum. . sanırımm, bazı şeyleri sorgulamayı da bırakmalıyımm. . her neyse, otobüsüm mola verdi HendeK'te. Ben hariç herkes indi. Yanımda oturan 60 65 yaşlarındaki amca da indi. . vurdum başımı onun oturduğu yere, uzandım solucan gibi, uyumaya çalıştım, ama nafile. . Sonra ben de indim. Kocamaaaann bir alışveriş merkezi. En az çırağan sarayı kadar lüks lavaboları aradım, buldumm. bu arada mest oldum güzelliğinden her yerin. Gerçekten lükstü. Yaklaşık 20 pisuvar vardı vee hepsinin üstünde son dakikayı gösteren monitörler. . Off bee, adamlar yapmış, dedim. Bir de kabinleri kontrol etmek istedim (tuvalet gurmesi gibiyim, o ne demekse) herşey güzel. . hımm, sifon süper görünüyorr. . evett, peçeteler son model. . Durr!! o da ne!! maşrapa olması gereken yerdee yaklaşıkk 2 litrelik salça kutusuu!! o anda herşey gitti gözümün önünden. . kahkaha atmamak için zor tuttum kendimii cüzdanımı çıkardım, içinden üstüne sınav tarihlerimi yazdığım 16 parçaya katlanmış A4 kağıdımın 1 parçasını yırttım ve üzerine:
Her Şey Çok Güzel; Ama Maşrapalar Bozmuş yazdım sırıtan bir cinali çizdim, peçetenin üstüne iliştirdimm sonnra hiçbişey yapmamış gibi kaçtım olay mahallindenn yuh bee, ne kadar uzun yaşmışımm mazur görünüz kusrumu biricîk ehbâplarım iyi ki varsınızz seviyorum happiness i

tuvalet olayı komikmiş gerçekten müfettişlik yapmışsın valla :)
ama biliyomusun etrafı ilgiyle incelemiş olman aslında hayata karşı ilgili olduğunu ve hayata bağlı olduğunu gösteriyor..bazı insanlar var ki bırak incelemeyi veya lüksün tadını çıkarmayı..sadece işini bitirip gitmeye odaklanır ve öyle yapar..küçük detaylardan mutlu olmayı veya komik şeyler çıkarmayı biliyosun ne güzel :)

duygusallık herkesde var...çelişki şundan ileri geliyor..topluma karşı göstermemiz gereken yüzün beklentisi farklı...ve kendi içimizdeki yüzümüz farklı...bu iki unsurun da hiçbirinden tamamen vazgeçmeden dengelemek ve eşit oranlı bir karışımdan oluşan bir yüz gerekiyor...kötü bi durum yok ortada

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 01:40 PM   #192 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tuvalet olayı komikmiş gerçekten müfettişlik yapmışsın valla :)
ama biliyomusun etrafı ilgiyle incelemiş olman aslında hayata karşı ilgili olduğunu ve hayata bağlı olduğunu gösteriyor..bazı insanlar var ki bırak incelemeyi veya lüksün tadını çıkarmayı..sadece işini bitirip gitmeye odaklanır ve öyle yapar..küçük detaylardan mutlu olmayı veya komik şeyler çıkarmayı biliyosun ne güzel :)

duygusallık herkesde var...çelişki şundan ileri geliyor..topluma karşı göstermemiz gereken yüzün beklentisi farklı...ve kendi içimizdeki yüzümüz farklı...bu iki unsurun da hiçbirinden tamamen vazgeçmeden dengelemek ve eşit oranlı bir karışımdan oluşan bir yüz gerekiyor...kötü bi durum yok ortada
eh iştee, bi yerden tutmakk lazım hayatı, demii yokksaaa böyle gitmiyor büyüüüükk mutluluğu arıyorum diyee küçük şeyleri gözden kaçırıyoruz halbuki hayatt onlarla güzelmişş

dediğin gibii, 2 yüz varr. İster istemez 2 yüz oluyor ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyor. düşündüğümü söylediğimde 2 yüzlülükle, kafayı yemişlikle suçlanıyorum. . Eskiden olsa başımı eğer önee, 'ama' lı cümleler kurardımm. . Çok eski değill, 7 8 ay önnce. . Telkinleri dinledim dinleyeli kendime olan güvenim arttı. Suçluluk dinlemiyorum amaa, çok kötü yapıyor beni. Neden bilmiyorum, bitkin, çökmüş bir enes oluyorum. Başkalarının düşüncelerini önemsememe, ego, kendine güven dinliyorum. hımm, bir de depresyon katmıştım arayaa her neysee, dediğim gibii. . Şimdi başımı öne eğmek yerine dimdikk duruyorum. . eskiden ben fasülyeydim, sarılıp tırmanacak bir şey arardım. . O uzun mu uzun, dim dikk olmalıydı ki yükselebileyimm. . Şimdiyse, ben dik duruyorum. . ve bakıyorum, herkess fasülyeymiş, ve bana tırmanmayaa çalışıyorlar. Seviye yükselttim yani birisi yemek masasında birşey demişti, vurdum masaya, kimsin lan sen dedim. . kalktım gittim. Bu,en bunu yaparken ikiyüzlülük denen şeyi attım, orada bıraktım. . O gün bi bardak kırdım, o da bonusuydu sanırsamm sonnra lise 1 den beridir arkadaşım olann biri çok kötü kandırdı beni İş Bankası burs veriyor, diye. . 1.5 - 2 km yürüdükk. . geldik kantine oturuyoruz. Geçti karşıma sırıtıyor. . Yine benden masaya bi yumruk, ve dedimki: Lan sen ne biçim insansınn, bende seni adam sanırdımm. . Sonra bana bağıran noter e haddini bildirdimm orada ben de hatalıymışım biraz, ama kimsenin bana bağıraya hakkı yokk!! işte, ben bunlar kendim olduğum için yaptımm. . Kendim olduğum için ve haklı olduğum içinn. . Vee baktımm, o 2 yüzü birbirine yaklaştırdığımı gördüm dedim ki: Lan, şunun şurasında karşı karşıyasınız, hergün yüzyüze bakıyorsunuz. . Ayrı gayrı düşünmenin ne lüzumu var son halim bu
MutluyuZ
Alt 16-01-2010, 02:38 PM   #193 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

evet her telkin herkesde farklı etki yapıyor :) telkin listenin fazla kalabalık olmaması hoşuma gitti :) çünkü çeşit fazlalaştıkça etkisi azalıyor..depresyon telkini de suçluluk telkini gibi zihni yoran ve sürekli dinlenmemesi gereken telkinlerdenmiş...sen onun yerine mutluluk telkinini dinleyebilirsin onun daha etkili olacağı kanısındayım :)
adı üstünde isimlerinden anlaşılıyor farkları...mutluluk..pozitif..depresyon negatif...depresyona girmeyeceksin benzeri lafların yerine ben mutluyum ben huzuluyum lafları içeren telkin daha faydalı olur bence :)

onun dışında gösterdiğin aşırı tepkiler göstermen gayet doğal..çünkü yıllardır insanlara tepki vermedin vermedin içine attın ve şimdi veriyorsun..onun birikimi var...yani "eeeeee yeterin be, buraya kadar" modundasın...aslında o öfke karşındaki kişiye değil senin kendine yıllarca duyduğun öfkenin dışa yansıması " niye kendimi ezdirdim niye karşı çıkmadım içime attım onca zaman" düşüncesinin dışavurumu bence...sen olduğun gibi davranmaya devam ettikçe bu durum durulacak ve geçecektir....suçluluk duygusunu dinleyenlerdede aynısı oluyor...dediğim gibi önceden hakkını savunmadığın için kendini suçluyordun ve onlar çıkıyor :)
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 06:50 PM   #194 (permalink)
spestnaz
Guest

yaşarken kafamı dinlemeye ihtiyacım var, ama çok yoruluyorum. . Bir adımım bile olay oluyor. mutlaka bir saçmalıkla boğuşuyorum her zaman. bu druum da önce bana, sonra çevremdekilere, sevdiklerime zarar veriyor. Acı çektiriyorum kendime, ama mutsuz olduğum zaman dahi gülsem herşey daha güzel olur, gibi. . Bazı şeyleri içimde yaşamaya karar verdim, içimde ve sadece kendimle. Benim mabedim. Başka kimseyi istemiyorum orada. sonra herşey mahvoluyor. Bazen yalnızlık iyidir, derledi de inanmazdım. . Kullanmasını bilirsenn iyiymiş. . gözlerim ağlarken gülersem iyiymiş. susarken çığlık atarsam iyiymiş. hayatt o zaman güzelmiş. .
Alt 17-01-2010, 12:43 PM   #195 (permalink)
spestnaz
Guest

vee güzel bir günn. . sabah biraz sinir küpü olsam olsamdaa, telkin seansı yaptım kendime ve rahatımm. . ohh bee!! kuş gibi hafifim. . taktım kuşlara da, amaaaannn. . seviyorum kuşlarıı bee. . umut veriyorlar banaa. Misall; küllerinden doğann AnkA kuşuu!! Hasssstasıyımm kendisiniin ahh bir de devekuşları uçabillseee. . bana neyse sankii onlar da hızlı koşuyorlar. . misall: hügo ve tolga abii

pekk de bir güzel bakıyooorr oooo,, onlar ne de ateşli gözler öylee Ankara'nın havası her ne kadarr kapalı olsa daa, eğer bu durumda mutlu olabiliyorsam yaşamakk için sebeplerim var, demektir Vee, şunu açıkça söyleyebilirim kii, uğur böceği olmayan bir çiçek sömürülmüyorum, diyerek mutlu olabilirr mantıksal çıkarımlar yapmak hoşuma gidiyor, okuyanları denek olarak kullandığım için özür diliyorum eveeeett, gelelim ciddi konumuzaa: ego, kendine güvenn ve depresyon ile yolaa tam gazz devaaamm!! Depresyonun başında 'Büyüükk, beyaz bir bulutt' diye geçen bir yer varr, orası çok hoşuma gidiyor. Açıkçası sadece o telkinde gerçekten rahatladığımı hissediyorum. O zaman bende bir sorun varr Hayy aksii şeytann!! Devrelerim yanmışş Ohh bee! bugüne orrta şekerli başladımm, süperr gidiyoruuuum
işşte bu adamın hareketlerine hastayımm bitiriyor benii onu öğrenmeyi düşünüyorumm. . biraz izlesem sanırım yaparımm ama çok hızlı bee twist e devam edeyim benn hadi kalın sağlıcaklaa
Alt 17-01-2010, 02:48 PM   #196 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

çok tatlısın canım dostum...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2010, 02:55 PM   #197 (permalink)
Yüzbaşı

bugün neşeli olmana çok sevindim arkadaşım
devekuşu da çok tatlıymış göz rengi gerçekten çok güzel..daha önce onların bu kadar güzel gözlere sahip olduklarını hiç farketmemiştim
Alt 17-01-2010, 03:06 PM   #198 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün neşeli olmana çok sevindim arkadaşım
devekuşu da çok tatlıymış göz rengi gerçekten çok güzel..daha önce onların bu kadar güzel gözlere sahip olduklarını hiç farketmemiştim
beraber neşelenelim dostuuumm devekuşunu, ben de yeni farkettim açıkçası ama gerçekten çok güzelmişş hayat devam ediyor, ve biz de yoldayız iyi ki varsınn
Alt 17-01-2010, 03:06 PM   #199 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok tatlısın canım dostum...
o senin tatlılığın, dostuum iyi ki varsınn hep mutlu kal
Alt 18-01-2010, 12:37 PM   #200 (permalink)
spestnaz
Guest

Depresyon telkinini dinlemeden olmuyor, iyi mi bir yamukluk vardı, zaten bendee amaaaann!! kim düz ki biz yamuk olmayalım, demii laptop uma kavuşuyorum İnşallah, ahh bide babamm internetten alışveriş fobisini yenebilsee Bugünlerde, yine olmak istediğim gibiyim. Kendimi 'save'ledimm, yandığım zamann tekrardan alacağımm. Böyleyken çoğu şey daha güzel. İçimm biraz daha rahat. Işığımm biraz daha parlakk. Yolum, azıcık daha kısa. Sevenim, biraz daha çok. Dertlerim, sevenlerimden az. . Saman alevi gibi giyinen öfkeni hemenn dindirebiliyorum, kimseye zarar vermeden. Büyüdüğümü farkediyorum. Kendi hayatıma tepeden bakıyorum, ve görüyorum birşeyler. İyi birşeyler. Değişim. Dün, annemle konuştuk, biraz. Sağolsun kanat takıp uçurdu beni. Hafifledim, bayağı. Yaşamak için bir neden daha, Şükürler olsun!! dedim. Sımmsıkı sarıldım geceye. Ayakta tutan ne varsa benii, sımmsıkı sarıldım ellerinee Birazdan deriiiinn bir nefes alacağııımm, ve herşey biraz daha güzele doğru gidecekk. . Hepinizi seviyorum, Kalın sağlıcaklaa

Bookmarks