Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı yazanı belli değil neye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-02-2010, 08:40 PM   #291 (permalink)
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz

bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı yazanı belli değil neye saçmalamaya başladıysam anlayın ki mutluluktan uçuyorum demektir. . Aslında şu an burda olmayıp tekrar yapıyor olmam lazımm Ama düzene karşıyım ben naparsınız Elden geldiği kadar, canıım :) Fazla sıkmaya gerek yok heraldee İki gündür bi uyku bastırmıştı kii. . Enn son, Dün gece yatağa attığımı hatırlıyorum kendimi Sabah bi kalktımm. . 11 i 20 geçiyor Az kalsın derse gecikiyordumm Kulaklığımı Ödün(ç)aldılar telkin dinleyemiyorum ama ben bilirim işimii Sıkı duruun, geliyorumm Hiçbişey beni tutamaaaaaaazz 3 gün önce direksiyon eğitimim var; geçtim koltuğa herşey çooook güzel iyi mutluyuz hani sürüyorum da arabayı. . Hatta hocanın gözüne girdim. Sen gel, devam et dedi. Bildiğiniz trafikteyim. O güne kadar hayatında sadece tencere kapağı sürmüş olan ben araba sürüyorum Ama öyyle böyle değil. Bastım. 30. . Yetmeeezz. 45. . Olur mu hiiiçç!! 40 a çıktımm. . Bi yerde ışık vardı, hoca kenarıyı gösterdi. Işıkta dur, 100 metre ilerde dur. Kırmızıda durdum. . Yeşil yandıı; Öndeki araba gittii. . O an naptıyusamm; debriyajdan biraz hızlı çekmişim ayağımı araba durduu Hocanın bi bakışı vardı banaa; İçten içe adam ulan seni benn. . diyordu resmenn Allahtan ki son dersimdi haa Ama kavradım bayağıı Sorun yok gibi :) Pöhh bee :) Çok uzattımm :) susuyim barii Kendinize iyi bakınn :) Sizleri, 'Hepiniz'ii çoooookk mu çoooooookk seviyoruuuumm İyiki varsınııııızzz khkh 56
şimdi okuyunca benmde anılarım depreşti.güldüm kendi kendimeben de direksiyon hocamı sinir ediyodum..nese ki atlattık..
bol mutlu günler diliorum ..biz de seni çok seviyoruz..iyi ki varsın..
Allah a emanet ol

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 26-02-2010, 09:55 PM   #292 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

merhaba arkadaşım
ben de merak etmeye başlamıştım niye artık günlüğüne yazmıyorsun diye
belki özel nedeni vardır diye de soramadım....neyse...seni tekrar günlüğünde görmek çok güzel alıştırmışsın bizleri

ufak aksilikleri komediye vurabilme özelliğin çok hoşuma gidiyor bunu da söylemeden edemiycem

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2010, 10:06 PM   #293 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point

spest nerelerdesin.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2010, 11:13 AM   #294 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Şu aaaann, ne desemm booooooşş haftaya bein bekleyenn süppeeerr bi habere kucak açarak başladııımm yookk, kucak falan açmadııımm direkk kucağına atladımm Üstümden nasıııııll bi yük kalktı anlatamaaaaamm oh bee!! Ehliyet sınavını geçtiiiimm :P trafik 94 motor 80 ilkyardım 70 ilkyardımdan şüpeliydiiiimm onu geçtiiimm :) Şükürler olsun Rabb'imee :) Zaaaaa!! Katrina kasırgası gelse de keyfimi bozamaaaaaaaazz 'PaShA' larr gibiyiiiimm Büyük konuşmıyim gene dee :P:P Umudumu hiiiiçç kaybetmediiimm :) :) :) Hepinizi çoooookk seviyoruuuuumm Mutluyuuuuummm Ohh bee :) sm il56 Bayram ilan ediyorum bugünüü Herşeyi, herkesi çooook seviyoruum :) Hitleri bilee iyiki varsınıııızz :) Sizleri çoookk seviyoruuumm bl issy
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2010, 11:17 AM   #295 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepimiz burdayız bitanem sabır...İnan...Neden buradayız çünki hepimiz ters giden birşeyler olduğunu fark ettik ve güzel arayışlar içinde aynı yolsa kesiştik.Birbirimize destek olmak için,kendimize ve yapabildilerimize inanmak için burdayız.Seni seviyoruz...
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme ..
Sahiden de dediğin gibii Sadece sabırr Sizleri çooookk seviyoruuumm Hayatımın parçasısınııızz Dilerimm, sonsuza kadaaarr öyle kalııınn Mutluluk hepimizle olsunn :) Işığı kalbimize dolsuuunn
Alt 01-03-2010, 11:44 AM   #296 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu aaaann, ne desemm booooooşş haftaya bein bekleyenn süppeeerr bi habere kucak açarak başladııımm yookk, kucak falan açmadııımm direkk kucağına atladımm Üstümden nasıııııll bi yük kalktı anlatamaaaaamm oh bee!! Ehliyet sınavını geçtiiiimm :P trafik 94 motor 80 ilkyardım 70 ilkyardımdan şüpeliydiiiimm onu geçtiiimm :) Şükürler olsun Rabb'imee :) Zaaaaa!! Katrina kasırgası gelse de keyfimi bozamaaaaaaaazz 'PaShA' larr gibiyiiiimm Büyük konuşmıyim gene dee :P:P Umudumu hiiiiçç kaybetmediiimm :) :) :) Hepinizi çoooookk seviyoruuuuumm Mutluyuuuuummm Ohh bee :) sm il56 Bayram ilan ediyorum bugünüü Herşeyi, herkesi çooook seviyoruum :) Hitleri bilee iyiki varsınıııızz :) Sizleri çoookk seviyoruuumm bl issy
Tebrik ederimmm süpersinnnn
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2010, 04:47 PM   #297 (permalink)
Binbaşı

Deriiiinn bi nefess alıyoruuz, Herşeyy daha da güzele gidiyooorr :) Bugün biraz anlayışsızdımm :) Sanırım istemeden bi kalp kırdımm Pişmanım ama ne biliyimm Son 2 3 gündür çoooookk yorgunum. Bazı arkadaşlarım 'ot'luklarını tasdiklediler Onları başımdan defetmeye çalışıyorum Haliyle yoruyor. . Hiçbirini kırmadan uzaklaştırmak o kadaaaarr zor kii. . Her anı düşünerekten hareket etmek eskisinden daha fazla yoruyor Sanırım ailemden uzak oluşum ve almam gereken sorumlulukların srttığının işareti bunlar :) Amaaaaaann Biraz bekleyelim bakalım :) Nolacakk :) Şu an bildiğim tek şey varsaa; herşeyin her an daha da güzele gideceğii Evett bi anda mutluluk doluyor içimizee :) Hissediiin :) Kalbinizdenn yuakrı doğru gidiyooor :) Koyverin gitsinn Hissederek çıkarın yukarı doğruu :) Herşey gönlünüzce olsun. Sizleri seviyorum :)
Alt 01-03-2010, 05:12 PM   #298 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Tebrik ederim dostum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 03:12 PM   #299 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tebrik ederim dostum
Sağol dostuuumm Seviyorum bee, senii Hepinizi seviyoruuuumm
Alt 03-03-2010, 04:58 PM   #300 (permalink)
Binbaşı

1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm Tam yakaladım karedee, uçtu gitti. Ertesi gün yine aynı saatte, yine kıpırtılar sezdim. Bi baktım yine orada. İzlemeye başladım yine. Biraz kıpırdadım; uzaklaştı. Biraz öteye gitti. Bi işim vardı, onunla uğraşırken bir ses duydum. Cama baktım, başka bi güvercin gelmiş,sessizce izliyor gibiydi benii Sonra ikisi de uçup gittiler. Tam 2 gün önce, Camdan sesler geliyor; Guukguruguukkuuguu!! Gurukkuruuugukkuuu!! Noluyoruz yaa, dedim. Camdan baktım, çaktırmadan. . Bizimkiler yine oradaa Erkek olan şişmiş, dişisine kur yapıyor Bi görseydinizz!! Evlendirme memuru olsam nikâh kıyardım oracıktaa Neyse; bi baktım dişi olan dönmeye başladı. Naz yapıyor O uzaklaştıkça erkeği takip ediyor. Ama fazla uzağa gitmiyor dişi Neyse, öyle gittiler bi 15 20 metre, derken. . 3. bi güvercin geldi Ben dikkatle izliyorum, dişi olan 3. güvercine öyyle bi gaga attı ki, doğduğuna doğacağına pişman oldu, sanırsamm Sonnra uçtu gitti, erkek olan da peşindenn Umarımm, mutlu sonla bitmiştir 5 6 gündür bilinçaltısal saçmalıklarla uğraşıyorum (o ne demekse). Yoruyor, haliyle Sanırım, toparladım kendimi. Bugün yaklaşık 20 dakika önnce SecreT i aldım. Başlamalıyııımm Fazla diyecek birşeyim de yokk aslında Huzur, Mutluluk ve Sabır hepimizle olsun Kendinize iyi bakın, sizleri seviyorum

Bookmarks