Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dostum.. yanındayız herzaman.. şükretmeye çalış.. tanrının sana bahşettiği herşey için.. tüm bu sıkıntılar için bile.. çünkü yaşamın değerini sıkıntılar olmasydı bilemezdik.. şükret.. ve diyorum ki... Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-02-2010, 11:24 AM   #281 (permalink)
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

dostum.. yanındayız herzaman.. şükretmeye çalış.. tanrının sana bahşettiği herşey için.. tüm bu sıkıntılar için bile.. çünkü yaşamın değerini sıkıntılar olmasydı bilemezdik..
şükret.. ve diyorum ki...

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2010, 02:10 PM   #282 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .
canım sana bu sınır koyma meselesi ve diğer insanların iyiliğini istemesi konuları hakkında birşeyler söylemek istiyorum...

bir insan diğer bir insanı eleştirebilir bu gayet doğal birşey..ancak eleştirinin dozu aşılırsa ve karşıdakinin sınırını geçicek şekilde yapılırsa işte o zaman eleştiri yapılan kişi rahatsız oluyor..senin durumun da bundan ibaret ve bu konuda yerden göğe haklısın..

malesef bazı insanlar var ki onlar sanki dostunmuş numarası yapan düşmanlar olabiliyorlar..."ben senin iyiliğin için söylüyorum" veya " dost acı söyler" tarzı şeylerin arkasına sığınarak çaktırmadan senin cesaretini kırmak isteyen kişiler olmaları muhtemel...çünkü gerçek bir dost karşısındaki kişinin iyi yönlerini ona hatırlatır ve bu duyguyu pekiştirir..eleştireceği birşey varsa da bunu karşı tarafın sınırını geçmeden onu rahatsız etmeden yapar...ama yukarıdaki bahsettiğim dost gibi görünen düşman kişiler..senin iyiliğine söylüyormuş gibi yaparak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar başka birşey değil....sana akıl vermiş olarak kendisinin senden daha üstün olduğu hissini yaratmaya çalışıyorlar...o yüzden sınırını geçerek eleştiri yapanlar kim olursa olsun onları dost olarak kabul etme lütfen...ne kadar iyiliğin için söylüyorum dese de sınırlarını korumaya devam et..."iyiliğini düşünüyorum" ifadelerine takılıp sınırlarını korumaktan vazgeçme...dost maskesi ardına gizlenip seni üzmekten zevk alıyor da olabilirler..bunu bilemezsin...dost dediğin insanı yüreklendirir cesaretini kırmaz..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2010, 05:55 PM   #283 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

psikiyatra gittim, binaya girdim. İlk 5 dakika kimse birşey sormadı, bende sormadım. Öyyle gezdimm :P sonra birine sordum, doktoru. Odasını gösterdi, kapıyı çaldım; yoktu. Bekle dediler. 15 20 dakika kapısındaki koltuklara oturup kitap okudum. Gelmedi. Tamm o anlardaa, bi
çaktı aklımdaa kolay kolay pes etmemem gerktiği. . Her ne olursa olsunn, daha kötüsü vardı ve benim olmam gereken yer orası değildi. Sevk eden doktorun yazdığı kağıdı avucumda sıkıştırdımm, dışarı çıktımm. kağıdı çöpe attım ve geri döndüm yurda. Bugünüm dönüm noktası oldu. Artık yok, eskisi gibi. Kazandığım tecrübeydi, sadece yaşadığım bugün.

eveet, gelelimm son noktaya yanımdaydınız. Yalnızım derken sizler, ailem. . yanımdaydınızz hepinize minnettarım. Seviyorum, sizleri. Kalbimde yer ettiniz sizin gibi güzell insanlarla tanışmakk, herşeye rağmen sizin avrlığınızı bilmek beni umutlandırıyor sevgili dostlarımm, hepinize teşekkürlerimi sunuyoruuumm enn güzel şeyler sizinle olsunn :) sizleri çooookk seviyorumm :)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2010, 06:06 PM   #284 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

seni yürekten tebrik ediyorum canım
gerçekten takdir edilesi bir karar vermişsin..içindeki sesi dinlemişsin ne güzel bu durumda olan çoğu insan "oraya kadar geldim artık beklemeye mecburum geri dönemem" diye düşünür ve doktoru beklerdi..

yani tabi ki psikiyatrist ihtiyaç duyulan durumlar da olabilir..
ama ben senin durumunu psikiyatriste gidecek kadar olmadığını düşünüyorum...dünyada öyle psikolojik rahatsızlıklar var ki bizim yaşadıklarımız onların yanında "sadece bir can sıkıntısıymış gibi" kalır..
zamanında ben de psikiyatriste gitme girişiminde bulundum ve kafamı bomboş hale getiren sersem eden, beni benlikten çıkaran ilaçlar dayadı bünyeme...1 ay sonra ilaçları a bıraktım bir daha da gitmedim..ve yarıda kestiğim için vazgeçtiğim için hiç de pişman olmadım...üstünden 1 sene geçti ve hala pişman değilim..devam etseydim o ilaçları hala içiyor olacaktım ve bir doktorun boyunduruğunda hayatımı sürdürecektim..
doğru olanı yapmışsın..harikasın....iyiki varsın

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2010, 06:20 PM   #285 (permalink)
Yüzbaşı

beyni etkiliyor diyecektim düzelttim :)

Alt 19-02-2010, 06:32 PM   #286 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

fiuuuyytt. . nerden dönmüşüm yaa bi daha kapısından geçmem psikiyatrın İnşallah kimse geçmez İnşallah gerçeknen hafiftir, durumum :) hafif yaa :) hatta kötü birşey yok ki :) gökyüzü massmavi, güneşş altınn sarısıı herşey çookk güzell :) ahh, birde verilen sözler tutulsaa :P
Alt 19-02-2010, 11:32 PM   #287 (permalink)
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha
anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. .
Hepimiz burdayız bitanem sabır...İnan...Neden buradayız çünki hepimiz ters giden birşeyler olduğunu fark ettik ve güzel arayışlar içinde aynı yolsa kesiştik.Birbirimize destek olmak için,kendimize ve yapabildilerimize inanmak için burdayız.Seni seviyoruz...
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme ..
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2010, 07:02 AM   #288 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğüme bu konuyu ele alsam mı diye düşünüyorum.Yaşadığım bütün etkileri yazsam off be ne anılarım vardı acaba benim yerinde olan buna katlanırmıydı acaba pes ederlermiydi ?Neyse ben bu konuyu ele alayım kimyasal boyutu...Sonuçta benin anımı anlatan hatıram...Ders gibi zorlu bir başarı öykü yazayım ...
sıkı takipçisi olacağııımm
Alt 20-02-2010, 07:06 AM   #289 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepimiz burdayız bitanem sabır...İnan...Neden buradayız çünki hepimiz ters giden birşeyler olduğunu fark ettik ve güzel arayışlar içinde aynı yolsa kesiştik.Birbirimize destek olmak için,kendimize ve yapabildilerimize inanmak için burdayız.Seni seviyoruz...
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme ..
ben de sizleri çoooookk seviyorumm sıradan bi insan anlayamaz, hissettiklerimi. birtakım şeylerin farkında olmayanlar anlayamazlar. Teşekkür ederim. Sizler yanımdaykenn, çin seddini de geçerim benn herkesi ama herkesi çoookk seviyorumm :) yeniden gülen gözlerle bakabilmek istiyoruuumm :) Yapabileceğime inanıyorum. Kendi kendime dürüst olmakla başlayacağım. İyiki varsınız :)
Alt 26-02-2010, 08:30 PM   #290 (permalink)
Binbaşı

Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz

bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı yazanı belli değil neye saçmalamaya başladıysam anlayın ki mutluluktan uçuyorum demektir. . Aslında şu an burda olmayıp tekrar yapıyor olmam lazımm Ama düzene karşıyım ben naparsınız Elden geldiği kadar, canıım :) Fazla sıkmaya gerek yok heraldee İki gündür bi uyku bastırmıştı kii. . Enn son, Dün gece yatağa attığımı hatırlıyorum kendimi Sabah bi kalktımm. . 11 i 20 geçiyor Az kalsın derse gecikiyordumm Kulaklığımı Ödün(ç)aldılar telkin dinleyemiyorum ama ben bilirim işimii Sıkı duruun, geliyorumm Hiçbişey beni tutamaaaaaaazz 3 gün önce direksiyon eğitimim var; geçtim koltuğa herşey çooook güzel iyi mutluyuz hani sürüyorum da arabayı. . Hatta hocanın gözüne girdim. Sen gel, devam et dedi. Bildiğiniz trafikteyim. O güne kadar hayatında sadece tencere kapağı sürmüş olan ben araba sürüyorum Ama öyyle böyle değil. Bastım. 30. . Yetmeeezz. 45. . Olur mu hiiiçç!! 40 a çıktımm. . Bi yerde ışık vardı, hoca kenarıyı gösterdi. Işıkta dur, 100 metre ilerde dur. Kırmızıda durdum. . Yeşil yandıı; Öndeki araba gittii. . O an naptıyusamm; debriyajdan biraz hızlı çekmişim ayağımı araba durduu Hocanın bi bakışı vardı banaa; İçten içe adam ulan seni benn. . diyordu resmenn Allahtan ki son dersimdi haa Ama kavradım bayağıı Sorun yok gibi :) Pöhh bee :) Çok uzattımm :) susuyim barii Kendinize iyi bakınn :) Sizleri, 'Hepiniz'ii çoooookk mu çoooooookk seviyoruuuumm İyiki varsınııııızzz khkh 56

Bookmarks