spestnaz ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız biz de seni çoooooooookkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzz.......... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-01-2010, 12:42 PM
|
#201 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü biz de seni çoooooooookkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzz....... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
19-01-2010, 12:25 AM
|
#202 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 209
86 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü dostum bozdun gözlerimi insan bu kadar güzel yazar mı hiç | Offline
| |
19-01-2010, 01:06 PM
|
#203 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı
dostum bozdun gözlerimi insan bu kadar güzel yazar mı hiç | insan mıı!! Ben insan değilim! iyi bak varmı size benzer tarafıııımm teşekkürler arkadaşş beğendiysen ne mutlu banaa hayat ne güzel, bee Bugüüüünn, büyük bir güüünn!! Online Counter a tekrar başlıyoruuumm Sıralamada hep en altta olsam daa, olsun canım sağolsunn Annemle aramızdaki stand up lık tartışmaları bir derece ileri taşıdık, Ona meditasyon yapıyorumm Seviyorum O nu bee İçim içime sığmıyor şu ann İnsanoğlu bence ayçiçeği gibii olmalı, güneşini gördüğü zaman ona yönelmelii şu aaaann, enn yakın dostuum aradı ve benim için önemli işlerini iptal ettiğini söyledi. . Vay bee, onu da seviyorum çekim yasası bu heraldee şimdi bi AVM ye gideceğizz her ne kadar gıcık olsamda AVM leree, bu seferr herşey çoook kgüzel olacakk, çünnkü biricik dostumm ve ben varızz ohh bee!! bi rahatlamışımm kii. . Sannki çiçek tarlasının ortasındaymışım gibi mutluyumm, huzurluyumm Sizleri seviyorummmm,, iyi ki varsınııııııızz |
| |
19-01-2010, 06:39 PM
|
#204 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 209
86 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü dostum sanki seni bir yerlerden tanıyorum ama | Offline
| |
20-01-2010, 12:31 PM
|
#205 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Bugün geçici sorunlarımın aslında çooookk derinlerden geldiğini farketmiş bulunmaktayım. Kendimi, bilinçaltımdaki büyük taşların yerini değiştirmeye hazır hissetmiyorum. . Önce en yakınımdakilere benim herrr söyleneni yapan, buna karşılık kendisinin hiçbir isteği bulunmayan bir robot olmadığımı hatırlatmam lazım. . Kimseden birşey beklememek söylendiği kadar kolay değil. . İnsanoğlunun yapısında var, bu durum. İstesem de, istemesem de yoruyor beni. Onlarla arama bir set çekmam lazım. . Bir anda olmasa da, uzun zamanda olmalı, en önemlisi de sağlam olmalı. . Bu, benim istediğim hayat değilse, ama ben yaşıyorsam değiştirmek de benim elimde olmalı. .Kader, deyip razı olmak saçma çünkü insan kendi kaderini kendisi çiziyor, o halde ne yaparsa onun kaderi o olacak. . Benn, değişmeyi seçiyorum. . Önce ben değişeceğim, sonra etrafımdakiler. . Dilemek problem değil, 'Sihirli Küre' () bakıpp, dileklerr dikleyeceğim Şimmdi, telkin arasıı iyiki varsınız |
| |
20-01-2010, 08:24 PM
|
#207 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
Bugün geçici sorunlarımın aslında çooookk derinlerden geldiğini farketmiş bulunmaktayım. Kendimi, bilinçaltımdaki büyük taşların yerini değiştirmeye hazır hissetmiyorum. . Önce en yakınımdakilere benim herrr söyleneni yapan, buna karşılık kendisinin hiçbir isteği bulunmayan bir robot olmadığımı hatırlatmam lazım. . Kimseden birşey beklememek söylendiği kadar kolay değil. . İnsanoğlunun yapısında var, bu durum. İstesem de, istemesem de yoruyor beni. Onlarla arama bir set çekmam lazım. . Bir anda olmasa da, uzun zamanda olmalı, en önemlisi de sağlam olmalı. . Bu, benim istediğim hayat değilse, ama ben yaşıyorsam değiştirmek de benim elimde olmalı. .Kader, deyip razı olmak saçma çünkü insan kendi kaderini kendisi çiziyor, o halde ne yaparsa onun kaderi o olacak. . Benn, değişmeyi seçiyorum. . Önce ben değişeceğim, sonra etrafımdakiler. . Dilemek problem değil, 'Sihirli Küre' () bakıpp, dileklerr dikleyeceğim Şimmdi, telkin arasıı iyiki varsınız | dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki...tıpkı oturmuşsun benim yaşadıklarımı yazmışsın bu kadar olur
evet haklısın...karşıdaki insanların aslında hadlerine düşmeyecek derecede senin sınırlarına girmeleri karışmaları, hatta ihtiyacın yokken bile akıl öğretmeye çalışmaları gerçekten sinir bozucu bir durum..
ve tesbitin çok doğru..kendi kurallarını koymalı ve karşındakine de bunu hissettirmelisin...ve birisi sınırı geçmeye zorladığında sakın esnememek gerekiyor..yoksa sınırlar da etkisiz hale gelebiliyor inanmıyorlar ve saygı duymuyorlar...senin özel alanını sahipsiz bir bahçemiycesine istedikleri köşelerinde gezinebiliyorlar..o bahçeyi çitle mi duvarla mı bilemem.birşekilde sınır koyman gerekiyor...zaten herkesin en doğal hakkıdır kendi özel sınırları (buna kişilik hakları da denebilir)...R. şanal ın sınır koymak adlı olumlamasını tavsiye edebilirim bu konu için...ben de yapıyorum bu olumlamayı...kendine iyi bak | Offline
| |
20-01-2010, 09:42 PM
|
#208 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Açıkçası, telkin dinlemekten başka hiçbir şeye zaman ayırıp kendim için çaba harcamadım. . Harcayamıyorum. Yapamıyorum. Yapmak istiyorum, ama yapamıyorum. Nasıl desemm, içimden gelmiyor. Bir an içimm öylesine rahat oluyor kiiii!! O zaman herşey işte böyle devam edecek, siyorum. . Ama bir süre sonra öle olmadığını, olmayacağını görüyorum. Yapay etkenlerin bu kadar nüyük etkiye sahip olduğu benim hayatım dediğim çember bölük pörçük olmuşş. . Yanında bu bir çemberdir yazmasa, çember olduğu anlaşılamayacak. . Böyle gelmiş, böyle gider; demek istemiyorum; ki değişimi ne kadar istediğimi siz de biliyorsunuz. . Ama bu yolda harcadığım zamanı boşa geçmiş gibi görüyorum. Bu, tamamen istemdışı bir hâl. . Assla öyle düşünmek istemem, ama bir bina için temel atıyorum; her ne kadar hiç önemsemesem de; 3. şahıslar beni gözardı ederek mahfediyorlar herşeyi. . Her seferinde acaba nerede hata yaptım, diyerek enn baştan başlıyorum; tahminimce her geriye dönüş vaktinde bir öncekinden daha fazla yol kat etmiş oluyorum. . Sonuca ulaşmak için sabrediyorum. . Ufak tefek engelleri (tek celsede olmasa da) boşamam lazım iyiki varsınız, hepinizi çok seviyorum. teşekkürler. . |
| |
21-01-2010, 10:58 AM
|
#209 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Vayy bee!! Gecenin karanlığı örttü dünkü ruh halimii Bugünn bomba gibiyiiiimm Tabi, dün 10 saat telkin dinledik Bugün biraz hayallerimden ve rüyalarımdan bahsetmek istiyorum sizee Bazen devrim yaptığımı hayal ederim. . Uykuda veya okulda, farketmiyor Elimde bayrakla, okulun çatısına; herkesin görebileceği bir yere çıktığımı ve meraklı gözler benim üzerimdeyken bayrağı diktiğimi, sonra herkesin coşkuyla çığlıklar attığını, birbirlerine sarıldığını hayal ederim. . Bazen kendimi devlet başkanı, dolayısıyla ordu komutanı olarak görürüm. . Ateşli silahlarla meydan savaşı yaparız vee ben hayallarimde hiç yenilmemm Bir kez uçurumdan uçtuğumu görmüştüm. . Gri renkliydi her yer, yere çarpmadan azz önce uyanmıştım. Bu gece ortaokuldaki bir arkadaşımla lise sınıfında en arkada oturuyorduk, hatta bi dakka,, üniversiteden arkadaşlar da vardı çorba gibi resmenn . . Kadının biri gelip beni yerimden kaldırdıı, yan tarafa oturttu sonra bittii. . bu rüyaydı. . Uçurum da rüya. Bu ikisini sadfece paylaşmak için anlattım. . Amaa, devrim yapışım ve ordu komutanlığı deneyimim gündüz uyanıkken gözlerimdn geçme cüretini gösteren durumlar Sizlerden radyolojik destek bekliyorum Acaaba, çok mu büyük düşünüyorum düşlerime ayar çekmem lazım mı? Eğer lazımsa nasıl yapabilirim Saygılar, sevgiler, ve tüm güzel şeyler sizinle olsuunn Arzular Şelalee anladınız siz onuu hepinizi seviyoruuuuumm |
| |
21-01-2010, 11:07 AM
|
#210 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü ilginç bir rüyaymış gerçekten
kendimce rüyayı şöyle yorumladım ben...aslında herkesin kendine güven kazanması için illa çok büyük başarılar devrimler yapması gerekmiyor..(en azından kitleleri etkileyecek büyüklükte olması gerekmiyor)
bence bu rüyanın anlamı..senin kendi içinde savaş açtığın kişisel ve duygusal engellerinle ilgili..ve onları aşmışsın ve kişisel zaferini ilan etmişsin en büyük savaş insanın kendi içinde olandır zaten..kale içten yıkılır derler ya öyle işte..
sevgiyle kal arkadaşım iyiki varsın | Offline
| | | |