Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2010, 12:19 PM   #64 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba sevgili günlük
buralara uğramayı biraz aksattım :) dün kar yağdı..babam da dışarıdaki manzaranın güzelliğine dayanamadı ve hadi dışarı çıkalım dedi..pamuk gibi karların üzerine basa basa dolaştık...ve hava karardı akşamı ettik eve döndük

kilo verme telkini sanırım etki göstermeye başladı...ilk dinlediğim günler vermediğim gibi aldığımı ve iştahımın anormal arttığını söylemiştim..ama şimdi
son 2-3 gündür tartıma bakıyorum kilom sabitlendi....en azından artık kilo almamın durduğuna sevindim...hem üstelik doğru dürüst spor bile yapmadığım halde kilom sabit kaldı...sanırım bu iş olucak...fobimi de yenip düzenli yürüyüşümü koşumu da dışarıda yaparsam tamamdır...iştahım da azaldı

az sonra dışarı çıkacağım şimdilik bu kadar yazayım..kendine iyi bak günlük..ve kendinize iyi bakın arkadaşlar
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla