Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2010, 01:45 PM   #213 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senn git anayasadan geç, hukuk başlangıcından geç; iktisattan kal iyimi. . Allah Allaaaahh!! ne insanlar var yaa. İktisatla ne işim var benim kardeşim!! Yok talep eğrisi, arzî bölge, GSMH, GSYİH!! oooofff!! 300 sayfa var, hepsi de grafikk. . Napacaaaaamm gelde çıldırma şimdi. Sonra diyorlar niye asabisin. . Sana ne kardeşimm! İster asabi olurumm, ister mum gibi eririm. . sanane bee!! Ama yokk. . Sakin oluyoruuuzz!! ohh bee. Rahatladım biraz. Otohipnoz işe yarıyor, bir kez daha tespit edildii ama bu hocanın canını okurum benn. . Kim hoca yaptıysa zaten. .

valla haklısın da bi noktada...hem kişisel sorunlarla hem de böyle zor derslerle boğuşmak gerçekten çok zor...ben de senin durumlarını yaşadım ve hala yaşamaktayım..benim de sevmediğim ve geçemediğim derslerim var..

ama inşallah kişisel problemleri azalltığımız erittiğimiz sürece dersler gözümüze daha kolay gelecektir..aslında zor olan onlar değil...bizim hem derslerle hem kendi sorunlarımızla uğraşmamız gerektiği...belki hayırlısı böyleydi..üzme kendini
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla