spestnaz ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlarımm karar verdimm, meydanlara iniyoruuuuumm insan haklarıyla ilgilenen bir örgüt e katılacağım hımm, biraz da hareket lazım dimii hep erttelemiştim bugüne kadarr, fakültenin futbol kulübüne gireceğiiim lisansım olmasa da, çıkartırız canııımm kosskoca İ Ü bana bi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
22-01-2010, 01:45 PM
|
#213 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü valla haklısın da bi noktada...hem kişisel sorunlarla hem de böyle zor derslerle boğuşmak gerçekten çok zor...ben de senin durumlarını yaşadım ve hala yaşamaktayım..benim de sevmediğim ve geçemediğim derslerim var..
ama inşallah kişisel problemleri azalltığımız erittiğimiz sürece dersler gözümüze daha kolay gelecektir..aslında zor olan onlar değil...bizim hem derslerle hem kendi sorunlarımızla uğraşmamız gerektiği...belki hayırlısı böyleydi..üzme kendini | Offline
| |
22-01-2010, 02:34 PM
|
#215 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü benimlee yanı siniri yaşayannn biri varmıss burdaaaa :) kalırımm dedıgım dersten 85le geçmişimmm... kesin geçerim dedıgımm derstenn 2 puanla bırakmıss hocaa ewet bu iki dersede aynı hocaa gırıorr maksat büte ögrenci cagırmakk ... hepsini asmak lazımmbunlarınn yaaaa hepsiniii | Offline
| |
22-01-2010, 05:08 PM
|
#216 (permalink)
| Guest | Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: yelda_k Nickli Üyeden Alıntı
benimlee yanı siniri yaşayannn biri varmıss burdaaaa :) kalırımm dedıgım dersten 85le geçmişimmm... kesin geçerim dedıgımm derstenn 2 puanla bırakmıss hocaa ewet bu iki dersede aynı hocaa gırıorr maksat büte ögrenci cagırmakk ... hepsini asmak lazımmbunlarınn yaaaa hepsiniii | sorma yaa, bütte para mara da vermiyorlarmış ki. . Adamı hasta ediyorlar. Ama karar verrdim, mezun olunca çıkacam karşılarınaa, bi güzel parlatacam kendilerinii. . Yine sen ters köşe sinn, ebn kalırım belki dediklerimden kaldım şüphe avryaa, bitiriyor adamı. ne konuda olursa olsuuunn. Yok. yaşamıyim benn. . |
| |
22-01-2010, 05:18 PM
|
#218 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Bizde seni çok seviyoruz iyiki varsın. | Offline
| |
22-01-2010, 05:24 PM
|
#219 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
7 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
Acabaa? Yine benn, yine ben. Diyorlar ki; sorma, çıkamazsın işin içinden. Bem göze almışım çıkamamayı. Tünelin ucunu görmeden girdim bir yola. . Ama biliyorum bir ışık var. Umurumda değil. Yürüyorum. Aldırmadan yürüyorum. Umursamadan yürüyorum. Nasılsa şimdilik gece örtüyor, gözyaşlarımı. Gece örtüyor, hatalarımı. Aydınlığa kavuşuncaa; ağlamayacağımm İyiki varsınız, hepinizi seviyorum. . | yazıya baaakk, ne güzell yazmışsın bende seni seviyorum lan. En çok da cs de bana vurulurken yani her zaman seviyorum iyi çocuksun, o tünelde beraber yürüyoruz kendine iyi davran. . | Offline
| | | |