Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2010, 07:08 PM   #222 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senn git anayasadan geç, hukuk başlangıcından geç; iktisattan kal iyimi. . Allah Allaaaahh!! ne insanlar var yaa. İktisatla ne işim var benim kardeşim!! Yok talep eğrisi, arzî bölge, GSMH, GSYİH!! oooofff!! 300 sayfa var, hepsi de grafikk. . Napacaaaaamm gelde çıldırma şimdi. Sonra diyorlar niye asabisin. . Sana ne kardeşimm! İster asabi olurumm, ister mum gibi eririm. . sanane bee!! Ama yokk. . Sakin oluyoruuuzz!! ohh bee. Rahatladım biraz. Otohipnoz işe yarıyor, bir kez daha tespit edildii ama bu hocanın canını okurum benn. . Kim hoca yaptıysa zaten. .
Yaramı deştinn spestnaz aynı ders beni de deli etti, bir sürü grafik, yazı, aslında hocası kolay da soruyor ama o kadar çok puan kırmış ki şu cümleyi yazmamışsın bu cümleyi yazmamışsın diye, final fena değildi ama o kadar çok puan kırmaya devam ederse çarşamba ben de aynı dertten muzdarip olabilirim. Bu dersi her bölüm görüyor galiba, sabrımızı mı deniyorlar ne. Benim yerime de hocanın canına oku inşallah.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla