Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2010, 03:37 PM   #192 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Tekrardan merhabalar günlüğüm,
Bu aralar yine o kadar çok rüya görüyorum ki.Rüyalarımı çok seviyorum.Uyanıyorum yeniden rüya görmek için bi daha uyuyorum
Bugün rüyalarımın birinde:) bir sınıfta olduğumu gördüm.Yalnız öğrenciler yabancı.Yine de ne onlarla iletişim kurarken,ne ders anlatırken hiç zorluk çekmiyorum.KEndimden çok eminim,çok rahatım,öğrencilerin de kolaylıkla öğrenebildiklerini hissediyorum.
Sonra birisi geliyor kapıyı açıp.Bu sınıfa önceden giren öğretmen sınıfı çekip çevirememiş meğerse,gürültü oluyormuş çocuklar öğrenemiyormuş,ve bu kadın sürekli bu sınıfı denetlemek zorunda kalıyormuş.
Kapıyı açıp sınıfın durumunu görünce şaşırıyor.Bense hiç istifimi bozmadan dersime aynı rahatlıkla devam ediyorum.Kendime ne kadar güvendiğimi hatırlıyorum.

Çok aydınlık,hafif,rahat bir rüyaydı.Teşekkür ederim