phantommun günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi bende anladım.
Evet.
Yüksek beklentiler...sonucu hızlı düşüş.
İyi tesbit.
Tamam.
Peki o zaman şunu açabilirmisin?
''Yüksek beklentilerin...gitmesi gereken asıl yolları görmesini engellediğini ...''
Açarsan sevinirim.
Üzerinde fazla düşünmeden okumuşum,ne demek isteğini şimdi kavradım,evet.
Yanlış ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-02-2010, 01:23 PM
|
#191 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: pinnko Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi bende anladım.
Evet.
Yüksek beklentiler...sonucu hızlı düşüş.
İyi tesbit.
Tamam.
Peki o zaman şunu açabilirmisin?
''Yüksek beklentilerin...gitmesi gereken asıl yolları görmesini engellediğini ...''
Açarsan sevinirim.
Üzerinde fazla düşünmeden okumuşum,ne demek isteğini şimdi kavradım,evet.
Yanlış anlaşılacak tarzda birşey yazdıysam özür dilerim. |
Tabi ki :)
Orda da şunu kastettim ben:) Yani ben bazen beklentilerime o kadar odaklanıyorum ki, sadece sonuç odaklı yaşıyorum.Oysaki ona ulaşmak için küçükte olsa yapmam gereken şeyler oluyor.Ama kafam yüksek beklentilerle o kadar meşgul oluyor ki yapılacak şeyleri es geçiyorum.Mevcut durumda o beklentiye ulaşabilmek için hazır mıyım bakmıyorum.
Artık bunu çok fazla yapmıyorum tabi, eskiden böyleydim diyeyim:) Ya da yapsam bile bi aşamada farkedip "Aaaa bak yine aynı şeyi yapıyordum nerdeysee.." deyip o moddan çıkıyorum.
Bunun yerine,beklentiye giden aşamada küçük küçük beklentiler,küçük küçük hedefler belirleyip,sabırlı olmak çok daha işe yarıyor ya hani..
Bu pek çok insanın söylediği,yazdığı,öğütlediği birşeydi ama ben bunu yeni yeni öğrenebildim onca duymuşluğa okumuşluğa rağmen:)
Demek ki hakikaten herşeyin zamanı var.Yeni birşeyler öğrenebilmem için önce eski bilgileri hazmetmem,belirli bir olgunluğa ulaşmam gerekiyor. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | Offline
| |
16-02-2010, 03:37 PM
|
#192 (permalink)
| Çevirmen
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü Tekrardan merhabalar günlüğüm,
Bu aralar yine o kadar çok rüya görüyorum ki.Rüyalarımı çok seviyorum.Uyanıyorum yeniden rüya görmek için bi daha uyuyorum
Bugün rüyalarımın birinde:) bir sınıfta olduğumu gördüm.Yalnız öğrenciler yabancı.Yine de ne onlarla iletişim kurarken,ne ders anlatırken hiç zorluk çekmiyorum.KEndimden çok eminim,çok rahatım,öğrencilerin de kolaylıkla öğrenebildiklerini hissediyorum.
Sonra birisi geliyor kapıyı açıp.Bu sınıfa önceden giren öğretmen sınıfı çekip çevirememiş meğerse,gürültü oluyormuş çocuklar öğrenemiyormuş,ve bu kadın sürekli bu sınıfı denetlemek zorunda kalıyormuş.
Kapıyı açıp sınıfın durumunu görünce şaşırıyor.Bense hiç istifimi bozmadan dersime aynı rahatlıkla devam ediyorum.Kendime ne kadar güvendiğimi hatırlıyorum.
Çok aydınlık,hafif,rahat bir rüyaydı.Teşekkür ederim
| |
16-02-2010, 04:31 PM
|
#193 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü
Anladımmm.
Keyifle okuuyorum..
Teşekkür ederim
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| |
22-02-2010, 07:40 PM
|
#194 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Merhaba günlükçüm,
Vergi memurum geldi.(bknz. redflowers'ın günlüğü)
Özellikle şu son iki gündür.
Düşüncelerim çok karışık.Bi saniye önce çocukluğuma gitmişken bi saniye sonra 2020de neler yapıyor olacağımı düşünüyorum.Bu arada geçip giden diğer 1256 düşünceyi yakalamam mümkün olmuyor.
Anasınıfındayken annemin beslenme çantasına koyduğu şeyleri geri getirip önlüğümü çıkarmadan hemen önce yerdim.Ve bunu yeni hatırlıyorum.
Rüyalarımla sıkı fıkı olduk iyiden iyiye.Hangi olayı hangi düşünceyle yaptığımı keşfediyorum.Görmezden geldiğim,üstünü örtmeye çalıştığım şeyler apak oluyor.Kendinle yüzleşmek güzel.Nedense hiç tepki vermiyorum ama.Ne suçlulukne suçlama,ne üzüntü,ne sevinç.Hıı öyleydim işte,öyle oldu evet.Bitti.
Yüzümde de durum aynı.Gülmekle somurtmak arasında gidip gelirken hiç birisini yapmamaya karar veriyorum.Bir duvar misali,konuşasım da yok.
Kardeşim bu halimin hiç çekilmediğini söyledi.Alıştı tabi sürekli gülüp konuşan çatlak halime.
Dün gece kendimi ağlamaya zorladım.Bari arınayım ayol.Üzüntü getirmeye çalışıyorum aklıma.Hadi phantomm bari ağlayarak arın yavrum.Yok o da yok.Zar zor iki damla yaş.Katıla katıla ağlamalarımı özledim.Şimdi ağlarken "Ne var ki ağlayacak?" sorusunun "ağırlığını" taşıyorum.
"O" da geliyo aklıma.İlk önce korktum tabi.Yahu bu ölmemişmiydi,hani balık olup küçülüp küçülüp ölmüştü.Ölmesine izin vermek istememiştim ama o tanımadığım adam onu susuz bırakmıştı hani..Ve ben rahatlamıştım,üzerimden bir yük kalkmıştı..Noldu şimdi neden hortladı ki?
Hortladığı filan yok,sadece o da sayımdan geçiyor.Neler kalmış?Aaa hepsini mi bırakmışım geride?Nasıl olur?Nasıl izin vermişim?Neden tutmamışım sıkıca?
Çünkü ben çok değerliyim,değerimi kabul ettim ve kendimi her daim onaylıyorum vergi memuru.
Sadece kendime soruyorum.Evet bu kez neleri yenmem gerekiyor?
Döngülerimi farkediyorum.Yıllardır yaşadığım şeyleri yeni farkediyorum.İlginç.
Her halime saygı duyabiliyorum.Şükürler olsun.
KEndime zaman veriyorum.Hadi bakalım..
| |
22-02-2010, 08:38 PM
|
#195 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Ben de ağlamak istiyorum ama o kadar yoğun bir üzüntü hissetmiyorum.Eskiden sürekli ağlardım.Ama onlar çaresiz hissettiğim zamanlardı.Şimdi o kadar ağlayamıyorum.Hala atlatamadığım şeyleri hatırladığımda bir iki damla bazen..
Artık dalgalama dönemlerimde herşeyi askıya almış gibi hissediyorum.Gülmeyi,somurtmayı,konuşmayı..Şu an geldiğim noktada bu dönemler bu hale büründü.Eskiden bugünlerde almış olduğum tüm yolun en başına giderdim şimdi ne ileri gidiyorum ne geri.Öylece olduğum yerde kendimi,duygularımı,geldiğim yeri,neleri elimde tutup neleri gönderdiğimi izliyorum sanki.Yargıda bulunmadan.
Onun dışında ağlamak hakikaten çok rahatlatıyor.O çok çaresiz hissettiğim zamanlarda 7/24 ağlamam bundandı sanırım:) Rahatlamak için tek yolum oydu.Şİmdi çözüm yolları vs. düşünebildiğim için sarılabileceğim tek şey ağlamak değil bunu biliyorum.
| |
22-02-2010, 08:50 PM
|
#196 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Alıntı: gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Anlıyorum seni.:))))Yargılamamak senin için bir artı olmuş..İnş benim içinde artı olur..Yalnız ben bu ağlamaya taktım telkinler ağır basıyor ama beni mutlu ediyor..Ewet ağlamak istiyorum ki arınayım... :D:D:D | :)Sadece ağlamakla arınılmıyor ki..Yani sen olumlu düşünmeye devam ettikçe yolundan dönmedikçe rüyalarında,olaylar karşısında verdiği tepkilerle filan da arınıyorsun..Ben bunu hissediyorum..
Yine de ağlamak gibisi yok sanırım:) Uyumadan önce ağlarsın,sonra mışıl mışıl içini çekerek uyursun bebek gibi.
| |
22-02-2010, 09:32 PM
|
#197 (permalink)
| Çevirmen
Rüya artık görmüyorummmm yaaa telkinleri ilk dinlediğimde görmüştüm şimdi ise görmüyorum arınmış olabilirim dimi :D:D:D | Bence görüyordursun ama hatırlamazsın.Tabi ki dinledikçe bilinçaltı kalıpları değişiyor o paralelde eski şeylerden birşekilde arınıyorsun,eski duygular,olumsuzluklar yavaş yavaş gidiyor.
| |
22-02-2010, 09:41 PM
|
#198 (permalink)
| Çevirmen
| Cevap: phantommun günlüğü Karanlık rüyası mı?:) O nasıl birşey:) Kabus gibi mi?
Tamam anladım mesajı yeniden yazıyorum:)
Belki de arınma rüyaları görüyorsun ve zihnin net,rahatlamış uyanıyorsun..
Ben de erken kalkarsan rüyamı hatırlamıyorum.Yeniden uyuyup yeni rüyalar görüyorum:)
| |
22-02-2010, 09:48 PM
|
#199 (permalink)
| Çevirmen
Ewet rahat uyanıyorum korkuyla uyanmıyorumm... | O zaman herşey yolunda demektir:)
| |
22-02-2010, 09:55 PM
|
#200 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: phantommun günlüğü
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | Offline
| | | |