Canım benim benim kızımda giriyor bütün dualarımız sınava girecek site sakinlerine İnşallah hepsi başarılı olacak verdikleri emekler yerini bulacak 96
Asalett bana ablademen beni mutlu eder artık abla hatta teyze olacak yaştayım hatta mutluyum yaşımdanda açıkça söylüyorum.EFT ye gelince ben Mürvvet Muratın kitabını okudum tavsiye ederim çok açık bir şekilde anlatıyor.İnsan ilk önce acemisi olduğu bir konu olduğu için biraz zorlanıyorama alışınca herşey daha kolay oluyor.
Ben öncelikle kendi sorunlarımı listeledim hayatımı yazdım beni ençok üzen kişileri belirledim sorunlarımı belirledim .Bu konuların üzerine gidiyorum .Benim meşur bir diz ağrım var doktor miyaji dedi ben herne denedi isem geçmedi .Şimdi eft deniyorum .Annemle ilgili bölümü halletim büyük oranda geçmişti şimdi yeniden şiddetlendi.Bu seferde eşimle ilgili bölüme başladım üçgündür ilk başta dizimdeki ağrı 10 ise şimdi 8 oldu.Bu yolsürekli çalışma ve azim istiyor .Hayatımızda kendimizden önemli kimse yok biraz kendimiz için çaba harcamak güzel .Ben sorunları çözdükçe bağlardanda kurtuluyorum.Bunu hiç bir ilaç almadan hiç bir yan etki yaşamadan yapmak engüzeli.
Kendimize acımak kahrolmak için vakit ayıracağımıza gelişip büyümek için çaba harcamak güzel insan başarılı oldukça gayretide artıyor.Mesela benim alerjim var en çok çilek ,iğde ve ıhlamur çok rahatsız ediyor.Ben sanki boğuluyorum veya şişiyorum DRlar hemen kortizonlu spreyler veriyorlar ve verdikleri ilaçlar hem uyutuyor hemde iştah açıyor.Ben ilaç kullanmak istemediğimi söyledim ozmanda çekeçeksin dediler.Ben EFTyi denedim sonuç muhtşem alerjim şimdiye kadar beni hiç rahatsız etmedi .Geçen gün kardşimle parkta oturuyorduk o fark etti abla iğde ağacının altında oturuyoruz sana dokunacak diye ama bana o eski zararı vermedi.Bende kendime bu konu için sıksık EFT yaparım.
Belki sizlere bukadar basit bişeyle sorunlarınızı çözmek garip gele bilir ama sonuca ulaştıkça insan daha sıkı sarılıyor.Şunuda söyleyeyim ben sadece EFT yapmıyorum bana telkinlerinde çok faydası oldu .Ben bu siteye emeği geçen herkese özellikle Atakan beye çok teşekür ediyorum ellerine ve emeklerine sağlık.Sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız nerelere dikkat etmeniz konusunda size yardım edebiiriz.
Bütün sınava girecek herkese başarılar diliyorum .