| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız serpilciğim dualarını ve enerjini kızımdan eksik etme pazar günü kızım öss sınavına giriyor herkesin enerji ve dualarına ihtiyacımız var...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #271 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() serpilciğim dualarını ve enerjini kızımdan eksik etme pazar günü kızım öss sınavına giriyor herkesin enerji ve dualarına ihtiyacımız var ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
![]() |
![]() | #272 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() İnşallah başarılı olur... super Dua ve Enerjimiz sizlerle olacak.... ![]() | |
![]() |
![]() | #273 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım benim benim kızımda giriyor bütün dualarımız sınava girecek site sakinlerine İnşallah hepsi başarılı olacak verdikleri emekler yerini bulacak 96 Asalett bana ablademen beni mutlu eder artık abla hatta teyze olacak yaştayım hatta mutluyum yaşımdanda açıkça söylüyorum.EFT ye gelince ben Mürvvet Muratın kitabını okudum tavsiye ederim çok açık bir şekilde anlatıyor.İnsan ilk önce acemisi olduğu bir konu olduğu için biraz zorlanıyorama alışınca herşey daha kolay oluyor. Ben öncelikle kendi sorunlarımı listeledim hayatımı yazdım beni ençok üzen kişileri belirledim sorunlarımı belirledim .Bu konuların üzerine gidiyorum .Benim meşur bir diz ağrım var doktor miyaji dedi ben herne denedi isem geçmedi .Şimdi eft deniyorum .Annemle ilgili bölümü halletim büyük oranda geçmişti şimdi yeniden şiddetlendi.Bu seferde eşimle ilgili bölüme başladım üçgündür ilk başta dizimdeki ağrı 10 ise şimdi 8 oldu.Bu yolsürekli çalışma ve azim istiyor .Hayatımızda kendimizden önemli kimse yok biraz kendimiz için çaba harcamak güzel .Ben sorunları çözdükçe bağlardanda kurtuluyorum.Bunu hiç bir ilaç almadan hiç bir yan etki yaşamadan yapmak engüzeli. Kendimize acımak kahrolmak için vakit ayıracağımıza gelişip büyümek için çaba harcamak güzel insan başarılı oldukça gayretide artıyor.Mesela benim alerjim var en çok çilek ,iğde ve ıhlamur çok rahatsız ediyor.Ben sanki boğuluyorum veya şişiyorum DRlar hemen kortizonlu spreyler veriyorlar ve verdikleri ilaçlar hem uyutuyor hemde iştah açıyor.Ben ilaç kullanmak istemediğimi söyledim ozmanda çekeçeksin dediler.Ben EFTyi denedim sonuç muhtşem alerjim şimdiye kadar beni hiç rahatsız etmedi .Geçen gün kardşimle parkta oturuyorduk o fark etti abla iğde ağacının altında oturuyoruz sana dokunacak diye ama bana o eski zararı vermedi.Bende kendime bu konu için sıksık EFT yaparım. Belki sizlere bukadar basit bişeyle sorunlarınızı çözmek garip gele bilir ama sonuca ulaştıkça insan daha sıkı sarılıyor.Şunuda söyleyeyim ben sadece EFT yapmıyorum bana telkinlerinde çok faydası oldu .Ben bu siteye emeği geçen herkese özellikle Atakan beye çok teşekür ediyorum ellerine ve emeklerine sağlık.Sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız nerelere dikkat etmeniz konusunda size yardım edebiiriz. Bütün sınava girecek herkese başarılar diliyorum . ![]() |
![]() | #274 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() mustangcığım beni yine yanıltmadın..her zamanki gibi deneyimlerini paylaşmaya hazırsın, güzel yüreğini bu kadar güzel açabilen ikinci bir insan varmıdır acaba...asaleti sana yönlendirdim çünkü.bildiğim kadarı ile...eft konusunda senin kadar istikrarlı çalışan yok..veya varsa, senin kadar anlatan yok...çok teşekkür ederim arkadaşım..hepimize saygılı sevgiler.. |
![]() | #275 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım benim iyi dileklerin için çok teşekür ederim dilerim bütün çocukların dilekleri olur ve iyi haberlerini alırız.Ben deneyimlerimi paylaşmaktan hiç bir zaman kaçmam hatta değişimi kabul edip yılmayan insanlara sürekli anlata bilirim.Senin hipnoz olayınıda merak ediyorum ama şimdilik içinde bulundğum konuları bir çözeyim hepsini deneyeceğim. En önemlisi kendimizden vazgeçmeyelim yılmadan yolumuza devam edelim. ![]() |
![]() | #276 (permalink) |
Guest
| ![]() sf de nasıl uygulanıyor birde alerjide benim bazı yiyecekler ve tuza alerjim var kimyasallara da var kaşıntı kabarma oluyor kızarma oluyor nasıl uygulanıyor eft bu gibi durumlarda polenlerde var tabi gözlerimde de oluyor kaşıntı yanma vs işte ![]() |
![]() | #277 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Bizler hayatımızda bir çok şeyi ister istemez içimizin derinliklerine gömüyoruz .Buda bize genelikle vücudun bir tepkisi olarak dönüyor.Ben 30 yaşından sonra alerji oldum çok kırılıp hiç belli etmemişim .Benim makina hatta vermeye başladı artık lütfen uyarılara dikkat et yoksa daha kötü sonuçlanacak diye bende makinaya kulak vermeye çalışıyorum.Bu konudaki en iyi kitapları araştırdım okumaya çalışıyorum .sende kendine bütün alerjilerimden kendimi tamamen kabul ediyor ve onaylıyorumde başla bakalım sonuç ne olacak. Benim hayatımda beni etkileyen iki kişi oldu önce annem sonra eşim .İkiside benim bir çok sorunuma sebep olmuşlar neyse annemi büyük ölçüde hallettim şimdi sıra eşimde.Ondan sonra kim tutar beni. ![]() | |
![]() | #278 (permalink) |
Guest
| ![]() resimdeki her bir noktayamı vurmam gerekiyo kaç kez vuruş ve tekrar yapmak lazım hergünmü ve istediğim herhengi birşey içinde oluyor değilmi ![]() ![]() |
![]() | #279 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Asaletcim; bak şu mesajda bir link var,orada türkçe EFT kullanım kitabı yüklenmişti;inan bütün sorularının cevaplarını orada bulacaksın,ben EFT ile ilgili öğrenmem gereken herşeyi buradan öğrendim ![]() ![]() "Arkadaşlar forumda yayınlandı mı bilmiyorum ama en azından bu başlıktan ulaşmanız daha kolay olur diye düşündüm Gary Craig'in web sitesinde yayınladığı ücretsiz e-kitabın türkçe çevirisi eftyle ilgili bir site tarafından çevrilmiş ordan indirmiştim... Eft'yi burdan öğrendim, mucize dedikleri kadar var göz atsanız iyi olacak http://rapidshare.com/files/49097925...rkish.pdf.html RapidShare'den download yapmakta zorluk çekenler yada ilk defa kullanacak olanlar; 1- Yukarıdaki linke tıklayın 2- Açılan Sayfada Free diye bir düğme olacak oraya tıklayın 3- Sonraki sayfada orta kısımda büyük harflerle yazılı olan kodu hemen altındaki boş kutucuğa yazıp download düğmesine tıklayın indirin... Hepsi bu kadar bol şans... :) "
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() |
![]() | #280 (permalink) |
Guest
| ![]() Ya işte bu sitedeki yardımlaşmaya bayılıyorum mutlaka birisi yardıma koşuyor.Pamuk'cuğum yardımın için sağ ol.Arkadaşlar elinizde kitap olmadan böyle yöntemleri öğrenmek zor kitaptan okuduktan sonra veya bir kaynaktan araştırmadıktan sonra anlatım öğrenmek eksik kalıyor. Ben Mürüvvet Muratın kitabını okudum .Kendi mde deneyimleyerek ne yaptığımı yazıyorum belki bazılarınızın aklına gelmeyen konularıda size hatırlatırım diye.Ben sedona peet kitaplarınıda aldım sedonayı henüz bitiremedim ama en kısa zamanda bitirmek için çaba harcıyorum .Kaynak olması veya seminerlerde öğrenmek güzel her an elinin altında oluyor. CANIM BABAM, Benim hayatımın anlamı beni her zaman özel hissetiren insan.Bu gün karmaşık duygular içindeyim bir yandan kuzum sınava girdibir yandan en sevdiğim insanın özel günü hediye almadım çünki üzülüyor.Hayata benim he zaman arkamda büyük bir güvenle dayandığım ve biz çocuklarını sevgisi ile sarıp sarmalayan bir baba.Biz çocukları sevmeyi babamızdan öğrendik.Bizler için çok çalıştı gecesini gündüzüne katmaktan hiç yılmadı .Bizler kocaman insanlar olduğumuz halde hala o küçük çocuklarmışız gibi korudu kolladı.Gönlündeki sevgisini bizlere sınırsız ve karşılıksız verdi.Canım babam iyiki senin gibi bir babam var.Hayatının en önemli dönemecinde bizler için yaşadı 6 yıl önce kalp krizi geçirdiğinde biz çocukları için iyi olmak istedi ve başardı bizim iyiliğimiz için feda edemeyeceği hiç bir şey olmadı.Biz hastalandığında üzülmeyelim diye acısını bile belli etmedi kendine çok iyi baktı ve şimdi çok iyi .Bazen kendi kendine dr gider ancak gelince haberimiz olur niye haber vermedin dediğimizde aman nolacak kendi işimi kendim yapıyorum sizi niçin üzeyim der.Bizlerin yapacağı her işe koşturur.Canım Allah sana sağlık sıhat ve hayırlı ömür versin . Benim çocuklarım benim kadar şanslı olmadılar bu konuda keşke onlarında benim kadar düşün celi bir babaları olsaydı .Siz erkeklere her zaman söylüyorum benim hasas olduğum bir nokta bu lütfen çocuklarınızla aranıza duvarlar örmeyin çocularınızla olan sınırlarınız ya çok Geniş olsun yada sınırsız olun.Çocuklarınızı sadece annelere bırakmayın .İki tarafında sevgisini yaşata bileceksek çocuklarınız olsun ,yarım sevgi ile çocuklarınızı eksik bırakmayın. Bütün babaların babalar gününü kutlarım nice güzellikler sizlerin olsun. 96 96 96 |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız serpilciğim dualarını ve enerjini kızımdan eksik etme pazar günü kızım öss sınavına giriyor herkesin enerji ve dualarına ihtiyacımız var...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi