Mustang'in RüzgarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eşimle bende alışverişe çıkmıştık, çocuklarıda alalım dedik, ama fazla gitmeden, havanın epeyce kötüye gittiğini, siyah bir bulutun üzerimize doğru kapandığını görünce, çocukları eve gönderdik. biraz zor oldu doğrusu, gün boyu bunu beklediklerini biliyordum. her neyse bulutlar yön değiştirip, yanı başımızdan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-06-2008, 09:33 PM
|
#251 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı
eşimle bende alışverişe çıkmıştık, çocuklarıda alalım dedik, ama fazla gitmeden, havanın epeyce kötüye gittiğini, siyah bir bulutun üzerimize doğru kapandığını görünce, çocukları eve gönderdik. biraz zor oldu doğrusu, gün boyu bunu beklediklerini biliyordum. her neyse bulutlar yön değiştirip, yanı başımızdan sanki kötü kötü bize bakıp geçip gittiler, sakin güzel bir kaç saat geçirdik...
bazı anlarımız var hiç geçmek bilmeyen, gönlümüz hiç o anları yaşamamızı istemiyor, ama nafile güzel duyguların değerini bu anlarda yaşadığımız bulanık duygular daha iyi anlatıyor değilmi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ söylediklerinize dikkat edin düşüncelerinize dönüşebilir | Offline
| |
10-06-2008, 09:16 AM
|
#252 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı Merhaba biz dün kuzucuğumla kardeşimin kursunda idik.Bu beceri kursları çok iyi bir çalışma kadınlara meslek edindirmek için çok iyi olmuş .Ben gidecek olsam kilim dokumayı tercih ederdim .Ama yüne alerjim var bakalım EFTile alerjilerimi geçirirsem belki gitmeyi düşünürüm.Bu arada EFTişe yarıyor iğdelere karşı artık eskisi gibi kötü değilim .Ben eskiden çok etkileniyordum kendi benzetmemi yazayım.Sanki elektirik süpürgesinin toz torbası gibi ciğerlerime doluyordu.Onu atıncayakadar öksürüyordum birde boğazım şişiyordu nefes alamıyordum.Şimdi ağaçların altında oturuyorum ama sadeceboğazım tahriş oluyor.Bende dışarı çıkmadan Eftyapmaya karar verdim.
Bizler sevdiklerimizi bazen okadar çok ihmal ediyoruz kionlarla ilişkilerimizi düzelte bilmek için daha çok çalışmamız gerkiyor.Bizde kızımla böyle bir süreçten geçtik hiç bir şekilde ona ulaşamıyordum kendini bana kapatmıştı .Birbirimizi çok seviyorduk ama çooook uzaktı .Ortak noktalarımız aramaya başladım sanki çocuğumu kaybedecekmişim gibi hissetim.İkimizinde en çok sevdiğimiz şey kitap okumaktı bende onun okuduğu kitapları okumaya başladım onu kitap hakkında yorum yapmaya zorladım kitapta anlatılan şeyi bazen çarpıtıp yorum yapmasını sağladım böylece buzdan kalıplarımız kırıldı.Bu siteye girmeden öncede acayip karamsar herşeye ters tarafından bakan çok önenli bir sorunu olmamasına rağmen mutsuzdu şimdi bu siteyle tanıştığından beri kendine daha olumlu bir bakış açısı geliştirdi.Zaman zaman yine olumsuzluk yapsada bakıyorum eskisi gibi değil çekim yasasını çok iyi uyguluyor.Kuzucuğum seni çok seviyorum .Sınavın bittikten sonra senin daha iyi olacağını biiyorum.
Berkant biz kendimizi nasıl görmek istersek öyle yaşarız .Size hadim olmayarak bir öneride bulunayım.Hayatınızdan lütfen olumsu ola bilecek kelimeler cümleleri çıkarın .Mesela ben eskiden hep hayat çok zor bu benim kaderim gibi kendime olumsuz uyarılarda bulunuyordum Gerçekten hayat zor dedikçe hayat zorlaştı boyun eğmeye başladıkça benim kaderim oldu .Ben paraya önemvermem dedikçe para benden kaçtı onun nekadar önemli olduğunu bana gösterdi.Hayatınızdaki olumsuz düşünceleri değimleri bir kağıda yazın arkasınnada olumluları olumsuların yerine olumluları koymakla işe başlayın ben kendimi daha iyi hissediyorum.Hayatımı şikayet ederek değilde daha huzurlu hissederek yaşıyorum.Ben huzurlu olunca çevremide etkilyorum.
Bizler büyürken yasak, günah ,ayıp üçgeninde büyüdük .Bizlere açıklayamadıkları şeyler için kullanmışlardı .Bizlerin hayatlarındaki kalıplar öyle derinlere işlemişki söküp atmak zaman alıyor.kendi sınırlarımızı kendimiz kıracagız.Ben bunun yanısıra saygı ,sevgi ve hoş görüyü koyalım diyorum bizlerin yetiştirdiği nesil bu yüzden farklı olsun. |
| |
10-06-2008, 09:54 AM
|
#253 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı genel bir düşünce vardır hani ben babamdan ileri kendi çocugumdan geri bir düşünce disiplinine sahip olurmuşum.oysa biraz çabayla ve empatıyle bu bile aşılabilir.ben yeni nesil olarak tabir ettiğiniz kısmdan baktığımda arkadslarımlada konustugumda sunu şöyluyorum evet kişi ailesini değiştiremez ama aile kendisini değiştirebilir.ben babamın katı birkaç kuralını kırabıldım bu sayede ,anlatarak bazen tartısarak onun çevreısını değiştirrerek bazen zorla kitap okutarak. ortaokul yıllarımda ıpek ongunun bir kitabı vardı bu hayat sizin adında.o kitabı ben babama zorla okuttum hatta bazen ben yanına geçtım kendım okudum.o kitap bile bakış açısını biraz olsun değiştirdi.tabii o da benı anlamak ıstedıgı için oldu birazda bu.yoksa ben babayım ben böyleyım benım kurallarım bu deyip geçseydı büyük ihtimalle benı kaybedecektı.bende onu tabıkı..sevgılı mustang ın günlüğündne bütün anne bablara nacizane teklifimi sunayım çocujlarınıza açık kapı ve pencere bırakın onlar sizin izlediğiniz yolu izlemeyebılırle ama ınanın onlarda sadece sızın gırdıgınız kapıyı acık bırakıp diğer kapı ve pencerelerı kapattıgınız eve gırmek ıstıyorlar.sadece kendı yöntemlerıyle kendı yollarını denemk ısıtyoruar şans verın bıze.bırakın arada düşelim düştüğümüz an kollarımızdan tutumaya hazır olan siz olduğunuz sürece düşmekte güzel:)annem hep ben çektım sen çekme ben yaptıgım hatayı sen yapma diye yaklasıyor bana bılıyorum bende belkı bu sözlerı kendı cocuguma sarf edeceğim ama bize belkide zarar verıyor bu yaklaşımlar.tıpkı yumurtadan cıkmak için debelenene tımsaha yavrusuna aslında yardım ederken onu ölmeye hazırladıgımız gıbı.çünkü timsah yavrusu o yumurtasından cıkmak için ayakalrını kullanır ve tekmelerken yumurtasını bu sayede ayaklarını gelıstırır eğer siz o aşamada yumurtanın kırık ucunu acıp çıkması için ona yardım edersenız ayak kasları gelişmediği için ılk ayını doldurmadan ölmesıne sebebıyet vermıs olursunuz.yine ne çok şey yazdım ..ve nerden nereye geldim mustangrcok iyi bir anne örneği ki buaraya gelince cosuyorum sanırım .. bu arada kıznıza sınavlarında başarılar dilerim... . kutlamalar için dörtgözle burda bekliyor olacagım. | Offline
| |
10-06-2008, 10:24 AM
|
#254 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım Burcum senin söylediklerine katılıyorum .Bizde kuzumla ipek ongun okuyarak başlamıştık .İpek ongun sen nelere kadirsin.Sizler bizler yeni nesil eski nesil yok aslında birbirimizden farkımız ama bizler yaşadığımız sıkıntıları ensevdiklerimiz yaşamasın diye bazen onlarısınırlıyoruz aşırı korumacı yanımız onlara zara gelmesin diye biz zarar veriyoruz .Halbuki doğa bunu çok güzel başarıyor.Biz büyüklerin görevi çocuklarımıza her ne yaşarlarsa yaşasınlar onların yanın da olduğumuzu hissettirmektir.Bazen aşırıya kaçıp onların nehirlerinin yönünü tayin etmeyeçalşıyoruz ama sonuç genellikle ikitarafıda memnun etmiyor.Bizler kendi yolumuzu bulduğumuzda hatta da yapsak kendi hattalarımızın bedelini ödediğimiz zaman daha azacı veriyor .Başkalarının hattalarının bedelini ödemek daha da zor geliyor .
Ben çocuklarıma çok güveniyorum herne yaşarlarsa kendi istediklerini yaşasınlar.Kendi öz benliklerine olan saygılarını yitirmeden yaşadıkları her şeye bende saygı duyuyorum.Ben her zaman çocuklarımdan çok şey öğrendiğimi söylüyorum tabiki bakabilene özgü birşey .Görmek istemeyene ne söylesen boş.Biz ailelerin kapıları her zaman siz kuzucuklara açıktır siz biraz zorlayın denemekten vazgeçmeyin.her zaman bir giriş mutlaka vardır.Hiç birşey bulamazsanız bacadan girin.
Bende coştuğum için bana misafir olduğunuzda sizede bulaşıyor.Ben inanıyorum ki sende çok iyi bir anne olacaksın.Böyle kendinin farkında olan insanlar iyi anne baba oluyor.Keşke dediğim bir şey ben bu siteyle 20 yaşında tanışsaydım ama hiç birşey için geçdeğil kim tutar bizi hepimizin yolu açık olsun aydınlık ve umut dolsun. |
| |
10-06-2008, 08:53 PM
|
#255 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı ''Ben inanıyorum ki sende çok iyi bir anne olacaksın.'' hayatımda duyduğum en güzel iltifat.çok teşşekür ederim.ama beni bırakın evlenmeyi yeni bir ilşkinin i si bile beni çok tedirgin ediyor.evlenmekten ödüm kopuyor benım ,bilmem ki anne olmaya nası cesaret edeceğim.minicik beden koskoca hayat, benımle şekilenecek ufacık bi beyin benim her verdiğimi alacak ,yüreğini ben sf sf dolduracağım.benim bi hatam ile koca bi delik oluşabilir hayatında çok ürkütücü.ne emek ne fedakarlık ne sorumluluk ..yetebılırmiyim ki..bütün annelerin önünde saygıyla eğiliyorum 96 yaptığınız ayrı bi sanat.dünyanın en güzel sanat dalı size hediye edilmiş insan yetiştirme sanatı... | Offline
| |
10-06-2008, 09:09 PM
|
#256 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı burcucuğum
mustangdan önce ben yazıyorum ama, mesajın ilgimi çekti..hayatımızı nerede yanlış yaptık, nerede doğru yaptık ve bize yapılmasını istemediğimiz şeyleri irdeleyerek..sürdürmeye çalışıyoruz..bu doğrultuda yaşayan anneler..evlatları olduğunda hareketlerini daha kotrol altında tutabiliyorlar..annelik içgüdüsü..annelerimiz ninelerimiz ne denli korkaksa bizlerde o kadar korkağız ve kaygılıyız..onlar evlatlarını ne kadar başarılı görmek istedilerse biz daha fazlasını istedik..bizim onlardan farkımız...tüm bu duygularımızı, korkularımızı kaygılarımızı, isteklerimizi..daha kolay kontrol edebiliyor oluşumuz..ve çocuklarımızın özgürlüklerine, özgür iradelerine saygı duyuşumuz..eminim sizler bizlerdende daha iyi anneler olacaksınız..geleceğin mükemmel annelerine saygılı sevgiler |
| |
11-06-2008, 08:12 AM
|
#257 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı Canım Burcu'cuğum biz kadın milleti bazen karşımızdakine fazlaca güveniriz bizden canımızı istese onun için veririz .Bizi bırakıp gittiğinde bir yıkılırızki toparlanmamız çok uzun sürer.Senin incinmiş halin beni üzüyor kuzucuğum.Hayatta hattalar yapabiliriz.Buradan sanada söyleyeyim her gün benimkilerin başını yiyorum her ne yaparsanız yapın kendi öz saygınızı yitirmeyin .Sizden karşınızdaki kendinize olan saygınız yitirmenize neden olacak bir şey istiyorsa lütfen okişiden uzak durun .Hayata insan birini sonradan seve bilir ama birkere saygı yitirilirse ozaman bir çok şey yıkılır.Ben şu yaşımda bile böyle kişlerden uzak durmaya çalışıyorum.Canım senin kendine güvenmen kendi ne olduğunu bilmen çok önemli .Biz bir yola çıktık yolumuz uzun ve emek isteyen bir yol .Senden ilk önce kendini toplamanı rica ediyorum .Bir müddet geçmişi bir kenara bırak içinde seni inciten herne ise birazcık kabuk tutsun .Bu arada hayata umutla baka bilmek için kendini geliştir ders çalış gez yeni arkadaşlar edin bak yakın da inşallah buluşuruz yüz yüzede görüşürüz .Kendini hayatın akışına bırak.
Canım senin gibi hayatın farkına varmış insanların anne olması ne güzel olacak bizler bir çok şeyi yana yakıla öğrendik çocuklarımızı deneme tahtasına çevirdik çok şükür sonuçlar fazla hasarlı değil.Canım bu konuda yalnız değilsin Gamze'ciğimde senin gibi düşünüyor ben evlensem bile çocuk istemiyorum diye .Ben gene söylüyorum ilerde anne olduğunuzda bizden daha iyi anneler olacaksınız.Bizler başımıza ne geleceğini bilmeden anne olduk onun için cahil cesareti gösterdik .Hadi birini yaptın ikincisidemi cahillikti diyeceksiniz ama iyiki çocuklarımı doğurmuşum iyiki varlar.Onları ben yaptım onlar benim eserlerim bu gururu hayata hiç birşeye değişmem .Bende sizlerinde benim kadar böyle gurur duyacağınız evlatlar yetiştirmenizi diliyorum . |
| |
11-06-2008, 09:27 PM
|
#258 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı KIZILDERİLİ ÖĞRETİSİ
Yaşarken ölüm korkusunun kalbine girmesine asla izin verme.
İnancının karşısında, keder bir hiçtir.
Başkalarının görüşlerine saygı göster ki, onların da sana saygı göstermesini isteyebilesin.
Yaşamı sev; eksiksiz yaşa, yaşamındaki tüm şeyler güzel olsun.
Yaşamını uzun yaşamak için gerekeni yap ve başkalarına da aynı amaç için yardımcı ol.
Büyük ayrılış günü bir gün geldiğinde, soylu bir ölüm şarkısı hazırla.
Bir dostla karşılaştığında veya uzaktan gördüğünde hatta yalnız bir yerde bir yabancı önüne çıktığında bir söz söyle veya muhakkak selam ver.
Tüm insanlara saygı duy ama asla yaltaklanma.
Sabah güneş doğduğunda, ışık için, yaşamın ve sağlığın için şükret.
Bulduğun besinler ve yaşam sevincin için şükret.
Şükredecek bir neden bulamıyorsan, içindeki kusuru ara.
Asla zehirli ateş suyuna (içki) dokunma, seni bilgelikten aptala çevirir ve görüşünün ruhunu çalar.
Ölüm zamanı geldiğinde, kalbin ölüm korkusuyla dolmasın; böyle olanlar zamanları geldiğinde birzacık daha yaşamak için ağlayıp, dua ettiler ve bu yüzden farklı bir yaşamı yaşadılar.
Kendi ölüm şarkını söyle ve bir kahramanın eve dönüşü gibi öl.
Dünyaya bağlan ve orada saygıyla yaşa.
Daima Büyük Ruh'a yakın ol.
Seni izleyenlere daima saygılı davran.
Daima tüm insanlığın hayrına çalış.
Gereken her yerde yardımcı ve şefkatli ol.
Doğru olmak için ne yapacağını bil.
Düşüncelerine ve bedenine iyi bak.
Emeğini en iyi amaca yönelt.
Daima inançlı ve dürüst ol.
Yaptıklarının tümünden sorumlu ol. |
| |
11-06-2008, 11:24 PM
|
#259 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı Amerikan yerlileri demeyi yeğlerim hollywood filmlerinde dahi aşağılamalara rağmen hep saygı duymuşumdur derin bir kültür mirasını yok eden kapitalist kültür onların o güzelim ahlak ve adabını yok edememiş
çok güzel, miras bırakılabilecek değerleri, hatırlattığın için teşekkürler
''Daima inançlı ve dürüst ol.
Yaptıklarının tümünden sorumlu ol.''
evrensel mesajlardan bir kaçı
serpil hanım evlilik ve çocuklarınız üzerine söyledikleriniz konusunda yazdıklarınızı çok yerinde ve değerli sözler olarak hatırlayacağım
selametle kalın
__________________ söylediklerinize dikkat edin düşüncelerinize dönüşebilir | Offline
| |
12-06-2008, 12:12 AM
|
#260 (permalink)
| Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı Geçen gün Mustang'la aramızda geçen konuşma:)
Sycorox pc başındadır,Mustangda onun başındadır,bi çıksada ben pc'ye geçsem formatındadır...Neyse...Bir yandanda bilimik'in eşyalarını karıştırmaktadır:)
Sycorox:Anne karıştırma çocuuğun eşyalarını...
Mustang:Niye karıştırmayın çocuğum değilmi?
Sycorox:Ayıp ama,hiç hoş değil,onlar onun özeli:)
Mustang:Olmaz takip etmeliyim gibisinden birşeyler söyler şimdi tam repliği hatırımda değil(eksiğim varsa sen tamamla Mustang hanım:),zamanı gelince beni anlarsın çocuğun olunca...
Sycorox:Anlamam...
Mustang:Görürüz...
Sycorox:Yapmıycam çünkü çocuğum olmayacak ve böyle sorunlarım olmayacak:)
Mustang:.......
Akabininde yüz ekşitip,burun kıvırıp,hadi kalk artık demişliği vardır:)...Ve siteye yazıcam diyince,yaaaz yaaaz diye umursamaz havalara girdi...
Yazdım cicim:)
Hakkat çocuk istemiyorum...bu genç kızların çocuk istememe modlarından değildir,şahsen ben çocukta yaparım kariyerde diyen kadınlardan olamam...Her iki şeyi bir arada yürütenlere şaşırıyorum...Ayrıca çocuk yapar evimde oturur paşalar gibi bakarımda yapamam,şayet kendime bakmak zor geliyor bazen bana:)))
Sonra klişe böyle bir dünyaya çocukmu getiriceğim diyen insanlardanımdır...
Onun için bebek sen anneanne olamayacaksın üzgünüm...muck...bu muckla kurtarırmıyım:? ehuhe... |
| | | |