Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canlarım hoş buldum gerçekten hepinizi çok özledim iyiki varsınız....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-05-2008, 11:18 AM   #171 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canlarım hoş buldum gerçekten hepinizi çok özledim iyiki varsınız.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-05-2008, 04:28 PM   #172 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonbahar is an unknown quantity at this point

selam sevgili mustang bak ben ankaraya geldigimde canim siyahla aksamlari gezmeye bahceliye sonrada genclik parkina gitmeyi planladım sende geleceksin demi sizlerle güzel programlar yapalım... gezelim görelim öğrenelim.. ruhumuzun genç olduğunun daha pek çok şey yapabileceğimizin farkına varalım.. hepinizi cok seviyorum kocaman öptüm
sonbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 10-05-2008, 10:49 AM   #173 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın,ben hergün buraya içimi dökerek sizin kafanızı şişirerek kendime terapi yapıyorum.Hani bi söz varya içinde tutarsan dert olur diye ben de artık içime dert etmemeyi öğrendim.Buraya giremediğim zaman defterlere yazı yorum.Hayata insanın kendinden daha güçlü bir yardımcısı yok.Onun için içimizdeki güçün farkına varmalıyız.Çevremizdeki biçok saçma sapan olaya ayırdığımız kadar zamanı kendimize ayırmıyoruz.Kendimizi tanımıyoruz.Bizehep birilerinin bizi anlatmasını dinliyoruz.Başkalarının anlattıkları bizler için çok önemli.Ben artık kendimle tanışıyorum.İçimdeki benini okadar yalnız bırakmışımki yazık kendini çok korunmasız kimsesiz ne yapacağını bilmez hissediyormuş.İçimdeki bene elimi uzatım artık birlikte olmaya kararverdik.Hayatımın 40 yılını başkaları için yaşadm Allah ömür verirse bundan sonraki 40yıl benim bakalım kendimle neler yaşayacağım.Hiç çaba harcamadan iyilik ve güzelik değerli olmuyor.Geçen gün birdizide kozasından çıkmaya çalışan bir kelebeğe eğer ben yardım edersem kanatları onu hayata hazırlamaz ama kendi zorlanarak çıkarsa kanatları güçlü olur ve hayatta kalabilme şansı daha fazka olur diye bir şey seyretim .Bize hayatımız boyunca ya çok sorumluluk verildi yada aman sen onu yapamazsın denildi.Kendi kanatlarımızın güçünü öğrnemedik ,Ben kanatlarımın güçünü bakalım nezaman denerim bilmiyorum ama henüz kozadan çıkmadığımı biliyorum .Hani geç doğan bebekler yaşlanmış gibi doğuyorya bende öyle olacağım her halde.Hayatım boyunca kendimi bi kozanın içinde hissettim kimileri bunu bi esaret olarak görebilir ama ben hep kendimi kozanın içinde gelişip güzeleşip birgün kelebek olacağım günü bekliyorum.
Sonbahar'cığım sen Ankaraya gel düşünürüz.Bende sizleri seviyorum

Alt 11-05-2008, 08:46 AM   #174 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın , bugün anneler günü biraz içim buruk çünki yıllardır hep anneler gününde şiir yarışmaları düzenlenir veya anneyle ilgili biyazı yazın dendiğinde bitürlü beceremez hep niye olmuyor diye düşünürdüm.Şimdi kocaman bir kadın olarak bunun cevabını busene öğrenmiş bulunuyorum.Biz çocuklar sevgiyi öğrendiğimiz gibi anlata biliyoruz.Ben bu sene annemin beni anne gibi hiç sevmediğini öğrendim .Başlarda bu beni acıttı ama şimdi cevap bulamadığım bir çok sorunun aslında benden kaynaklanmadığını biliyorum.Kendimi tonlarca yükün altından kalkmış gibi hafif hissediyorum.Bu gün ziyaretine gidip ellerinden öpeceğim beni doğurduğu için ona içten dileklerimi sunacağım ,onu af ettim.benim sevgim ikimizede yeter.
Gelelim benim kuzucuklarıma iyiki ikiside var ,iyiki ikisinide doğurmuşum.Canlarım benim.Şimdiki benle 20 yaşındaki ben arasında çok farklar var keşke şimdiki aklımla çocuklarımı büyüte bilseydim.Canlarımla öyle çok şey paylaştıkki onlarla birlikte büyüdük bana küçük halleri ile okadar çok şey öğretilerki,onları çok sevdim.Benim yaşamadığım annesevgisini onlarla yaşadım.Benim çocuklarım bazen bana anne ,bazende can yoldaşı oldular.İyiki onları ozaman doğurmuşum şimdiki ülke şartlarında yaşasa idim kesinlikle cesaret edemezdim.Gelecek kaygısı,geçim derdi,Pis birdünya, savaşlar ölümler...Allah bundansonra anne olacaklara güç kuvvet ve azim versin.Bukadar karamsarlık biyana herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Alt 11-05-2008, 02:27 PM   #175 (permalink)
ECEM18
Guest

anneler gününüz kutlu olsun
saygılı sevgiler

Alt 12-05-2008, 11:10 AM   #176 (permalink)
Mustang
Guest

Merhabalar, dün benim için çok güzel geçti .Sabah kahvatıya kuzucuklarıma gözleme yaptım .Onlarda güzel bi kahvaltı hazırladılar huzur içinde neşe ile kavaltımızı yaptık.Canlarım bana dirlişi almışlar ay çok mutlu oldum annelerini nekadar iyi tanıyorlar.Bana verilecek en iyi hediyeyi nasılda biliyorlar.Annemlere gittik orda hazırlık yaptık .Kardeşlerimde geldiler annemle babam hepimizin bir arada olmasından dolayı çok mutlu oldular her telefon açana benim yaptıklarımı anlattılar.Oradan eve hasta bişekilde döndüm .Bi duş aldım arındım üstümdeki negatifleri attım ve hayalin çekim yasası medisini dinlerken uyuya kalmışım.Çok şükürler olsun sabah daha iyi kalktım.İnsanları seviyorum ve benim çevremede Allah seveceğim insanlar gönderiyor.Hayatımda artık sürekli kendi sorunlarını anlatan başkalarını görmezden gelen insanları çağırmıyorum .Bana gerçekten ihtiyacı olan yardımı geri çevirmeyen insanlara yardım ediyorum.En büyük şansımda bu sitede sizler gibi insanlarla bir arada ola bilmek olduğunu biliyorum.Biliyorumki benimde yanlışlarım ve öğrenmem gereken şeyler var ama gayret ediyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım.

Alt 13-05-2008, 05:40 PM   #177 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba, ben bu hafta temizliğe başladım herzamankinden farklı olarak yavaş yavaş yapacağım .Herzaman birden hepsini yerinden oynatır kendimi çok yorardım .Şimdi salonun camını sildim perdesini yıkadım .Dünde koltukları halletmiştim,yarında vitrinin içini yapacağım.Bendeki bu değişiklik büyük bi olay artık hayatımı planlayarak çok şey yapabiliyorum.Herşeyi birden yapıp kendimi hırpalamıyorum.Hayatımda kendi içimde bi düzene girmeye başladı.

Alt 13-05-2008, 11:14 PM   #178 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

Sevgili Mustang,
işte geldim buradayım, senin rüzgarın beni alıp günlüğüne getirdi. Diyorsun ya anne özürlüyüm ve anne özürlüleri çekerim diye. Annem daha bir kere kendiliğinden, kendisi bana sarılmamıştır .Sarılan ben olmuşumdur ona. Bana seni seviyorum dememiştir. Bu bana çok acı veriyor hep verdi ve verecek biliyorum. Torunlarına karşı öyle değil çok şükür. Ona kızamıyorum çok zaman üzülüyorum onun için. Çünkü hayatında sevgi nedir görmemiş, çok ezilmiş ve bir zavallı olmayı benimsemiş. Aslında içimden bu mazeret olmamalı diyorum ama neyse...Hep geçmişte yaşayan geçmişin üzüntüsünü bugüne taşıyan o yüzden bugününü de yıkan biri. O çok güçlü değil. Onun yerine ben ve kız kardeşim güçlü olmak zorunda kaldık her zaman. O kendi dünyasının kavgalarıyla ve babamla olan anlaşmazlıklarıyla, babaannemle uğraşırken bizler kendi sorunlarımızı hep kendi kendimize halletmek zorunda kaldık. Gölge fesleğenleri gibi güneşe hasret yaşadık. Çok şükür başımızdaydı. Elinden geldiğince bize destek oldu. Ama kendi açımdan söyliyeyim psikolojik yıkımıma da o sebep oldu. Benim çocukluğuma dair hatırladığım ilk anım görünüş olarak anneme benzediğim için babaannem ve babamın sülalesi tarafından aşağılanmam, hor görülmemdir mesela... Ama bunu defalarca söyleyerek kafama kazıyan annem oldu. Bir çocuğu hangi akla hizmetle bu yüzden aşağılayabilir ve hor görebilirsiniz ki... Bu ne mantıktır, ne cehalettir.... Ayyy kusuruma bakma eskiler açılınca çenem düştü. Aslında ben sana güzel resimler atmaya gelmiştim. Fakat yazdıklarını okuyunca o kadar kendimden bişeyler buldum ki anlatmadan edemedim. Yine buluşmak dileğiyle hoşçakal. Umurım resimleri beğenirsin.

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-05-2008, 09:07 AM   #179 (permalink)
Mustang
Guest

Ah canım hepsi çok güzeller resimler için çok teşekür ederim açınca kocaman bi gülümseme yayıldı yüzüme.Canım bende günlüğümde ençok annemi anlatıyorum çünki bana diğer insanların yaptıklarını annem yaparsa diğerleri neyapar diye baktığım için umursamıyorum.Annemlerin döneminde çocuklara sevdiklerini büyükleri gösteremezmiş.Bu yüzden o dönemdeki anneler sanki görmedikleri sevginin hırslarını çocuklarından çıkardılar.Ama biliyorumki bu mazeret değil,benim babamın ailesinde çocuklar çok sevilir.Babamla annem yakın akraba olmalarına rağmen babaannem aynen sürahi hanım gibiydi ama çocuklarını çok sevmiş ve üvey çocuklarınada çok saygı göstermiş onlarda ondan sevmeyi öğrenmişler.Anneannem çok küçük yaşta evlenmiş kendi çocukken annem olmuş annem ağladıkça o sorumlu tutulmuş oda bütün hıncını annemden çıkarmış.Annemin sevgisiz büyümesi bizim aileyi derinden çok etkiledi.Annem çocukken hastalanınca ilgi gördüğü için şimdide hastalanmayı çok seviyor.Hasta olmayı kendine çektiği için MShastası .Benim en büyük şansım hep şükrederim babam gibi bir babam var.Canım benim sevgisini görmek için gözlerine bakmanız yeter.Neyseki ben annem gibi bir anne olmadım,çocuklarımla birlikte çok şey paylaşmaya özen gösteriyorum .Onları doya doya öptüm kokladım sevdim kendi kanatlarıyla uçmaya başladıklarında onları hatırlayacak güzel anılarım olsun istiyorum.Bizim gibilerin bitarafları kırık dökük olsada bizler bu işi iyi götürdük sanırım .Bizleri her koşulda kendi başımızın çaresine bakacak hale getirdiler ama yinede şu yaşımda bile bana içten bi sarılıp seni seviyorum demesini isterdim .Aramızda okadar çok şey yıkıldıki artık o hata yaparken bile farkında değil.Ben artık öğrendiğim teknikleri uyguluyorum kendime bana iyi geliyor yaptıkları eskisi kadar acıtmıyor ben artık iyileşiyorum .Hayatımın geri kalanı benim ben istediğim gibi yaşayacağım. yine içimi döktüm önceleri yazdıktan sonra kötü hissediyordum ama şimdi herhangi birşeyi okuyup anlatmışım gibi geliyor.Canlarım aşama kaydediyorum.

Alt 14-05-2008, 09:20 AM   #180 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

bi resimde benden...

Bookmarks