Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2007, 06:32 PM   #4 (permalink)
turgay0101
Üsteğmen

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Dünyanın en iyi Psikologları ANNEler

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar önemli bi konu turgay ya.ben de çok nasipsizim bu konuda ömrüm boyunca çekecegim bunun eksikliğini..gözlerim doldu valla.onun için oğlumu en mükemmel şekilde sevgi vererek büyütmk istiyorum...bunun için çalışmıyorum şu an..onu yalnız bırakmaya hakkım yok..benimle olmaya ihtiyacı var..aglattın beni bak ya..
Öyle ya Lalezar biz genelde yapamadıklarımız için ağlıyoruz (şu an da ben mesale) ama artık erteleme namına bir şey olmayacak hayatımızda birini aramamız gerekiyorsa şimdi arayacağız tebessüm etmememiz gerekiyorsa şimdi edeceğiz kilo almak ya da vermek gerekiyorsa şimdi yapacağız ağlamamız gerekiyorsa şidi arkadaşlarımızla eğlenmek gerekiyorsa şimdi eğleneceğiz çocuğumuza ilgi göstermek gerekiyorsa şimdi göstereceğiz eşimize sürpriz yapmamız gerekiyorsa şimdi yapacağız ve eğer birini seviyorsak ona sevgimizi şimdi söyleyeceğiz şimdi çünkü başka zaman söyleme fırsatımız olmayabilir ne yapacaksak şimdi... (kendimi bile gaza getirdim şimdi gidip kız yurdunun önüne gidip sevdiğimi haykırmaya gidiyorum sevdiğime diye geçirsem de biraz sıkar tabi linç ederler adamı ama çarşıda görünce söylücem bak ahan da söz