20-04-2007, 06:46 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Dünyanın en iyi Psikologları ANNEler Alıntı: lalezar Nickli Üyeden Alıntı
rahat ol, çılgın ol ,çekinme şundan bundan.. kendini ifade et..sen kendin ol böyle daha hoş...söyle .biri kafana takılırsa aslında bu aşk gene sadece kendi benliğine,bunu o karşıda ki dahi farketmeli...her zaman merkezde daima sen varsın..kucakladıgın sen'sin...o sadece bir yansıma,aynayı sil ,temizle kendini göreceksin...bu yokuşu çık,etekte bekleyen sen'sin...
işte size aşkın acil çagrısı....rumba de barcelona..sirene dikkat...
[youtube=425,350]86kDZ9MhhBc[/youtube] | Şimdi Lalezar sana biraz güzün abla muamelesi yapacam benim durum biraz farklı fakültede abi gibi bildiğim birinin kız arkadaşıymış tabi ben bunu aşık olduktan sonra öğreniyorum daha önce açılmaya karar verdiğimde kendi kendime olmaz ya bu ahlaka aykırı diyordum ama artık gözüm kimseyi görmüyor farklı engeller de var ama olsun yine de söylüyecem bilsin yeter ki senin de güzel fikirlerini bekliyorum super şuna bak ya forum ne hale döndü
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
| |