Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

Mutsuzluk Şart mı?

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Mutsuzluk Şart mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Orhan Pamuk'da mutsuzluğunu gidermek mutlu olmak için yazdığını söyledi dün toplantısında... Genel olarak böyle bir görüş vardır... Mutsuz olduğum için bir şeyler yazıyorum gibi.. Benzer bir şekilde bestekar Suat Suna ... Mutsuz olduğumda besteler çıkıyor bu nedenle özellikle mutsuz olmak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Mutsuzluk Şart mı?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2006, 09:08 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Mutsuzluk Şart mı?

Orhan Pamuk'da mutsuzluğunu gidermek mutlu olmak için yazdığını söyledi dün toplantısında...
Genel olarak böyle bir görüş vardır...

Mutsuz olduğum için bir şeyler yazıyorum gibi..

Benzer bir şekilde bestekar Suat Suna ...
Mutsuz olduğumda besteler çıkıyor bu nedenle özellikle mutsuz olmak için çaba sarfediyorum gibi bir şeyler söylemişti..

Gel gelelim konunun bir başka boyutuna...

Mutluluk zaman zaman aslında aynı zamanda yüzeysel olmak anlamında kullanılmıştır.Yani çok bilen mutsuzdur cahil olan mutludur gibi..
Ne dersiniz?

Birde hüznü komik klişeleri vardır.Yani bakmayın böyle gözüktüğüme içim kan ağlar benim klişesi...Bir şekilde yüzümüz gülsede içimiz kan ağlamalıdır.Böylesi daha mı güzeldir???

Edebiyatta sanatta mutsuzluk daha çok konu edilir daha çok tüketilir.Hüzünlü yapı daha çok tutar...

Acaba bunun nedeni bize yakın olanı tercih etmemiz mi..
Mutsuzluk mutsuzluğu çeker gibi???

Ne dersiniz???

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2006, 02:51 PM   #2 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mutsuzluk Şart mı?

Aslında hakikaten mutsuzluk mutsuzluğu çekiyor, benzerlerin birbirini çekmesi hayatta çok gördüğüm birşey.
İşte burda kısır döngü başlıyor, çünkü bilinçaltı sorgulamaksızın bizim aklımızdan sıkça geçen ve doğru olduğuna ikna olduğumuz fikirleri kabul etmeye meyilli. Birde işe duygular karışınca - hüzün vb.- şenlik başlıyor 26, çünkü bilinçaltı bu duygu ve düşünceleri çok sevdiğimizi sanıyor-çok sık tekrar ediyoruz ya- ve başlıyor bizim için hüzünlü ve bizi mutsuz kılacak olayları çekmeye. Mutsuz olduğun için mutsuzluğu çekiyorsun, mutsuzluğu çektiğin için mutsuz oluyorsun.

Mutsuz biri mutluluğu aradığı şeylere dikkat etmeli, eğer mutluluk için aranan şeyler yada durumlar elde edilecek şeyler yada yapılacak fiillerse işi gerçekten zor. Çünkü hayatta hiçbirşeyin devamlılığı yok, mutluluğu bulduğum şey yittiğinde ben gene mutsuz olacağım demektir. İçinde bulunduğun an da kal ve sürecin keyfini çıkar.

Aslında mutluluk bana dışarıdan gelmez, benimle birliktedir hep, hatta ben(sen,o,biz,siz,onlar) mutluluğum. Dışarıdan gelen etkiler sadece bendeki mutluluk bendinin yıkılmasına sebep olurki, içimde çağlayan mutluluğa şahit olayım, onu deneyimleyeyim ve farkına varayım ben kendim mutluluğum benim özüm sevinç ve sevgi.

O zaman başta tespit ettiğimiz bu kısır döngüyü durdurmak için dur deyip mutlu olmayı seçmem gerekiyor.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2006, 03:31 PM   #3 (permalink)
Resear
Guest

Hayatta hepimiz bazı olaylara, kişilere ve nesnelere duygusal bakımdan bağlıyız.
Bağımlı olduğumuz duyguların istemediği bir durumla karşılaşınca engellendiğimizin farkına varıyoruz ve mutsuz oluyoruz.Eğer duygusal baglarımızı kontrol edebilirsek mutsuzluğu da yenebilirz.
Alt 22-04-2007, 02:01 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Umutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Umutlu is an unknown quantity at this point

MUTSUZ

Kim istemez mutlu olmayı

Ama mutsuzluğa da var mısın?

Cemal Süreya
Alt 23-04-2007, 07:27 PM   #5 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Umutlu Nickli Üyeden Alıntı
MUTSUZ

Kim istemez mutlu olmayı

Ama mutsuzluğa da var mısın?

Cemal Süreya
beyitteki sevgiye dair teklifin paylasimindan sarhos olur insan. mutsuzluga deger.yeglenir bile..
etrafına bak kaç kişi böyle bi teklife gelir de evet der...zaman bunu tolere edemiyor malesef...biraz da birbirimiz burda taşımamız gerekebilir..karşıdaki seni sırtlamak istemez çogunlukla..böylelikle peki demeyen arkadaş-llık çogunlukla sona erer...ince bir damar bulmak lazım gelir..bazen kan bagın olanlarda bi,le bulamadıgını yadellerde bulursun da kanarsın...uyanan kişi çogunlukla mutsuzdur...birz varoluşçuluk oynayan bu sahnede genelde,uyarıcılara açık ,kırılmaya müsaittir...uyandırılsa iyi olur..ne dersin korkunç?? canım topu sana atmak istedi..ugraşacak fazla kimse yok bugün..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2007, 08:10 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point

Yani öyle bir yerde pas veriyorsun ki karşı takımın tüm oyuncuları üzerime saldırmışken. Hadi atayım bir çalım, iki çalım.

Korkunc topu alıyor. bir bir çalımlara başlıyor. pas verecek kimse yok yine. kaleye bakıyor. 40 metreden şutunu çekiyor. kalenin arkasındaki murtaza amcanın camından içeri çıkıyor. (değişiklik: top içeri girer, içeri çıkmaz)

murtaza amca: kesiyim mi len topunuzu.

ve patlak top korkuncun ellerinde ve tüm oyuncuların gözü korkuncun üzerinde.

murtaza amca futbol katili mi?
korkunc beceriksiz mi?
olayları başlatan lalezarın pası mı?
lalezara topu atan kaleci lerzan mı?
takımın antrönörü umutlu mu?
millete bir spor sahası yapmayan belediye mi?

hayır o şutu çekme kararını veren korkunc.
çünkü herkes takım oyununun gereğini yapıyor.
murtaza amca da kırılan camın hıncını alıyor.

sırtıma "olur böyle şeyler" diyip vuran arkadaşlara teşekkür.
ama ben daha yüzümü dönmedim. görmeyin diye gözlerimden akanları.
birisi yine soğan soymuş. sahanın ortasında kim yapar böyle şeyleri. hmm murtaza amca topun yahnisini yapmış soğanlı soğanlı.

teşekkürler murtaza amca.

------------0---------------
oyundan bağımsız bir iki şey daha. temadan alakasız

bir film izlerken hep film sonrasını da düşünürüm.
çünkü bir sahnede kesilir film. ben hep son + eklerim kendimce.

korkunc ne yaptı?

murtaza amcanın yaptıklarını unutmayıp yıllar sonra evine bomba attı. camdan içeri.
belediye başkanı olup futbol sahası yaptı çocuklara.
murtaza amca oldu.

eklemeler sonra. yemek yapma zamanı.
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2007, 10:45 PM   #7 (permalink)
Çevirmen

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

murtaza mı bilmem adı ama var öyle biri..murad almak isteyen..tüm oyunları bozmak,dünya denen ufak topunu parçalamak,bu basit oyunu kurcalamak isteyen...omuzundan hırkasını atar gibi kolay yapıyor bu işi...bırak kessin bakalım içinden ne çıkacak bu topun?yoksa içi boş mu??
nasılsa sen haklı çıkacaksın bu oyunda bitse de bitmese de o hep orda uzakta,ayrık otu gibi duracak ,garezi buna zaten...bu da onun dili..kendini varlık sahasına ancak bu yolla çıkarabiliyor garip...murtazayı oyuna çagır sende...ayırma onu be korkunç...korkutmasana adamı... şaşkın..mutsuzluguna ortak olurdu o senin...
Alt 24-04-2007, 12:20 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen

22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

oyunu ben kurmadım. ben çıkar topumu oynarım. ben kimseyi korkutmuyorum. herkes kendi görevini yapıyor. biri pas veriyor, biri topa vuruyor, biri topu kesiyor.

ben bir kaç şişe bulayım içeride balıklara arkadaşlık edeyim. sizin de ritminiz bozulmasın. insanların kalbi mut-lu mut-lu diye atarken veya öyle olduklarını söylerken ben kelime seçimini dikkatli yapayım.

"Muck ve Penkala'nın öldüğü bombardımanın ertesi sabahında bir askerin çıplak elleriyle siper kazmaya çalıştığını gördüm. Bütün tırnaklarının paramparça olduğunun farkında değildi. Onu hemen oradan çıkardım. Sadece onun iyiliği için değil. Hepimizin iyiliği için. Savaşta korku zehirdir. Hepimizin hissettiği ama söyleyemediği bir şey. Yokedici ve bulaşıcıdır."

Band of brothers. (Kardeşler Takımı) - Easy Company

Bulaşıcı şeyleri elin tutarken insan dikkatli olmalı. Çünkü girdiğiniz ortamda sessiz tepkileri ve susuşları da gözönüne almalısınız.
Alt 24-04-2007, 01:23 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

İyi uykular. Ben etterna dan bile geç kalktım. Benim mesaim daha yeni başlıyor.
Alt 24-04-2007, 09:58 AM   #10 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
murtaza mı bilmem adı ama var öyle biri..murad almak isteyen..tüm oyunları bozmak,dünya denen ufak topunu parçalamak,bu basit oyunu kurcalamak isteyen...omuzundan hırkasını atar gibi kolay yapıyor bu işi...bırak kessin bakalım içinden ne çıkacak bu topun?yoksa içi boş mu??
nasılsa sen haklı çıkacaksın bu oyunda bitse de bitmese de o hep orda uzakta,ayrık otu gibi duracak ,garezi buna zaten...bu da onun dili..kendini varlık sahasına ancak bu yolla çıkarabiliyor garip...murtazayı oyuna çagır sende...ayırma onu be korkunç...korkutmasana adamı... şaşkın..mutsuzluguna ortak olurdu o senin...
hiçbir hedef tahtası görmeden ve göstermeden yazıldı..asla bulaşıcı degildir..bulaşsa da öldürücü degil,sadece oldurucu...ve kan-dırıcı...
ve sevgili korkunç bana böyle mesafeli ,çok uzaktan atış yapman asıl can yakan taraf bu..sevgiyle kal..

Bookmarks