Dünyanın en iyi Psikologları ANNEler evet lerzancığım
allahtan büyüyoruz gelişiyoruz.ilk zamanlar kendi hatalarımı görmekten korkmuşum.biz hatalarımızı itiraf etmekten bu kadar korkmasak hayat daha kolay daha neşeli olacak.büyüttüğüm tüm çocuklara tanıdığım hata yapma hakkını kendime tanımadığımı fark ettiğimde hem ağladım hem güldüm,bize öğretilen yanlışlardan biride bu,asla hata yapmayacaksın denildi. oysa bir şey yapmadan önce iyi düşünmek,ve hayatımızın sorumluluğunu üstlenmek öğretilseydi her şey daha başka olurdu.oğlum tüm derslerden başarılı not alıpta sadece resim dersinden zayıf getirdiğinde gayri ihtiyari şu sözler ağzımdan döküldü. yavrum bunu nasıl başardın.dönem ödevini vermemiş. bunu şimdi kendime uyguluyorum yaşadığım her şey bir başarı, hiç kimse benim hayatımı benim kadar zorlaştıramaz veya kolaylaştıramaz, hatalar yapmış olabilirim ama bunların hepsini muhasebe defterindeki tecrübe hanesine yazıp hayata daha neşeli tecrübelerle devam etmeyi seçtim ve şimdi bir şey yapmadan önce iyice düşünüp hareket etmeye çalışıyorum.misafir geldi görüşürüz |