Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Bir kaç gündür yazamıyorum farkındayım.Yazmamı gerektirecek pek bir şey olmadı.
Bugünlerde işyerindeki insanlardan daha güzel tepkiler alıyorum.Özellikle zeki olduğumu söylemeleri hoşuma gidiyor.Ama buradaki önemli nokta kendimi böyle hissetmem ve etrafıma da öyle yansıtıyor oluşum.Ama şu bir gerçekki insan iyi bir ruh durumundayken zekasını daha iyi kullanıyor.Bazen içime kapandığım zamanlar olabiliyor işte o an bana hiç bir işin verilmesini istemiyorum tabi işin nasıl yapılacağının anlatılmasını da.Sonra hemen kendime çeki düzen veriyorum tabi.
Daha önce belirtmiştim bir program yapıp uygulamaya başladığımı.Bu programa hala yüzde yüz uyamıyorum.Ama yine de az da olsa zaman ayırıyorum.Akşamları işten eve döndükten sonra ancak zaman ayırabildiğim programım için kısıtlı bir zamanım var.Ve bu süreyi verimli geçerebilmek için çaba gösteriyorum.Daha iyi olacak zamanla biliyorum.
Programımda önceliği fotografik hafıza teknikleri seti ve İngilizce hafıza teknikleri setine ayırdım.Herşeyden önce iyi bir hafızaya sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü öğrendiklerimi kolayca hatırlamak,hatırladığımda yüzdeyüz emin olmak ve yeni olan herşeyi kolayca hafızama alabilmeyi istiyorum.Bilginin en büyük zenginlik olduğuna inandığım için bu sete yaptığım harcama beni hiç üzmedi.Ve fazlasıyla da ihtiyacım olanı bana vereceğine inanıyorum.
Bugünki programıma henüz başlamadım.Ama yarın ctsi ve geç uyanma durumum olabileceği için bu gece geç saatlerde de birşeyler yapabilirim. |
merhaba iloscuk
insan bir anda karar verdikten sonra herşeyi bir anda yapabilmek ve hayatının her alanında herşeyi tamamlamış olmak istiyor...evet bu herkesde böyle
ve bu şey malesef ki çok kısa bir sürede gerçekleşmiyor...yanlış hatırlamıyorsam ben eylül veya ekimden beridir telkin dinliyorum..yani baya bir süre geçti ancak hala yapmayı düşündüğüm ve yapamadığım şeyler var...sevgili gülenyüz gül arkadaşımın paylaştığı bir yazıda geçen bir cümle çok etkileyiciydi "
Unutmayın, öldüğünüz zaman hâlâ listenizde tamamlanmamış işler olacaktır" belki de yapmayı istediğimiz herşey için doğru zaman şu an olmayadabilir...fakat yapamadıklarına hayıflanmak yerine fazladan yaptığın en ufak bir adımı bile takdir etmek bir sonraki adımların için çok iyi teşvik oluyor insana...hergün gösterilen ufak çabalar bir gün bir bakıyorsun kartopu gibi yuvarlana yuvarlana kocaman oluvermişler ve farkında çok sonradan ve bir anda varıyorsun :)
Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğümü ara sıra okumak bana iyi geliyor.Yol katedebilmişmiyim bunun cevabını öğrenmeye ihtiyaç duyuyorum.
Aslında burada günlük tutmak konusunda başlangıçta biraz kararsızdım.Düşünsenize hayatınızdaki bir çok özel konuyu açıklıkla burada paylaşıyorsunuz.Ve kararımı vermemde sevgili imported angel bana yardımcı oldu.Teşekkür ediyorum ona burada herkesin huzurunda.
Hafta sonum iyi geçti.Aslında kendime pek zaman ayıramadım.Ctsi kadınlar günü dolayısıyla görevlendirildim işyeri tarafından.Bu görevlendirme konusu duyduğumda pek hoşuma gitmemişti.Çünkü ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum.Neyse ki büyütülecek birşey yokmuş dün anlamış oldum.Bir çeşit hosteslik yaptım gibi birşey.Aslında tek değildim.Başka görevlilerde vardı.Göz önündeydim ve çok kalabalık bir ortamdı.Ama kendi kendime umursamayacağım dedim ve başardım da rahat olmayı.Normalde daha çok sıkılırdım bu tip ortamlarda.
Bugün biraz yorgunum.Keyifsizim.İşler yolunda gitmediğinde çok çabuk demoralize oluyorum.Bu huyumu hiç sevmiyorum.
İşte bu zamanlarda fena halde uykum geliyor.Şuan olduğu gibi.Neredeyse bilgisayar başında uykuya dalacağım.Gidip biraz uzanayım belki iyi gelir.. |
ne demek canım önemli değil
böyle birşeye vesile olduysam gerçekten çok sevindim canım...ben de sana teşekkür ediyorum günlük açtığın ve konuk olmamıza fırsat verdiğin için
hiçbir ruh hali devamlı sürmüyor..üzme kendini