Alıntı:
dj-shakespeare Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaslar
bundan bir kac gün önce kaiyt oldum bu siteye isin dogrusu cok begendim cok düsündürüyor beni . nasil diyeyim birilierini cikipta menfaat olmadan bu kadar cok bilgiyi paylasmasi gercekten güzel ....
tabiki bende bundan yararlanmayi yararli olmayi isterim ,kendim icin yardim ararken baskalarina da eger yardim edebilirsem ne mutlu bana .ne demisler bilgi paylastikca cogalir ....
neyse biraz kendimden bahsetmek istiyorum .son zamanlarda kendimi cok tuhaf hisediyorum yani nasil diyeyim hic birsey yapmiyorum ,yanliz kalasim geliyor (ki aslinda cok sosyal bir insanim ) ve odamdan disari cikasim gelmiyor ,tabi ben bunlari yaparken siz tembelik oldugunu düsüneceksiniz ,olabilir bilmiyorum .yani demem oki basimda hal etmem gereken bir cok sorumlugum var ama ben herseyi bir köseye atircasina hic bir sey yapmiyorum ,nedeni mi ? bilmiyorum aklima gelen ilk cevap yanlizlik oluyor ama gercekten bilmiyorum .buraya kadar hersey cok basit yanliz gelelim olayin asil meselesine ,var olan enerjiyi hiss ediyorum yada hiss etigimi düsünüyorum iisnden kafamda kiside olabilir ama beni cevreleyen etrafimdaki bakipta beynimda ansizin canlandira bildigim enerjiyi .yani her nesnenin yaydigi enerjiden bahsediyorum .tabi ben bahsediyorum da var mi yok mu ,ne yapa bilirim vs. gibi kafamda bin bir türlü soru ucup duruyor .aslinda belki yanliz kalmasam bu duygu kaybolur ne dersiniz ? yada belkide ben kendimi kandiriyorumdur bilmiyorum .düsünmeye basladiktan sonra beynimi birseyler kilitliyormus gibi oluyor kendimi gercekten son zamanda tuhaf hissediyorum .belkide bilincaltima ile konusmaliyim tabi öne onun yanina varmaliyim ki bu konular hakinda teoride bilgim var ama uygulamada daha henüz bir sey yapmadim .ya arkadaslar kusura bakmayin birseyler yazmak istedim sadece icimden gecenleri anlatmak istedim sadece böyle yazdiklarimi kıt türkcemle okuyunca tuah geliyor aslinda aklimdan gecen ilk fikir bu konuyu silmekti ama ....bilmiyorum sadece yazmam gerektigini düsünüyorum . |
Hoşgeldin sitemize
İyiki yazmışsın. Bak yalnız değilsin bizler varız. Bu günlük cevap veren bir günlük
Sen o telkinleri düzenli dinle görbak ne çok şey değişiyor hayatında. Hayatındaki boşlukları doldurmaya başlayacaksın ve anlayacaksın hayat en güzel hediye. Bunu değerlendirmek gerek.