Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2010, 06:50 PM   #36 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE?

Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım

Ama bu hafta sonu kendimle ilgili çok güzel bir çalışma yaptım, onu da paylaşmak istiyorum bu arada

Bir tablo çizdim, tablonun bir tarafına
Bilinçaltımda beni engelleyen, sınırlayan, gerileten düşünce kalıpları ve inanç programlarını
yazdım, diğer tarafına ise,
Bu olumsuz düşünce kalıplarını ve inançları olumluya çevirmek için yapacağım olumlamaları
yazdım.
İnanır mısınız bu tarz tam 81 adet olumsuz düşüncem ya da inancım varmış Daha da üzerinde çalışsam, daha fazla da çıkabilir belki.

Neyse yukarıdaki beğenmediğim düşüncemin karşısına yazdığım olumlamayı paylaşmak istiyorum, benimle aynı olumsuz düşünceye sahip olanlar varsa, onlar için de faydalı olabilir belki Çünkü bu yazdığım olumsuz düşüncelerden biri aklıma geldiğinde hemen "iptal iptal" deyip karşısına yazdığım olumlamayı okuyorum, böylece o olumsuz düşünce, beni eskisi kadar çok etkileyemiyor

Olumsuz düşüncem:
Bir şeyi yapmaya niyet ediyorum, kendi kendime söz veriyorum ama devamını getiremiyorum, maymun iştahlıyım

Olumlamam:

Ben kararlı bir insanım, azimliyim ve başarılı olmak için yakıcı bir arzum var, aldığım her karar beni hedefime daha çok yaklaştırıyor. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorum. Hedefime ulaşmak için daha önce hiç olmadığı kadar motivasyona sahibim.

Sevgiler
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla