Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2010, 03:34 PM   #36 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım bu siteye üye olanlar hep benzer şeyleri yaşamış yada yaşıyor ve o yüzdende birbirmizi anlayabiliyoruz. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Bende işsiz olduğum 2008 yılında 9 ay boyunca ne kadar film varsa eski ve benim izlemediğim yada unuttuğum onları alıp izledim bitmedi tabi en son yabancı dizilere sarmıştım. Lost kolik olmuştum ve prison br.housewifes -friends ıvır zıvır dizileri bile izledim artık pes dedim yani bune Neyse işe başladımda pes ettim sonra. Bunu yapmamızın sebebi kendimizi treni kaçırmış gibi görüyoruz hayatta. Kendimizi eksik yada yarım kalmış hissediyoruz ve hayatımızı geriye dönüp düzeltemediğimiz için böyle dizileri filan izleyip şarkıları dinleyip sanki o anki yaşamımızı telafi etmiş gibi düşünüyoruz. Bana göre durum böyle. Ben o dönem bir hayli eğitim durumuma takılmış durumdaydım. Başka bir bölüm yada okul seçseydim bu kadar uzun olmayacaktı çünkü hazırlık sınıflarını görmeyecektim ve erkenden mezun olup iş hayatımada erkenden atılacaktım ve şimdi baya br deneyiml, olacaktım. İşte o anlarda fazlasıyla buna taktığım için master yapıp bölüm değiştirmeyi düşündüm, olmadı olmadı olmadı en sonunda bu iş olunca pes ettim rahatladım az birazcık. Arada yine geçmişe bakıp cız ediyor içim işte o dönemlerde tamda o dönemlerde nedense!!!!bu gibi eskiden kaçırmış olduğum oyunları filan oynamaya başlıyorum örnek sims onuda oynadım .. demekki tamamen geçmişe yönelik psikolojik bir durum bu. Bence buna çözüm şu olabilir. Olumlama bulalım. Herkes bir olumlama yazsın bu konuyla ilgili ve o olumlamayı hergün okuyalım bakalım neler olacak. Meselaaaaaaaa ne olabilir ne olabilirrrrrrrrrrrrrrr

........... " Geçmişimi seviyorum ve kabul ediyorum. Şimdi anda yaşamayı seçiyorum." oldu mu acaba
canım sen yinede oturup izleyebilmişsin ve birçok film ve dizi hakkında en azından bir fikrin bir görüşün var...benim farkım; ben habire indiriyorum ama indirdiklerim ile izlediklerim arasındaki farkı ifade edicek olursam...diyelim 100 tane film indirdiysem 10 tanesini hatta 8 ini izlemişimdir... bende izlemekten çok indirme hastalığı var...

telafi etmek konusunda söylediklerine katılıyorum canım çok güzel tarif etmişsin...geçmişte yaşanmamış şeyleri düzeltebilmek için kendimizi geçmişteymiş gibi hissetmek istiyoruz...ve bunun en somut, en kolay ve en canlı örneği de o döneme ait filmler, diziler veya şarkılar oluyor...çünkü zaman zaman kendi hayalgücümüz ve anılarımız bile aklımızdan silinebiliyor ve flulaşabiliyor...ama filmler ve müzikler her zaman elimizin altında duruyor ve bizi düşünmeye ve geçmişimizi hatırlamaya zorlamadan bizi geçmişe götürebiliyor..ve bunu kendi geçmişimizden bizi uzaklaştırarak değişik mekanlar ve değişik duygular yaşatarak yapıyor...ne de olsa onlar da gerçek hayatın bir kesiti bir simulasyonu gibi....kendi geçmişimizle de yüzleşmiyoruz ve kurgulanmış birşeyi izliyoruz veya dinliyoruz...

bende de prison break dizisinin hastalığı var..hala da araıra döndürüp döndürüp izlerim....dizinin kendisi 5-6 sene önce çekilmeye başlamış olmasına rağmen ben o diziyi en son sezonunda keşfetmiştim ve bu da bana ilk 3 sezonu da indirip izleme pahasına patlamıştı.....gerçek hayata da dizilere de yetişirken aynı şeyi yaşıyoruz aslında...geç kalmışsak öncesini de yakalamak istiyoruz

evet olumlama yapılabilir...düşüneyim bakayım ben de birkaç cümle...aklıma gelince yazarım buraya

Alıntı:
erteleme telkini ücretsiz ama sen istersen senin durumuna uygun bir cdyi para verip hazırlatabiliyorsun Atakan beye. Bildiğim bu
yine tekrar etmek istiyorum...sadece telkinlere bel bağlamak doğru değil...onların yararlarını inkar etmiyorum ancak biz de başka yönlerde çalışmalarla bunu desteklemezsek sadece oturup dinlemekle sonuç alınmıyor..ona bakarsan bu sitede bulunan herkes telkin dinliyor ama hala çözülememiş dertleri var....nitekim ben de onlardan biriyim ve sorunlarımdan birisi için konu açmış bulunmaktayım

Alıntı:
Yazarak kendin buldun sorunun neden kaynaklandığını tebrik ederim
teşekkür ederim canım...daha yolun başındayız nolucak bakalım

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla