Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tartışma Fikir Telakisi

Uyarılar

Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yapmalı ?

Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yapmalı ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim düşünceler doğru olabilir ama hala eyleme geçmek için nasıl bir yol çizeceğiz onu hala tartışmak gerekiyor..bir karar birliğine varsak iyi olacak sorunun sorun olduğu ve sebepleri resmen ortada...aynen konuşulduğu gibi...ve bu fikirlerde herkes ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi

Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yapmalı ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-03-2010, 02:07 PM   #31 (permalink)
Teğmen

simetra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 460
62 Mesajinıza toplam 426 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simetra is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim düşünceler doğru olabilir ama hala eyleme geçmek için nasıl bir yol çizeceğiz onu hala tartışmak gerekiyor..bir karar birliğine varsak iyi olacak sorunun sorun olduğu ve sebepleri resmen ortada...aynen konuşulduğu gibi...ve bu fikirlerde herkes de hemfikir...
ancak bunları da çok uzun konuşmak bizi çözüme değil soruna odaklatacaktır ve insanları da sıkacaktır...neler yapabileceğimize nerden başlayabileceğimize baksak iyi olucak bu noktadan sonra

bende sonuç için karar vermek gerektiğini düşünüyorum..ama nerden başlamalı bilemiyorum.. işe bugünü doyasıya yaşamakla başlamak istiyorum hava çok eşim geldiğinde o ve bebeğimizle birlikte güzel havanın tadını çıkartmalıyım..bu forum süper ama biraz zaman öldürüyor. başında oturmak yoruyorda..biraz açık hava iyi gelecektir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

simetra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 02:15 PM   #32 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Geç kalmışlık hissi yaşayan, arayı kapatıp bugüne yetişmeye çalışanlar..ne yap

Alıntı:
Arkadaşlar geçmişte yaşamamız veya görmemiz veya bilmiş olmamız gerektiğini düşündüğünüz şeyleri belki de arkamızda bıraktıklarımızı geri dönüp de onları toplamaya ve bugüne yetişmeye çalışanlar vardır mutlaka aramızda....onlardan birisi de benim.....mesela zamanında çıkan filmleri takip etmediğim için eski filmleri toplarlayıp bugününkilere de aynı zamanda yetişme derdindeyim..hem geçmişteki kaçırılanları toplarlayıp hem de bugüne ayak uydurmak çok zor ve yorucu...bu tabiki sadece filmler üzerinde değil her konuda geçerli...örnek olsun diye onu yazdım sadece....

geçmişte yapılmayan şeyler için arayı kapatmaya çalışan arkadaşlar...hissettiklerinizi, sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum...belki bir çözüm önerisi çıkar ne dersiniz ? burada toplanıp tartışalım mı ?
Sanırım bu siteye üye olanlar hep benzer şeyleri yaşamış yada yaşıyor ve o yüzdende birbirmizi anlayabiliyoruz. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Bende işsiz olduğum 2008 yılında 9 ay boyunca ne kadar film varsa eski ve benim izlemediğim yada unuttuğum onları alıp izledim bitmedi tabi en son yabancı dizilere sarmıştım. Lost kolik olmuştum ve prison br.housewifes -friends ıvır zıvır dizileri bile izledim artık pes dedim yani bune Neyse işe başladımda pes ettim sonra. Bunu yapmamızın sebebi kendimizi treni kaçırmış gibi görüyoruz hayatta. Kendimizi eksik yada yarım kalmış hissediyoruz ve hayatımızı geriye dönüp düzeltemediğimiz için böyle dizileri filan izleyip şarkıları dinleyip sanki o anki yaşamımızı telafi etmiş gibi düşünüyoruz. Bana göre durum böyle. Ben o dönem bir hayli eğitim durumuma takılmış durumdaydım. Başka bir bölüm yada okul seçseydim bu kadar uzun olmayacaktı çünkü hazırlık sınıflarını görmeyecektim ve erkenden mezun olup iş hayatımada erkenden atılacaktım ve şimdi baya br deneyiml, olacaktım. İşte o anlarda fazlasıyla buna taktığım için master yapıp bölüm değiştirmeyi düşündüm, olmadı olmadı olmadı en sonunda bu iş olunca pes ettim rahatladım az birazcık. Arada yine geçmişe bakıp cız ediyor içim işte o dönemlerde tamda o dönemlerde nedense!!!!bu gibi eskiden kaçırmış olduğum oyunları filan oynamaya başlıyorum örnek sims onuda oynadım .. demekki tamamen geçmişe yönelik psikolojik bir durum bu. Bence buna çözüm şu olabilir. Olumlama bulalım. Herkes bir olumlama yazsın bu konuyla ilgili ve o olumlamayı hergün okuyalım bakalım neler olacak. Meselaaaaaaaa ne olabilir ne olabilirrrrrrrrrrrrrrr

........... " Geçmişimi seviyorum ve kabul ediyorum. Şimdi anda yaşamayı seçiyorum." oldu mu acaba
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 02:19 PM   #33 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
simetra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben geçmişte yapamadığım ve hala başlayıp devamlı hale getiremediğim boynuma borç olan namazlarım için büyük endişe duyuyorum.onları hiç bir zaman tamamlayamamak içimi ürpertiyor... başlıyorum bir süre devam edip yeniden bırakıyorum.bunun alışkanlık haline dönüştüreceğim bilmiyorum..ama olmuyor bir türlü..

acaba bu sitede bunun içinde telkinler var mıdır?
erteleme telkini ücretsiz ama sen istersen senin durumuna uygun bir cdyi para verip hazırlatabiliyorsun Atakan beye. Bildiğim bu
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 02:25 PM   #34 (permalink)

Alıntı:
kendi alışkanlığımdan bahsetmek istiyorum..bütün gün boyunca geçmişte ilgilenmediğim için izlemediğim filmleri dinlemediğim müzikleri indirip duruyorum...ve işin daha da ilginç yanı..indirdiklerimin de çoğunu henüz izleyebilmiş veya dinleyebilmiş değilim..
çünkü o kadar çoklar ki sıra gelmiyor...başkalarını indirmekten sıra gelmiyor...
sürekli indirme halindeyim....belki de beni tatmin eden sadece elimde olmaları sahip olmam da olabilir mi acaba ?
yani onlara sahip olarak onları elimde tutarak belki geçmişteki kaçırdığım geçmişi avuçlarım arasına alıp hakim olmaya mı çalışıyorum ki ?

böyle yaparak bugünü de kaçırıyorum ve geçmişten birşeyler de toplayamıyorum kendime...
Yazarak kendin buldun sorunun neden kaynaklandığını tebrik ederim
Alt 16-03-2010, 02:59 PM   #35 (permalink)
Teğmen

daLqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 11
80 Mesajinıza toplam 349 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daLqa is an unknown quantity at this point

güzel konu tşkler.. geçmişte yaşayamadığım şeyler için sürekli takılıyorum, Her yaşın bi güzelliği vardır bende bazı senelerimi yaşayamadım. çok fena koyuyor.. ama napalım yaşıyoruz yaşayamadıklarımızı bu yaşta yapıyoruz ne kadar geç olsada yapıyoruz..
daLqa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 03:34 PM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım bu siteye üye olanlar hep benzer şeyleri yaşamış yada yaşıyor ve o yüzdende birbirmizi anlayabiliyoruz. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Bende işsiz olduğum 2008 yılında 9 ay boyunca ne kadar film varsa eski ve benim izlemediğim yada unuttuğum onları alıp izledim bitmedi tabi en son yabancı dizilere sarmıştım. Lost kolik olmuştum ve prison br.housewifes -friends ıvır zıvır dizileri bile izledim artık pes dedim yani bune Neyse işe başladımda pes ettim sonra. Bunu yapmamızın sebebi kendimizi treni kaçırmış gibi görüyoruz hayatta. Kendimizi eksik yada yarım kalmış hissediyoruz ve hayatımızı geriye dönüp düzeltemediğimiz için böyle dizileri filan izleyip şarkıları dinleyip sanki o anki yaşamımızı telafi etmiş gibi düşünüyoruz. Bana göre durum böyle. Ben o dönem bir hayli eğitim durumuma takılmış durumdaydım. Başka bir bölüm yada okul seçseydim bu kadar uzun olmayacaktı çünkü hazırlık sınıflarını görmeyecektim ve erkenden mezun olup iş hayatımada erkenden atılacaktım ve şimdi baya br deneyiml, olacaktım. İşte o anlarda fazlasıyla buna taktığım için master yapıp bölüm değiştirmeyi düşündüm, olmadı olmadı olmadı en sonunda bu iş olunca pes ettim rahatladım az birazcık. Arada yine geçmişe bakıp cız ediyor içim işte o dönemlerde tamda o dönemlerde nedense!!!!bu gibi eskiden kaçırmış olduğum oyunları filan oynamaya başlıyorum örnek sims onuda oynadım .. demekki tamamen geçmişe yönelik psikolojik bir durum bu. Bence buna çözüm şu olabilir. Olumlama bulalım. Herkes bir olumlama yazsın bu konuyla ilgili ve o olumlamayı hergün okuyalım bakalım neler olacak. Meselaaaaaaaa ne olabilir ne olabilirrrrrrrrrrrrrrr

........... " Geçmişimi seviyorum ve kabul ediyorum. Şimdi anda yaşamayı seçiyorum." oldu mu acaba
canım sen yinede oturup izleyebilmişsin ve birçok film ve dizi hakkında en azından bir fikrin bir görüşün var...benim farkım; ben habire indiriyorum ama indirdiklerim ile izlediklerim arasındaki farkı ifade edicek olursam...diyelim 100 tane film indirdiysem 10 tanesini hatta 8 ini izlemişimdir... bende izlemekten çok indirme hastalığı var...

telafi etmek konusunda söylediklerine katılıyorum canım çok güzel tarif etmişsin...geçmişte yaşanmamış şeyleri düzeltebilmek için kendimizi geçmişteymiş gibi hissetmek istiyoruz...ve bunun en somut, en kolay ve en canlı örneği de o döneme ait filmler, diziler veya şarkılar oluyor...çünkü zaman zaman kendi hayalgücümüz ve anılarımız bile aklımızdan silinebiliyor ve flulaşabiliyor...ama filmler ve müzikler her zaman elimizin altında duruyor ve bizi düşünmeye ve geçmişimizi hatırlamaya zorlamadan bizi geçmişe götürebiliyor..ve bunu kendi geçmişimizden bizi uzaklaştırarak değişik mekanlar ve değişik duygular yaşatarak yapıyor...ne de olsa onlar da gerçek hayatın bir kesiti bir simulasyonu gibi....kendi geçmişimizle de yüzleşmiyoruz ve kurgulanmış birşeyi izliyoruz veya dinliyoruz...

bende de prison break dizisinin hastalığı var..hala da araıra döndürüp döndürüp izlerim....dizinin kendisi 5-6 sene önce çekilmeye başlamış olmasına rağmen ben o diziyi en son sezonunda keşfetmiştim ve bu da bana ilk 3 sezonu da indirip izleme pahasına patlamıştı.....gerçek hayata da dizilere de yetişirken aynı şeyi yaşıyoruz aslında...geç kalmışsak öncesini de yakalamak istiyoruz

evet olumlama yapılabilir...düşüneyim bakayım ben de birkaç cümle...aklıma gelince yazarım buraya

Alıntı:
erteleme telkini ücretsiz ama sen istersen senin durumuna uygun bir cdyi para verip hazırlatabiliyorsun Atakan beye. Bildiğim bu
yine tekrar etmek istiyorum...sadece telkinlere bel bağlamak doğru değil...onların yararlarını inkar etmiyorum ancak biz de başka yönlerde çalışmalarla bunu desteklemezsek sadece oturup dinlemekle sonuç alınmıyor..ona bakarsan bu sitede bulunan herkes telkin dinliyor ama hala çözülememiş dertleri var....nitekim ben de onlardan biriyim ve sorunlarımdan birisi için konu açmış bulunmaktayım

Alıntı:
Yazarak kendin buldun sorunun neden kaynaklandığını tebrik ederim
teşekkür ederim canım...daha yolun başındayız nolucak bakalım

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 04:21 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

sanırım bazı ufak kararlar almaya başlasam iyi olacak...mesela beklemeye aldığım indirilcek şeyler arasında 3 sezonu yayınlanıp bitmiş bir dizi var...private practice adı....ilk sezonundan ilk 2 bölümü izledim ancak vasattı...o yüzden bu dizinin tamamını indirmekten vazgeçiyorum....zevk almayacağım birşeyi indirmek için neden o kadar vaktimi harcayım dimi...indirmek bi dert izlemesi de ayrı bir dert..hem de 3 sezon...
evet şu an bir karar verdim..bir vazgeçiş kararı...ve yüklerimden birisinden kurtuldum

neyseki biraz da olsa bugüne tutunma çabalarım da var...bugüne ait olan ve süren diziler arasında visitors ve flashforwardı takip ediyorum...üstelik zamanında takip etmeye başladığım için birikmiş olan indirme linkleriyle boğuşmuyorum...yeni bölüm yayınlandıkça indiriyorum bundan sonra eski dizileri indirmeyeceğim ve izlemeyeceğim....nasıl karar sizce ?

birşeyler izleyeceksem de son çıkanlardan izlemek daha iyi bir karar olacak..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 05:00 PM   #38 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte yükün birinden kurtuldun.Tebrik ederim seniiiiiiiKarar veren kim????? sensinn..Ve bu yükten kurtulmayı başaran yine kim ???? Sensin kutlarım seniiiii iyi ki varsın..

teşekkür ederim sen de iyiki varsın

Bookmarks