Öncelikle hepinize ilginiz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız:)Sağolun var olun güzellikler:)
Alıntı:
esra90 Nickli Üyeden Alıntı
sadece bugününü okumak nasip oldu..çok tatlı yazmşsn ve duygularını güzel ifade etmşsin.. en güzeli kendini sevmek ve barışık olmak.. |
Hoşgeldin Esra:)Artık kendimi sevmeyi oldukça başarıyorum sanırım.:)Yavaş yavaş pek çok şeyle barışıyorum çok şükür.
Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
seni samimi duygularımla kutluyorum.her şey gönlünce güzel olsun......iyi ki varsın |
Sen de iyi ki varsın:)Herşey gönlümüzce olsun:)
Evet zaten alacağım çok şey olduğu için yazdım buraya..Gerçi şu duygularla bunu buraya bu halde yazabiliyorsam kendimi ne kadar takdir etsem azdır diyorum kendime.Almam gereken derslerin çoğunu almışım.Yoksa şu an bu halde olamazdım.Bunları yazıyor olamazdım tahammül gösterip.Çünkü ilk başlarda hakikaten ama hakikaten çok fenaydım..Bırak bunları konuşmak birkaç sene üzerimden bu duyguları atabileceğimi hayal bile edemiyordum.Ama kendime sarıldım ve sadece birkaç ayda herşeyi daha net biçimde görebilmeyi başardım.
Ama bir bu kadar ders daha geride duruyor.Onları da halledeceğim inşallah:)
O sonkini de şaka yollu yazdım sevgili wampirella:)
İlk zamanlar kendimi değer açısından çok çok kıyaslamıştım dediğin gibi.Birkaç gün hazmedememiştim.Ona davranış biçimiyle bana davranış biçimini kıyasladım durdum.Bendeki eksikliğin ne olduğunu bulmaya çalıştım.Onu suçladım,affedemediğimi söyledim durdum.Ama sonrasında anladım ki herşey benim kafamda sadece.Ondan sonra geçmişe bakışım bile değişti ve onu gerçek anlamda affedebilmeye başladım.
Alıntı:
bayşegül Nickli Üyeden Alıntı
phantomm cum, kararlığından dolayı seni tebrik ediyorum maşallah sen hem çok güzelsin hemde enerji dolusun tatlım benim... inşallah herşey senin ve bütününün hayrına olacak şekilde gerçekleşir.... |
Çok tatlısın bayşegül:)İnşallah inşallah herşey benim ve bütünümün hayrına gerçekleşiyor artık.Teslimiyeti yavaş yavaş öğreniyorum çünkü.