Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ne güzel gülenyüz.İstediğin şeyde ısrarlı davranmışsın.Tebrik ediyorum. O zamanlar şuanki durumumdan çok daha farklıydım tabi.Yetişme şeklimin verdiği birşeyle seçimimi o şekilde yapabilmiştim ancak:)Gerçi bak şimdi şunu hatırladım.O zaman "Tamam bu bölüm gelse bile dil edebiyatla çalışma yerlerimiz aynı gibi, kaldı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2010, 01:30 PM   #271 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Ne güzel gülenyüz.İstediğin şeyde ısrarlı davranmışsın.Tebrik ediyorum.

O zamanlar şuanki durumumdan çok daha farklıydım tabi.Yetişme şeklimin verdiği birşeyle seçimimi o şekilde yapabilmiştim ancak:)Gerçi bak şimdi şunu hatırladım.O zaman "Tamam bu bölüm gelse bile dil edebiyatla çalışma yerlerimiz aynı gibi, kaldı ki kendimi geliştirirsem heryerde iş bulabilirim." diye düşünmüştüm.O zaman bile kendime göre mantığı olan birşekilde karar vermişim,tamamen gözü kapalı ateşe atmamışım kendimi.Zaten dil bölümünü severek okudum,o açıdan kesinlikle memnunum zaten.Ama elimde güzel bir örnek olması açısından güzel de oldu belki böyle birşey,yani son aşamadaki tercihlerimde öğretmenimi dinlemek.Şimdi kpss'yi kendim için deneyeceğim babam için değil.Üzerimdeki emeği ne olursa olsun hayallerim, beni asıl mutlu edecek şey daha önemli.Sonuçta nolursa olsun o da benim mutluluğumu ister ama o biraz daha standartlar dahilinde düşünüyor.
Sanırım benim şuan takıldığım şey şu.Bİran önce maaşa geçip ona destek olmak istemem.Böyle bir kaygım olmasa daha serbest davranabilirdim.Hmmm.İşte kilit nokta burası.

Öğretmen olmayı gerçekten isteyen tarafım yok mu?Var.Neden istiyorum?
Çocukların yüreğine dokunabilmek için.Öğretim değil eğitim için daha çok.

Peki bunu bir eğitim kurumunda çalışmadan da yapamam mı?Yapabilirim pekala.İstedikten sonra şartlar buna göre şekillenir zaten.Hem benim hayallerim de yine aynı paralelde.İnsancıl bir yaklaşımdan doğan idealler.Ayrıca yapmayı daha çok sevdiğim şeylerle birleşiyorlar.

Önemli olan biryerden başlamak.Bİryerden başlamak.Ama şuan kpss sınavına girecek olmam nedeniyle herhangi bir adım atamıyorum.Girip sonucu görene kadar böyle ikilemlerde kalacağım belki hep.

Sonucu öğrendiğimde negatifte olsa pozitifte olsa benim için farklı bir dönem başlayacak.

Olayın farklı bir boyutu da, benim istediğim işe öyle hadi bismillah deyip başlayamam.Derin bir bilgi birikimi lazım.

Ders çalışırken kendimi ancak böyle ikna edebiliyorum zaten.Öğretmen olup öğretmenlik yaparken gerekli şeyleri toplayacağım.Ondan sonra gerekli diğer adımları atacağım diye.

Yine teslimiyeti unutuyorum galiba arada.Bir kontrolcülük gördüm şimdi bu düşüncelerimde.Hadi serbest bırakayım üzerime düşeni yapayım da gerisini Yaradan düşünsün ki en iyisi olsun.

Neyse..

Hmm.Şİmdi..

İlk çalışma, anne-babadan serbest kalma.Buna başladım sayılır.(Kararlarımı sadece kendi arzu ve potansiyellerime göre alabilmek için.)
İkinci çalışma, bol parayı hayatıma çekme.(Böylelikle yine başkalarını düşünerek istemediğim şeylere yönelmek zorunda kalmam.Sorumluluklarımı yeterince yerine getiremediğim düşüncesinden kurtulurum.)

PAzartesi'yi bekliyorum.Yani yarın.Alacağım haberlere göre çalışmalarımı belirlerim.

Bir de kpss konusunda stresi azaltmak lazım.

"Ben kpss için tamamen yeterliyim.Bunu başarabilecek inancım ve gücüm var.Kendimi onaylıyorum."

Tamam phantomm serbest bırak.KEndini sıkmadan derslerine çalış.Ve gerekli diğer çalışmaları yap.Gerisini düşünme.

Herşey güzele gidiyor.Şükürler olsun.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-03-2010, 04:42 PM   #272 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

senden tamda istediğin gibi bir öğretmen olacak phontom..sevgiler..
bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2010, 06:30 PM   #273 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Teşekkür ederim canım.İnşallah..
Alt 21-03-2010, 10:28 PM   #274 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

Merhaba

Şimdi çok şey yazmak istiyorum vaktim daraldı.

1- Özel mesaj gönderiyorum,(Bolluk)telkini göndermek için mail adresini istiyorum.
Ki göndermek için söz vermiştim.

2- Heryerde ingilizce kurslar açılmış,ingilizce öğretmek için devasa bir
endüstri var tüm dünyada.
İnsanlar para verip kurlsra gidiyor.(Biri ben)
Hal böyle iken 'branş' konusunu 'uzatmanın' bir anlamı olacağını sanmıyorum.
Ki sen bunu kotarmışsın artık,bir hayranlığım bu.İngilizceye hakim olman.

3-Bir kaç dakika sonra günlük çalışma için 'grup'ta bekleniyorsunuz.

Selamlar

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 12:54 AM   #275 (permalink)
Çevirmen

Veee...
Mutlu son.
Bunu yazmasam çatlardım.
Yani yazmalıyım bilmiyorum.Şuan bana ne hissettirdiğini henüz çözmüş değilim ama yazayım.
Benimkisi hakketen nişanlanmış.
Uzun süredir kendisiyle hiç alakalı değildim.Bana nişanlacağını filan söylemişti ama ilk zamanlar önce inanmamış sonradan neden olmasın ki demiştim.Zaten sonra bi daha hiç görüşmedik geçen gün mesaj atana kadar.Biraz önce öyle bir his geldi ve facebook hesabına bakmak istedim.Yüzleşmek istedim ne kadarı kalmış ne kadarı gitmiş gerçekten.
Ve resimler,beraber yemek yerlerken,gül dökülmüş masalar filan..Vayy bee ne romantikmiş meğerse de ben neresinden baktıysam görememişim.Valla bu kızı tebrik ediyorum.
En takıldığım şey de bana verilmiş benim kendisine geri iade ettiğim yüzüğün müstakbel eşin parmağında oluşu!!Süper.Süper.

PEki ben ne hissediyorum?

İlk başta biraz kırgınlık.YAlnızca ilk saniyelerde.
İnsanların ölürken gördükleri o film şeridi.Benimkisi sırf onunla olan anlar ama.

Sonra hemen bu kızla olan karelere geri dönüş.

Kıyaslama.

Tipik kadın işte.Ben.

Ama sonrasında kendine dönüş.Kendini destekleyen, onaylayan,seven sarılan ben.İşte ben.

Kararlılığımdan ötürü kendimi kutluyorum.
Düşünüyorum.Hayır hayır.Onunla nişanlanan ben olmak istemezdim.Yine de tek istediğim bir eşitlenme.Enerjimi bana geri vermesi.Şimdilik hala istiyorum.Ama daha detaylı düşüneceğim bu konuyu.

Allah mesud etsin ne diyeyim.

Yine de ben kızdan güzelim söylemeden geçemiyciim.
Alt 22-03-2010, 01:03 AM   #276 (permalink)
Üsteğmen

esra90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esra90 will become famous soon enoughesra90 will become famous soon enough

sadece bugününü okumak nasip oldu..çok tatlı yazmşsn ve duygularını güzel ifade etmşsin..
en güzeli kendini sevmek ve barışık olmak..

Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,,
En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya...
esra90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 08:58 AM   #277 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Veee...
Ama sonrasında kendine dönüş.Kendini destekleyen, onaylayan,seven sarılan ben.İşte ben.

Düşünüyorum.Hayır hayır.Onunla nişanlanan ben olmak istemezdim.Yine de tek istediğim bir eşitlenme.Enerjimi bana geri vermesi.Şimdilik hala istiyorum.Ama daha detaylı düşüneceğim bu konuyu.

seni samimi duygularımla kutluyorum.her şey gönlünce güzel olsun......iyi ki varsın
Alt 22-03-2010, 11:06 AM   #278 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Veee...
Mutlu son.
Bunu yazmasam çatlardım.
Yani yazmalıyım bilmiyorum.Şuan bana ne hissettirdiğini henüz çözmüş değilim ama yazayım.
Benimkisi hakketen nişanlanmış.
Uzun süredir kendisiyle hiç alakalı değildim.Bana nişanlacağını filan söylemişti ama ilk zamanlar önce inanmamış sonradan neden olmasın ki demiştim.Zaten sonra bi daha hiç görüşmedik geçen gün mesaj atana kadar.Biraz önce öyle bir his geldi ve facebook hesabına bakmak istedim.Yüzleşmek istedim ne kadarı kalmış ne kadarı gitmiş gerçekten.
Ve resimler,beraber yemek yerlerken,gül dökülmüş masalar filan..Vayy bee ne romantikmiş meğerse de ben neresinden baktıysam görememişim.Valla bu kızı tebrik ediyorum.
En takıldığım şey de bana verilmiş benim kendisine geri iade ettiğim yüzüğün müstakbel eşin parmağında oluşu!!Süper.Süper.

PEki ben ne hissediyorum?

İlk başta biraz kırgınlık.YAlnızca ilk saniyelerde.
İnsanların ölürken gördükleri o film şeridi.Benimkisi sırf onunla olan anlar ama.

Sonra hemen bu kızla olan karelere geri dönüş.

Kıyaslama.

Tipik kadın işte.Ben.

Düşündüm de hakikaten tipik kadın
Sen tabiki çok güzel ve değerlisin. Kendini kimseyle kıyaslama. Ama düşünmeye devam et. Bu olayda yakalayacağın inançlar var sanki. Bu olaydan ne öğrenebileceğine odaklanabilirsin.
Sevgiyle kal canım
Alt 22-03-2010, 11:38 AM   #279 (permalink)
Üsteğmen

bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold

phantomm cum,
kararlığından dolayı seni tebrik ediyorum
maşallah sen hem çok güzelsin hemde enerji dolusun tatlım benim...
inşallah herşey senin ve bütününün hayrına olacak şekilde gerçekleşir....
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 01:14 PM   #280 (permalink)
Çevirmen

Öncelikle hepinize ilginiz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız:)Sağolun var olun güzellikler:)

Alıntı:
esra90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece bugününü okumak nasip oldu..çok tatlı yazmşsn ve duygularını güzel ifade etmşsin..
en güzeli kendini sevmek ve barışık olmak..

Hoşgeldin Esra:)Artık kendimi sevmeyi oldukça başarıyorum sanırım.:)Yavaş yavaş pek çok şeyle barışıyorum çok şükür.

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seni samimi duygularımla kutluyorum.her şey gönlünce güzel olsun......iyi ki varsın

Sen de iyi ki varsın:)Herşey gönlümüzce olsun:)

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşündüm de hakikaten tipik kadın
Sen tabiki çok güzel ve değerlisin. Kendini kimseyle kıyaslama. Ama düşünmeye devam et. Bu olayda yakalayacağın inançlar var sanki. Bu olaydan ne öğrenebileceğine odaklanabilirsin.
Sevgiyle kal canım

Evet zaten alacağım çok şey olduğu için yazdım buraya..Gerçi şu duygularla bunu buraya bu halde yazabiliyorsam kendimi ne kadar takdir etsem azdır diyorum kendime.Almam gereken derslerin çoğunu almışım.Yoksa şu an bu halde olamazdım.Bunları yazıyor olamazdım tahammül gösterip.Çünkü ilk başlarda hakikaten ama hakikaten çok fenaydım..Bırak bunları konuşmak birkaç sene üzerimden bu duyguları atabileceğimi hayal bile edemiyordum.Ama kendime sarıldım ve sadece birkaç ayda herşeyi daha net biçimde görebilmeyi başardım.
Ama bir bu kadar ders daha geride duruyor.Onları da halledeceğim inşallah:)
O sonkini de şaka yollu yazdım sevgili wampirella:)
İlk zamanlar kendimi değer açısından çok çok kıyaslamıştım dediğin gibi.Birkaç gün hazmedememiştim.Ona davranış biçimiyle bana davranış biçimini kıyasladım durdum.Bendeki eksikliğin ne olduğunu bulmaya çalıştım.Onu suçladım,affedemediğimi söyledim durdum.Ama sonrasında anladım ki herşey benim kafamda sadece.Ondan sonra geçmişe bakışım bile değişti ve onu gerçek anlamda affedebilmeye başladım.

Alıntı:
bayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
phantomm cum,
kararlığından dolayı seni tebrik ediyorum
maşallah sen hem çok güzelsin hemde enerji dolusun tatlım benim...
inşallah herşey senin ve bütününün hayrına olacak şekilde gerçekleşir....

Çok tatlısın bayşegül:)İnşallah inşallah herşey benim ve bütünümün hayrına gerçekleşiyor artık.Teslimiyeti yavaş yavaş öğreniyorum çünkü.

Bookmarks