Kendi kendine oto telkin Kendi kendine telkin yöntemini de zaman zaman günlük yaşamımda kullanırım.
Bir arkadaşımla bowling oyunuyorduk.Aslında bowling çok oynamışlığım yoktur.Bu maksimum 3 yada 4. oyunumdu.
İlk atışlarım kötüydü.Bunun üzerine şöyle bir imgeleme yaptim.
1960 yılındayım ve bu kişi geçmiş yaşamımda ki bir bowling şampiyonu.Tüm atışları oldukça isabetli.
Bunu düşünüp öyle atışmı yaptiğimda tüm hepsini devirdim yani strike yaptim.
Aslında reenkarnasyona inanmiyorum.Ancak bilinçatımıza komut verildiğinde yani sen 1960 a git ve o tarihte sen şampiyon bir bowlingciydin denildiğinde bu komutu uyguluyor.
Benzer bir yöntemi masa tenisi için kullanmıştım.Ve hiç yenemediğm bir kişiyi yenmiştim.
Ancak şu var ki özellikle efor yada aşırı yetenek gerektiren sporlarda bu tek başına yeterli olmayabilir.
Seneler önce tv de Hülya Avşar Show programında ki hipnozcu seyircilerden bir tanesine çok ünlü bir futbolcu olduğu telkinin vermişti.Seyirci buna inanmıştı ancak yine de topu ayağında bir kaç defadan fazla sektirememisti.
Özellikle günlük yaşamda oto telkin oldukça işe yarayabilir.Özellikle bir konuda yeteneğiniz varsa yada az biraz da olsa biliyorsanız kapasitenizi daha iyi kullanmanızı sağlar. |