2006 yılında yani telkinleri ilk dinlemeye başladığımda yazdığım bir yazıyı tekrar paylaşiyorum.
Bu yazı bir anda yazılmıştı bir çok imla hataları ile dolu.
Bu hali ile de ekşi sözlüğe eklenmiş.
atakan sönmez - ekşi sözlük
O zamandan bu yana neler değişti?
Yaşamım boyunca mutsuz olan depresif olan sadece iyi bir insan olan ben artık Mutluyum.
Son 4 senedir depresyon nedir nasıl bir şeydir unuttum.
Sadece iyi bir insanken artık çok daha fazlası olduğumu düşünüyorum.
İyi olmak dürüst olmak zaten olması gerekendir.Önemli olan bunun üzerine neler kattığımızdır.
"iç ses 1999
-atakan sen nasil bir insansin?
ben cevap
-iyi bir insanim
iç ses yil 2000
ben cevap
-iyi bir insanim iste kendi halinde iyi niyetli bir insanim
-iç ses yil 2001
ben cevap
-hosgorulu kimsenin kotulugunu dusunmeyen iyi birisiyim.
-iç ses yil 2002
ben cevap
-iyi birisiyimdir.aaaa ne kadar iyi birisin derler bana valla iyi birisiyim ben.hosgorulu efendi birisiyim ayrica.
iç ses yil 2003
-iyi birisiyimdir yani iyiyim ben iyi.
iç ses yil 2004
-iyi birsiyim iyi niyetli bir insanim.kimsenin kotulugunu dusunmem.
iç ses yil 2005?
-atakan sen nasil bir insansin
-ben iyi bir nisanim
yil 2006
kendi ile barisik bir insanim.hayati seviyorum.kendimi seviyorum.keyif ile yasiyorum.ani bir nokta gibi yasarim.gecmis ya da gelecek umurumda bile olmaz aldigim her nefesin degerini biliyorum
huzur ve dinginlik ile doluyum.hakkimi savunutum.gerekirse tartisirim ancak asla sinirli degilimdir.cogunlukla tartismak benim icin fikir alisverisi ve gelisim firsatidir.kendi
m en once gelir.bir sey yaparsam once kendim egelnmmek icin yaparim.hikayeler yazarim ,siirler uydururum,fikralarin suyunu cikartirim!!keniim cok iyi ifade ederim.yaraticiyim ve cevreme pozitif enerji yayarim
ben sosyal cevresi ile ilgili disadonuk rahat ve inanilmaz zeki bir insanim.yaydigim pozitif enerji elle tutlur derecede cabuk farkedilir.kendim ile oolmaktan memnunum.kendi icimde guvendeyim ve rahatim.insanlar ile bireyler ile meselem yoktur.ancak gerektiginde tepkimi gostermekten sakinmam.maddiayata onem vermem ancak para kotudur gibi bir onyargim da yoktur.ben kendimi degerli goruyorum.
ben dik yururum.beden dilim hareketlerim ve mimiklerim dogaldir.samimiyim ve kendimi iyi ifade edenim.karar vermekte gucluk cekmem.bilincaltim ile bir butunum ve kapasitemi cogunluk ile kullanirim.insan olmanin o muhtesem varligin beynine sahip olmanin hakkini verenlerdenim
-atakan sen nasil bir insansin
kimisi bana gicik olur.kimisine bu kadar mutlu ve huzurlu olmam yapay gelir.ancak tum bunlari zerre kadar umursamam.gercekten mutu ve huzurlu insan o kadar az ki.ben de olsam bana gicik olurdum.ne var bok mu var bu kadar mutlusun diye.oysa ben huzur ve mutluluk icin hic bir seye ihtiyac duymayanlardanim.
-atakan sen nasil bir insansin.?
muhtesem kainat ile birim.tanrinin insani kendi suretinde yarattiigina inanirim.ve ben kainat ile iletsim halindeyim.tum zamanlar ile kainatin her zerresi ile surekli iletisim halinde olan bir insanim
ben beden degilim.sonszuluk ile birim.sonsuz yasama sahip olanim.icimde zerre kadar olum korkusu bulundurmayanim.dogru zamanda dogru yerde bulunurum ve sansliyim.pozitifim ve poiztif olaylar ve dusunceler beni bulur..
atakan sen nasil bir insansin?
ben bu soru bana her soruldugunda yeni bir cevap verebilecek her gecen an her gecen dakika farklilasan ve gelisen bir insanim.bu nedenle benim hakkimda soylenecekler bir yazi ile bitmez.peki ben sorayim icsesim neden bana sorup duruyorsun nasil bir insan oldugumu cok mu merak ediyorsun????
-ben senin bilincaltinim.ve her saniye sana bu soruyu sorarim.ve senin cevaplarini kaydeder ona gore emirlerine itaat ederim.bu seneye kadar oldukca olumsuz seyler soyluyordun hakkinda.iyi bir insan oldugunu soylesende kendin hakkinda korkularin endiselerin vardi.ve her saniye bu olumsuz kayitlari kaydediyordum.
oysa bu sene hep olumlu seyler soyluyorsun.ben de hepsini kaydediyorum.benim gorevim sormaktir yorum yapmak degil.ne istersen ne soylersen emirndeyim..