Site Sahibinin HikayesiHikayelerimizi Anlatalım ve Site Sahibinin Hikayesi Site Sahibinin Hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendime daha fazla gülümseme telkin mp3'ü yaptim..
Şu 4 senedir inanılmaz derecede içimde mutluyum ve huzurluyum.
Ancak bazı zamanlar bunu dışarı yansıtamıyor mutlu olmama rağmen çok az gülümsüyordum..
Bu konu içinde bir telkin mp3 yaptim ve artık daha fazla gülümseyebiliyorum..
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Sahibinin Hikayesi telkin cd indir izle İstanbul Site Sahibinin Hikayesi nerededir kimdir Site Sahibinin Hikayesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Sahibinin Hikayesi hipnoz Site Sahibinin Hikayesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Sahibinin Hikayesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Sahibinin Hikayesi kuantum düşünce kitap haberi 4Likes | |
|
14-09-2009, 12:03 AM
|
#141 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Kendime daha fazla gülümseme telkin mp3'ü yaptim..
Ancak bazı zamanlar bunu dışarı yansıtamıyor mutlu olmama rağmen çok az gülümsüyordum..
İçimde ki mutluğuğu dişari yansitiyor olabilmek de ayrıca sevindirici ve benim için yeni bir aşama... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
14-09-2009, 12:08 AM
|
#142 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Ne mutlu size. O yeteneğiniz var. Ben olumlamaları tekrarlamaya bile üşeniyorum ve hala ses sorununu halledemedim.. | Offline
| |
08-10-2009, 02:54 AM
|
#143 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 42
15 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi atakan abi sana sormuştum hikayeni yaa bazen araştırmak gerekiyomuş ):):)
__________________ ƜıƦƦƛƦıƘƛ | Offline
| |
08-10-2009, 09:24 AM
|
#144 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Kendime daha fazla gülümseme telkin mp3'ü yaptim..
İçimde ki mutluğuğu dişari yansitiyor olabilmek de ayrıca sevindirici ve benim için yeni bir aşama... | Bu gülümseme telkininden ben de babam için istiyorum Atakan Bey..
Her ne kadar eskiye göre daha sakin olsa da,yüzünde sürekli negatif bir ifade var..Her an kızacak,parlayacak gibi..Doktoru bile "amca,senin yüzün niye hep asık" diye soruyor.
Artık sürekli yıllar boyu, düşünceleri yüz ifadesini öyle etkilemiş ki,kendi bile öyle durduğunun farkında değil..
Bu telkin oldukça faydalı olur sanırım.. | Offline
| |
09-10-2009, 03:12 PM
|
#145 (permalink)
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bu gülümseme telkininden ben de babam için istiyorum Atakan Bey..
Her ne kadar eskiye göre daha sakin olsa da,yüzünde sürekli negatif bir ifade var..Her an kızacak,parlayacak gibi..Doktoru bile "amca,senin yüzün niye hep asık" diye soruyor.
Artık sürekli yıllar boyu, düşünceleri yüz ifadesini öyle etkilemiş ki,kendi bile öyle durduğunun farkında değil..
Bu telkin oldukça faydalı olur sanırım.. | Tamam dinlerse telkini yapalim hemen.. | Offline
| |
09-10-2009, 03:21 PM
|
#146 (permalink)
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi | Offline
| |
09-10-2009, 04:10 PM
|
#147 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Çok güzel ifade etmişsiniz Atakan bey teşekkürler, aslında bu konu uzun süredir zihnimi meşgul ediyor, yani eğer ben daha yüksek nitelikli bir gelecek için planlar yapıyorsam ve bu planlar gerçekleşirse, acaba ben eskisi kadar mütevazi olabilir miyim olmaz mıyım? Bilinçaltım, sürekli olarak bana bu ikilemi hatırlatıyor ve tabi ki değişmek onun için zor olduğu için, aslında değişmemem için elinden geleni yapıyor, böyle türlü mazeretleri önüme sürüyor ama zaman geçtikçe, telkinlerimi düzenli olarak dinleyip, olumlamalarımı yaptıkça, herşeyi çok daha farklı bir boyuttan anlamaya başladım, ya da öyle hissediyorum. Bu anlayışlarımdan en belirgin olanı ise, her bir ikilemin bir diğerini içerisinde barındırıyor olması. Mesela, hem kendinizi çok seviyorsunuz, hem de değişmek ya da gelişmek istiyorsunuz, hem güzel olduğunuza inanıyorsunuz hem de daha güzelleşmek için çalışabiliyorsunuz, ya da hem gün geçtikçe kendinize olan güveninizin arttığını hissediyorsunuz hem de mütevazi olmayı biliyorsunuz....
Telkinleri yeni dinlemeye başladığımda bu düşünceler, beynimi kemirdi durdu ama belli bir süre geçtikten sonra, zaten istermez istemez sanki tüm taşlar yerine oturuyor ve herşeyi bambaşka bir boyutta görüyorsunuz. Sadece biraz zaman gerekiyor sanırım bunun için ve tabiki biraz da sabır... | Offline
| |
25-11-2009, 10:37 PM
|
#148 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
| merhaba atakan bey bu mesajınız benim için çok şey ifade etti.
başarılı oldutan sonra bir cezaya çarptırılma..çok gülme başına birşey gelir ,telkinlerinin içinde büyüdük.şimdi birey olarak bunları hayatımızdan temizlemenin yollarını arıyoruz.ve genel olaraksa artık toplumda bu anlayışın değişmesi.
birey olarak değişmek kesmiyor desem ukalalıkmı yapmış olurum.ama sanki sadece ben değişince düzen yerine oturmayacak sanıyorum.ki tabiki oturmuyacak..ama insanlardan negatif enerji almak beni çok düşürüyor.sorun bu.
yazınıza ve bu site için emeğinize sağlık. | Offline
| |
25-12-2009, 04:21 PM
|
#149 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi aslında herkesin hikayesi farklıdır. önemli olan her hikayeden yeni bir ışık , yeni bir ses , yeni bir insan olarak çıkmak ...
kişisel gelişim kitapları , bilgileri sadece bilgiydi. ne zaman ki hayatın sillesini yedim ve inanın işte o zaman öğrendim bilgeleri kullanmaya başladım...daha önce sandıkta çeyizdi ; ve başıma gelen her olayda çeyiz sandığım açıp tek tek gerekenleri çıkardım..
ve asıl işte o zaman hayatım değişti. çünkü hikaye benim hikayemdi ve bunu silmek ya da pozitife çevirmek benim elimde idi.
ne mi yaptım ? hayatım değişti com ile bana uyanları aldım , uyguladım , bana ait olan hikayeme ekledim ve büyüdüm , büyüttüm...
hikaye benimdi ama gerçek olan şu idi. tüm hikayelerde ortak nokta şu ; hayatın sunduklarını sevgi ile almak ve ışık olmak ! | Offline
| |
25-12-2009, 07:50 PM
|
#150 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Sahibinin Hikayesi Zeynep çok haklısın kimse herşey yolundayken birazda kendime yöneleyim demiyor.Bu yüzden ben sorunları kabul edip zaman zaman onlara teşekkür etmeyi öğrendim.Sen yeterki iste bilgi sana geliyor ne yapman gerektiğide...Bu ya bir kişi(durakta beklerken bile karşına çıkabiliyor) ya bir kitap ya bir olay ... | Offline
| | | |