Cevap: pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü Merhaba Şimdi günlük programım ve hedeflerime İngilizceyi ekliyorum. Amacım,bu konudaki ilk hedefim; Preliminary English Certificate sınavlarına girmek ve başarmak.Bu sertifikayı almak. Tam bir yeterliliğe sahip olmak istiyorum,bu derecede. (Aslında bu günlüğü ne kadar sürdürebilirim,belki 2-3 yıl veya daha fazla bilemiyorum ama beni cezbeden iki dil daha öğrenmek istiyorum.Rusça ve Arapça. İngilizceyi öğrendikten sonra. Bunu şimdilik not olarak buraya yazalım.) Şu an Haziran ve Aralık aylarında olduğunu sınavlar olduğunu okumuştum.Farklı olabilir. Cambridge Üniversitesinin belirlediği tarihlerde sınav yapıyor anladığım kadarıyla. 1-Meditasyon / Sabah Akşam......... (Uyguluyorum) 2-Tibet/ 5 Hareket ............................(Yapıyorum) 3-Yaratıcı İmgeleme..........................(Boy uzatma ile ilgili,bugün başlıyorum) 4-Preliminary English Certificate......(..sahibiyim:)..). Şimdi daha önceleride olduğu gibi ders çalışmaya başladığım anda içimde bir geginlik hissetmeye başladım. Aslında bu sanki çalışmaya başladığı anda gerginlik kopacak gibi. Şimdi bunu (phantomm)'a sordum,''ders başlama isteği geldiği anda ertelemeyeceksin,başlayacaksın'' dedi. 'Tuhaf bir durum' dedi:) Bu mesajı okuduktan aklıma şu geldi; Şimdi (Düşünce Gücüyle Uzayanlar) grubundanda her gece 22.30'da bir onaylama seansı yapıyoruz. Her gece aynı saatte,belli bir metin var,onu okuyoruz. En az 21 gün süresince her gün devamlı okumak amacıyla başladık. Düşüncelerimizi,bilinçaltımızı proglamak ve bu konuda düşünce alışkanlığı kazanmak amacıyla şu an devam ediyoruz. Sanırım 17-18'nci gün olacak bu gün. Dün okurkende olduğu gibi son zamanlarda tam okurken (çocuk gibi) bir sızlanma bir heyecan, çabucak okuyup kurtulma isteği,gibi böyle tarif edemediğim rahatsız edici duygular. Sanırım benim bilinçaltım programlanmaya karşı isyan ediyor. Eski program,eski kayıtlar karşı diretiyor,bu değişime karşı bir direnç. Ve ben devam edersem değişim tamamlanacak ve bilinçaltıma yeni isteklerim doğrultusunda oluşturduğum kayıtlar yerleşecek. İngilizce çalışmaya başladıktan sonrada aynı duygular oluşmaya başlaması sanırım düşünce şeklimin bu konuya daha yatkın gelmeye başlamasına karşın eski tembel programın değişime karşı direniyor. Ve nedir işte yeni nöron bağlantılarımı oluşuyor,böyle şeyler. Bebekler diş çıkarırken huysuzlanır,ağlar.. belki bunun gibi. Birde imgelemeye destek için onaylamalar yazacağım ve onuda her gün okuyarak rutin haline getireceği bugün.. Onuda ekliyorum o zaman. 1-Meditasyon / Sabah Akşam......... (Uyguluyorum) 2-Tibet/ 5 Hareket ............................(Yapıyorum) 3-Yaratıcı İmgeleme..........................(Boy uzatma ile ilgili,bugün başlıyorum)
4-Onaylama metni (okuma seansı-hergün) 5-Preliminary English Certificate......(..sahibiyim:)..). Evet günlük rutinlerim içinde bir uygulama seansı saati belirlemeliyim aslında. Belki ayrı bir oda.Tütsü filan da yakabilirim aslında.Bazen yakıyorum. Meditasyon uyguladığım saatler sabah 09.00 akşam 19.00. Şimdilik bu şekilde devam ediyor. Havalar ısındığında sabah 06.00 akşam 18.00 yapmayı planlıyorum. Şimdilik bu kadar. Saygılarımla ve sevgilerimle saygıdeğer günlüğüme ekliyorum:) Görüşmek üzere hoşçakalınız.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |