03-04-2010, 06:21 PM
|
#19 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü Alıntı: pinnko Nickli Üyeden Alıntı
1-Meditasyon................................... Sabah 09.00/akşam 19.00......... (Uyguluyorum) 2-Tibet/ 5 Hareket ............................(Yapıyorum) 3-Yaratıcı İmgeleme..........................(Boy uzatma ile ilgili,bugün başlıyorum) 4-Onaylama metni (okuma seansı-hergün) 5-Preliminary English Certificate......(..sahibiyim:)..). | Arkadaşlar hedef programıma bir hedef eklemek daha eklemek istiyorum Kısa vadede gerçekleştirmeyi planladığım hedef. Microsoft Office 2007 Eğitim Sertifikası .......... gazetesi kuponla sertifika programı kitabı ve cd'si ile bu sertifikaya sahip omak için internet üzerinden sınav giriş hakkı vermişti. (İlgilenen arkadaşlar için.-Aynı gazete sanırım yeniden kupon vermeye başladı.) Gerçi ECDL sertifika hakkım duruyor tamamlayıp girmemi bekliyor ama bu sınav hakkı süreli olduğu için öne aldım. Sınava 15 Mayıs-15 Haziran arası girilecek. Saygılarımla. 1-Meditasyon / Sabah Akşam......... (Uyguluyorum) 2-Tibet/ 5 Hareket ............................(Yapıyorum) 3-Yaratıcı İmgeleme..........................(Boy uzatma ile ilgili,bugün başlıyorum) 4-Onaylama metni (okuma seansı-hergün) 5-Microsoft Office 2007 Eğitim Sertifikası (15 Mayıs-15 Haziran ) (tabiiki sahibiyim:)) 6-Preliminary English Certificate......(..sahibiyim:)..).
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
| |