Ynt: McDaniel'ın günlüğü.. Arkadaşlar herkese günaydın..
Bu gün telkinlerde 3. günüm ve bu sabah yaşadığım ve senelerce hissetmediğim değişikliği sizle paylaşmak istiyorum..
Dün gece nedendir bilmiyorum uykum gelmediği için saat 5 gibi yattım.. Tabi iş olduğu için mecburen en geç 9'a kadar kalkmam gerekiyordu.. Şunu söyleyebilirim ki yattığımda gün yavaş yavaş ağrıyordu neyse.. Saat 9 gibi uyandım 5'te yattığım için elbetteki yataktan kalkmak için yaptığım hamle çok zor oldu ancak kalkmamın akabinde yaklaşık 5 dakika içersinde değişimleri hissetmeye başladım.. Önceden kaçta yatarsam yatayım o yatağa geri dönmeden edemezdim ama kalktıktan sonra uykuya karşı içimde öyle bir soğukluk vardı ki anlataman..üstümü giyindim ve evet gariptir bu kadar geç yatıp kalkmama rağmen güne şarkı söyleyerek başladım !!! Bu benim için hakikaten inanılmaz bir şeydi önceden saatlerce uyusam bile güne binbir lanetle kalkardım ama bu gün şarkı söyleyerek başladım.. Söylediğim şarkıya bakın ''meyhanelerde akşam olunca beni ara '' :p
He hala herşey toz pembe değil ama bu 3 günde yaşadığım bu değişiklik bile bana gelecekte herşeyin toz pembe olacağına dair çok ciddi umutlar verdi.. Şimdilik anlatacaklarım bu kadar.. Herkese sevgiler..
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |