22-06-2008, 08:44 PM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: McDaniel'ın günlüğü.. Alıntı: kısmen Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun mcdaniel.umarım güzelliklerle dolar taşar antidepresanlardan bahsetmişsin,ben de bir yılı geçkin antidepresan kullandım.ilk 5-6 ay o kadar iyi geldi ki ,o dönemde hayatım düzene girdi.ama daha sonrası koyverdim herşeyi ,yanihayat nasılsa akıp gidiyo,ne olursa olsun farketmez diye bakmaya başlamıştım.bu da hayatımda baya bi gerilemeye neden oldu neyse gecikmeyle de olsafarkedebildim de bıraktım .bırakma sürecinde de sorun yaşamadım hiç.ama hala antidepresanın bende huy haline getirdiği verdiği bu suni rahatlık ,suni çözüm psikolojisinden kurtulmakla uğraşıyorum.o yüzden kişi psikiyatrik tedavi sürecinde de ,kişi kullandığı ilaçlardan nasıl etkilendiğinin,ilacın kullanım süresinin iyice araştırmalı ve tek bir doktora da bağlı kalmamalı,çünkü ilaç sektörünün güdümünde hareket edip,her meslekte olduğu gibi meslek etiğini hiçe sayan psikiyatrlarda yok değil.tıbbın faydasına sonuna kadar inanıyorum ama daima doğru ellerden yapıldığına inandığım tedaviyi bulmak konusunda şüphelerim var .sanırım bu kuşkuyu paylaşan azımsanmayacak kadar çok kişi vardır.bu yüzden bilinçaltı tekniklerinin bazı psikolojik problemlerin üstesinden gelecegine inanıyorum.inanmak için kanıtlarım da var .sen de sabırla dinle telkinleri çok iyi olucak .arınma ve kişisel gelişim sürecinde başarılar.aramıza katıldığın için teşekkürler | iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kısmen.. Allah inşallah herkese istediği o güzel değişimleri gösterir..
Önceki yazdıklarımda dediğim gibi çok ağır olmayan bir şikayet üzerine doktora gitmiştim ama özellikle bana verdiği 2. ilacın gerçekten çok ağır rahatsızlıklarda kullanıldığını,kuvvetli aynı zamanda bağımlılık yapıcı türden bir ilaç olduğunu öğrenince antidepresanı bıraktım.. Olan bizim ilaca verdiğimiz 45 ytl ye oldu şimdi hiç açılmamış vaziyette duruyor bi kere bile kullanmadım Umarım sende aradığın çözüme en kısa sürede kavuşursun.. Gerçekten insanın zihnini yoran bir sis perdesi gibi saran o sıkıntılardan kurtulmak o kadar önemli, o kadar güzel ki ümit ediyorum herkes en kısa sürede o mutluluğa kavuşur.
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |
| |