Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2008, 09:03 AM   #179 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

serkan öncelikle,sen ona sevgi dersin ben aşk derim önemli olan neyle isimlendirdiğin değil,hissedilen duygular ve harcanan emekler,o yüzden böyle bir savunma durumunu bırakmalısın.senin yaşadığın farklı birşey değil bu dünyadaki herkes bu duyguları yaşadı bu sana has bir şey değil.senin yaşadıklarının bütününü yaşayan bir tek sen değilsin.ve en önce kendine kendin yardım edebilirsin ben senin bu tutumundan,şu anki durumundan memnun olduğunu düşünmeye başladım.bak atamızın bir özdeyişi var."egemenlik verilmez,alınır" sen kendi hayatının refahını,huzurunu,dengesini istiyorsan öncelikle istemelisin ve emek harcamalısın.istemek başarmanın yarısıdır.şimdi geç bir aynanın karşısına ve sor kendine ne istiyorsun.senin güzel yüreğini inciten,senin güvenini sarsan,zor gününde yarı yolda bırakan biri(ki ona karım demişsin,bence hayat arkadaşı tanımına uymuyor) için ömrünün sonuna kadar acı çekmek mi istiyorsun.yoksa taptığın insanı tanıyamadığın aslında hayalindeki kızın o olmadığını biraz geç anladığın için kendine akıllan oğlum diye kızıp gerçekten senin karın olmayı hakedecek gerçek bir hayat arkadaşı bulmak mı istiyorsun???????????kendine yardım etmeyi iste,iste ki bizde sana yardım edebilelim...
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla