Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beni Canevimden vurdun ya sen? , Faydasi Yok artik Geri Donsen Sunu Bilki ben uzuldum sen giderken, Kalbim kirik Yokki Tamir eden Sen beni sildin Kalbinden, bizde ayrilik yoktu neden geri donme artik verdigin sozler hani nerdeler? Gozyaslarimi silmedin ben ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2008, 05:01 AM   #171 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Beni Canevimden vurdun ya sen? , Faydasi Yok artik Geri Donsen
Sunu Bilki ben uzuldum sen giderken, Kalbim kirik Yokki Tamir eden
Sen beni sildin Kalbinden, bizde ayrilik yoktu neden geri donme artik verdigin sozler hani nerdeler?

Gozyaslarimi silmedin ben aglarken, biktim ben bu halimden arkana bakmadan Terkedip gittin sen
Senin ozlemini cekiyorum bir bilsen, Odamda sensizligin acisini Cikartirken
Agliyorum ben sana son siirimi yazarken.
Buralarda sensiz nasil yasarim ben? Gitmiyor Yuzun gozumun onunden
Mutluluga bukadar yakinken kaybedemem seni ben yazilmis olan kaderimi silemem. Derdimi kederimi kimseye soyleyemem.

Hani sendin beni olene dek seven, Ne yaparsan yap TEK TARAFLI ASK OLSA BILE, ben senden vazgecmem.

GIT ARTIK DONME BIRDAHA BANA, uzklarda kal yanima artik yaklasma, Kalbimi kirdin sirtim artik donuk sana, Birdaha Beni dusunme?
Beni Anma, artik Sana Elvedaaaaaaaaaaa,
Derin bir kuyu kazdim hatiralarimiza.

Unutacagim artik seni Sonsuza, Nasil girdin sen insafsiz bu Guzel Hayatima.
Dayanmak mumkun digil senin bu yaptiklarina
Sevgi cicegimdin bu hayatimda. ama artik soldun yoksun yanimda.
Seni sevmiyorum Artik sozlerim Bosu Bosuna..
Sen beni belki istersin ama ben seni Coktan sildim.
KALBIMI ASKINLA KILITLEDIM.
DUMAAN GIBIII KAAAAYBOOOOLDUUUUN

Gordugum gibi digilsin seni Cozemedim, elbet bigun gelir seversin sende beni
Sen oldun artik sondu icimdeki atesin, Bagladin beni sana,
Yenildim ben herzaman sana. kotu kapuslarimdasin daima,
oysaki ben dusunmustum seni allahima kitabima.
sonunda Artik Gidiyorum Uzgunum, SANA ELVEDAA.

Son sozum bu dert bu cile bitmez benden.
Sevgim ecelle pencelesir yuregimde, nasilda kapilmisim senin sozlerine
icimde birseyler kipirdayip sanki sen varmissin halen icimde
ama icimdeki olan senin olu sevginin kör kuyusunun bilinmez gecesinde.
Geceler artik uyku girmiyor Gozume.

RUZGAR ALIP GOTURDU SENI BENDEN
BULAMADIM SENI, BIRDAHAA !!
KAYBOLUP GITTIN
DONMEDIN ARDINA
BEKLEDIM BEKLEDIM
YOLLARINI GOZLEDIM

Fuzili :P

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 23-06-2008, 08:25 AM   #172 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam günlük günaydin zorla hafta basladı son hafta 23 haziran 2008

bu haftayı rejenerasyon taktik ve sadece off-bonus çalışırak geçirmeliyim otomobilimin akisi cıkmısdı ya onu tamir ettim dün eve gelmedim eve yeni girdim aslında aptalımya keske ist a toplantıoya gitse idim xD bolu dagına geredeye kadar gittim geldim 2 kere oraya gidene kadar ist a gitseydim keske
denemek amaclı aracı
bi gün önceden bitirmem gerekiyodu ama işlerimi ne ise işlerim bitti tamamiyle her sey hazır tek eksigim 1. yarısda kendim kanıtladıkdan sonra 2. yarısda maddi yöndne beni destekliyecek sponsorlar :( su an için sadece 2 sponsorum var onlarlada 1 yrıslıgına anlasdık hala amatör katagoriden gircem profosyonel katagoriye giremiyorum param yok :( ve bir kac modifikasyonum eksik ne ise sımdılik bunlar yeter dün baya ateşliydi canım sıkkın diyodum ya canımın sıkkınlıgı geçdi
ruhunu degil lastigi yak !
felsefesesiyle 35 40 arkadaslar her zamanki gibi ivedik 88 sanayi girişindfe legal kapısmalara devam :D gece yarısına kadar felan ordaydım ve sahsı bmw in lastikleri sizlere ömür ama rahatladım :d
gecede dükkanda idiim allahın izni ile telkinlerin ve hayatimdegisti ailesinin destegi ile bu zorlu maratondan geçicem
bu arada ben bi kızımı seviyodum adı neydi zerdalimi zerhoş zehramııı :p hatırlamıyorum öyle bi şey artık ben
Alt 23-06-2008, 05:24 PM   #173 (permalink)
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point

merhaba serkan,sabah bana ünlüğümü oku anlarsın dedin bende işyerinde detaylı olarak olmasada anlayacağım kadarını okudum ve inan bana okurken hem üzüldüm hem sana çok kızdım.öncelikle kırılmakta sonuna kadar haklısın ama sitemizdeki herkesin söylediği gibi acınıda tadında yaşayıp geçmişinde bırakmalısın.sana söyleyeceklerime nereden başlayacağımı bilemiyorum bu yüzden baştan senden özür diliyorum.öncelikle belirtmk isterim ki şu satırları yazarken ki tek amacım sana yardımcı olabilmek.
öncelikle aşk hakkında birşey söyleyeceğim,aşk yürek ister serkancım sende o yürek varmış ve aşık olmuşsun ama aşk aynı zamanda riskde ister yani aşık oluyorsan baştan kaybetme riskinide almış olursun çünkü hayatta inan bana hiçbirşeyin garantisi yok.bu hayatta yaşadığımız her tecrübe iyi olsun kötü olsun yanında bize birşey kaybettirdiği gibi illaki birşeyler kazandırıyor.
bak inançlı bir insansın allaha inanıyorsun hala yaşıyorsan senim bu hayattaki görevin hala devam ediyor demektir yani sen allahın sana emanet ettiği canı alamazsın.hiçbir aşk allahın aşkından büyük olamaz ve bence kaldı ki senin bu kıza duyduğun aşktan çok bir saplantı.sakın bana kızma arkadaşım ama dost acı söyler. sen bu kızla ilgili bir hayal kurmuşsun ona kitlenmişsin kızın sana değer vermiyor olması seni ona daha da çok itmiş ve sen birazda hırslanmışsın bu duruma çünkü ancak hırs insanı bitirir.güçlü ol.eğer senin için hayırlı olan o olsaydı zaten bin kere olurdu.sen bu tutumunla seni gerçekten tüm kalbiyle sevecek tertemiz insanı da hayatına sokmuyorsun.
biliyorum sen şimdi bana çok biliyorsun,konuşmak kolay diorsun ama kazın ayağı öyle değil canım.demek istediğim o yollardan herkes gibi bizde geçtik.
ben yıllar yılı aşkı aradım sonra bir baktım ki o benim en yakın arkadaşımmış rüya gibi bir ilişki başladı aramızda o bana aşık ben ona.biz 6-7 yıl bir ilişki yaşadık.ondan başkası olmaz diordum hayatımın sonuna kadar o ama o değişti onun yüzünden büyük acılar çektim ailemi karşıma aldım kan kustum kızılcık hoşafı içtim dedim mutsuzluktan gözümün feri sönmüşken aileme mutluluk rolü yaptım anacığımın kalbini kırdım o kadar acı çekiyordum ki bende aynen senin gibi ölü düşünüyordum.ailem istemiyordu sevgilim dediğim insan beni horgörüyor bana değer vermiyordu kaba kuvvet bile gösterdiği oluyordu.kısacası ben mutsuzluktan ölüyordum,sevdiğim insan bu mu diyordum uğrunda hayattan zevk almaktan vazgeçtiğim insan bu mu?ben ne kadar acı çeksemde hayat devam ediyor güneş doğup batıyordu demek yaşamam gerekiyordu ki ben bunları görmeye devam ediyordum.birgün karar verdim.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dedim ki bu benim için iyi bir karardı,zordu ama başardım.terk ettim ve gömdüm onu.sonra hayat bana yepyeni bir sayfa açma fırsatını verdi ben mutlu olmaya karar verince.bana ruh eşimi verdi şuanda yolunda giden bir ilişkim var gerçekten seviyor ve seviliyorum.eğer hala eski halim olsaydı şuan mutlu olamayacaktım.
yine bişeyler kötü gidebilir ve ilişkim bitebilir, dedim ya hayatta hiçbirşeyin garantisi yok,evlensen bile...ama hayat inan bana yaşamaya değer.acı çekiyorum diorsun ama bu dünyadaki en büyük acı,en geri dönülmeyecek acı,en çaresiz acı ne biliyor musun?ÖLÜM!!!! insanı yıkan tek bir gerçek var o da ölüm onu bile zamanla dindirebilirken bir insan sen değmeyecek bir insan için hayatını neden zindana çeviriyorsun?birgün kıyamet kopupta hesap günümüz geldiğinde kendine ettiğin işkencenin hesabını verebilecek misin?değer mi 3 günlük dünyada birşeylere 3 gün küs kalmaya??şimdi işten çıkıyorum daha sonra devam edeceğim..şimdilik hoşçakal....
--
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2008, 05:50 PM   #174 (permalink)
Binbaşı

Aşk işte böyle bir şey defalarca ölmeyi denedim olmadı :( vucuduma işkenceler ettim sadece gene acı cekdim kısa bi sürede olsa uyusturucu kullandım ama ne yaptım sadece kendime yaptım o bunları biliyomu hayır bilse bile ne olacak ben onun umrunda degilimki gruruma ve kalbime soz geciremiyorum sebebi ise seviyorummmmm onu ona bi şey olmasın bana olsun diyorum ya neden sevdigim icin agladıgım geceler :'(
aldığım her nefeste attığım her adımda okuduğum her kelimede baktığım her yerde o vardı artık nefes alamıyorum konuşamıyorum gözlerimi kaybettim onu bulamıyorum bilemiyorum bi insan bu kadar yıkılırmı bu kadar uzun sürermi ,:/ ama sürüyomus işte bi türlü alısamadım yada alısmak istemedim yada beynim kabullendi bunu fakat kalbime soz geciremiyrum bilemiyorummm ne zaman bitcek bu acı
Alt 23-06-2008, 06:05 PM   #175 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute

Merhaba bigci,

Hakikaten yazının sonunda güzel bir soru sormuşsun.... İşte bu harika bir yerde olduğunu gösteriyor.
Demek ki artık değişiklik zamanı gelmiş.
Evet gerçekten ne zaman bitecek?
Ne kadar daha böyle devam etmeyi planlıyorsun?
Ne kadar daha hayatı erteliyeceksin, seni bekleyen hedeflerini gözardı edeceksin?

Sen tarih ver bende sana destek olmaya çalışayım ha? Nasıl anlaşma sence?

Sevgilerimle
Merto

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2008, 08:52 PM   #176 (permalink)
Üsteğmen

89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

serkancım sen acı çekmekten ne zaman vazgeçmek istersen o zaman acın geçecek ve sana bişey söyleyeyim mi; öyle birgün gelecek ki bu kızın senin sevgi dolu gözlerinde pul kadar değeri olmadığı bir anda bu kızı senin peşine düşmüş göreceksin ve o zaman sen onu istemeyeceksin.çünkü hep öyle olur değerini sonradan öyle bir anlarlar ki ama senin için birşey ifade etmez ve sen onu olgunlukla affederek hayatına sokmadan bağışlar yoluna devam edersin:)sen rahat ol, dünyada ne ekersen onu biçersin.sen bir iki küçük sevgi tohumu ek hayata karşı hayat sana kucak dolusu mutluluk verir.lütfen inan bize bu kadar insan birşeyi biliyor ve inanıyoruz ki sana anlatmaya çalışıyoruz.ayrıca asla yalnız olmadığını da bil sevgiler...
Alt 24-06-2008, 04:33 AM   #177 (permalink)
Binbaşı

selam günlügüm 24 haziran 2008 uyuya kalmısım beynim çatlıyo :P saat 04 27
son 1 hafta sadce 1 hafta kaldı ve tedirginliklerim acabaaa ? acabaaa demelerimm cohaldı kazancammı kaybetcemmi bilemem ama su 29 haziran bi an evel gelsin bu kusku cok kötü bi şey ya dayanamıyorum artık acaba demek icin icini yemek insanın huzurunu bozuyor aklında kafanın üstünde hep bi ampül yanıyo o ampülün sönmesi lazım son haftaya girdik dedigim gibi bu haftayı sadece off-bonus rejenerasyon pilotaj gibi takdik antremanlarıyla geçircem hayatım boyunca ilk defa bu kadar super bi organizasyona gircegim icin tabi bi o kadarda heyecanlıyım inş anlımın akıyla cıkarım rahatlarım
disik sende diyorsun sende sevmişsin sevmek acı bişey bende sevdim o kadar sevdimki karıcıgım helalim diyecek kadar onu kelimelerle laflarla degil kalbimle sevdim onun icin göz yası dokdum onun icin geceleri uykulardan kalkdım acaba o uyuyomu acaba ustu acıkmı diye galiba onun icin dunyadan vaz geçdiim
galiba onu sevmiyorum ona aşıkdım aşık olmak ayrı sevmek ayrı bi şey sanırım ben bi yerde hata yaptım ama nerede hata yaptım onu bilemiyorum :/ saglıcakla
Alt 24-06-2008, 06:43 AM   #178 (permalink)
Mustang
Guest

Ablam Allah sana kolaylık versin sen inanmasan bu iş olmaz.Serkan'cığım öncelikle sakin ol ,kendine güven ve kendi kedine ben bu işi başaracağım diye telkinde bulun.Bizleri inandır kendini inandır. Sakin ol sakin ol
Alt 24-06-2008, 09:03 AM   #179 (permalink)
Üsteğmen

serkan öncelikle,sen ona sevgi dersin ben aşk derim önemli olan neyle isimlendirdiğin değil,hissedilen duygular ve harcanan emekler,o yüzden böyle bir savunma durumunu bırakmalısın.senin yaşadığın farklı birşey değil bu dünyadaki herkes bu duyguları yaşadı bu sana has bir şey değil.senin yaşadıklarının bütününü yaşayan bir tek sen değilsin.ve en önce kendine kendin yardım edebilirsin ben senin bu tutumundan,şu anki durumundan memnun olduğunu düşünmeye başladım.bak atamızın bir özdeyişi var."egemenlik verilmez,alınır" sen kendi hayatının refahını,huzurunu,dengesini istiyorsan öncelikle istemelisin ve emek harcamalısın.istemek başarmanın yarısıdır.şimdi geç bir aynanın karşısına ve sor kendine ne istiyorsun.senin güzel yüreğini inciten,senin güvenini sarsan,zor gününde yarı yolda bırakan biri(ki ona karım demişsin,bence hayat arkadaşı tanımına uymuyor) için ömrünün sonuna kadar acı çekmek mi istiyorsun.yoksa taptığın insanı tanıyamadığın aslında hayalindeki kızın o olmadığını biraz geç anladığın için kendine akıllan oğlum diye kızıp gerçekten senin karın olmayı hakedecek gerçek bir hayat arkadaşı bulmak mı istiyorsun???????????kendine yardım etmeyi iste,iste ki bizde sana yardım edebilelim...
Alt 24-06-2008, 09:19 AM   #180 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dbakir is an unknown quantity at this point

aslında ben anlıyorum empati kurabiliyorum.yasayanlar biliyor bunu.werdiğin emeğin karşılığını bulamamak çok fena br sey .acab sewgi mi aşk mı .ya da o da benim onu düşündüğüm gbi beni düşünüyor mu?bunlar sizce kendi kendimize büyüttüğümüz konular mı?yasanılan olay ister istemez bu tarafa çekiyo ama ben br ara çok kötüydüm şimdi bu duygulardan arınmaya başladım biraz daha kendime geldim.dünyadaki en zor konu bu ikili ilşkilermiş.bunun br formülü war mı acaba:))

Bookmarks