Alıntı:
McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Silvia seninle telkinlere aynı günde başlayan biri olarak böyle olumlu gelişmeleri duymak gerçekten çok sevindirici ve bir o kadar da motive edici. Uyku konusunda benle seninle aynıyım hatta geçen gece 2.30 gibi yatıp 9.30'da kalktığımda yorgundum bu gün 5.30'da yattım daha zinde olarak kalktım :) Umarım her hayatında her gün bir öncekinden daha mutlu gelişmeler yaşanır.. Mutlu kal.. |
teşekkür ederim McDaniel :) demekki bundan önceki zamanda çok uyumamızın nedeni kafamızdaki sorunların fiziksel yansıması olsa gerek..
kafamız boşalıp rahatladıkça daha az uykuya ihtiyaç duyuyoruz sanırım :) belki de daha fazla uyuyarak birnevi hayattan kaçıyordu beynimiz ve bedenimiz... az uyumak aslında iyi birşey..çünkü bir anlamda hayatı herkesden daha fazla yaşamış oluyoruz..uyumadığımız saatler yanımıza kar kalıyor
2,5-3 saat uykuyla da dinç kalkabiliyorsak koskoca günün 8 saatini niye boşa harcayalım :)
bazı arkadaşlar az uyumanın sağlık açısından sakıncalı olabileceğini düşünebilirler ama sağlıksız bir durum olsaydı dinç ve dinlenmiş olarak kalkmazdık diye düşünüyorum..inşallah doğrudur...