Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Silvia nın günlük defteri :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Silvia nın günlük defteri :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [color=darkblue]günlüğün hayırlı olsun sevgili silvia, basit ama çok gerekli bir kelime söyleyeceğim size iyi dinleyin ::::: SABRET....! yavaş ama sağlam, bazen durgun ama yinelendiğinde şimşek gigi adımlarla ilerlemek gerekiyor... biraz ZAMAN biraz gayret yeterli... telkinlere tam gaz devam... bence kısa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Silvia nın günlük defteri :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-06-2008, 11:36 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

[color=darkblue]günlüğün hayırlı olsun sevgili silvia,

basit ama çok gerekli bir kelime söyleyeceğim size iyi dinleyin :::::

SABRET....!

yavaş ama sağlam, bazen durgun ama yinelendiğinde şimşek gigi adımlarla ilerlemek gerekiyor...

biraz ZAMAN biraz gayret yeterli...

telkinlere tam gaz devam...

bence kısa sürede gösterecektir kendini....

sevgilerimle.........

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-06-2008, 09:44 AM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

evet 3 günü geride bıraktım bugün 4. güne başlayacağım :)

daha önceki gecelerde de rüyalar görmüştüm ama tam ayrıntılı hatırlayamıyordum..bu gecekini hatırlıyorum..
iyi bir rüyaymıydı kötümüydü bilemedim ama ilginç ve şaşırtıcıydı...nötr bir rüya desem daha doğru olacak ve görsel açıdan çok renkli ve güzeldi...
balkon gibi biryerdeyim ve camekandan dışarı bakıyorum..gece imiş o sıra...ufak tefek ev ışıkları dışında heryer normal bir şekilde karanlık.. klasik bir akşam havası yani....ama birden kutlama gibi mi ne birşey oluyor...geri sayım yapılıyor ve "o an" bekleniyor...fakat ben beklerken bir yandan da korkuyormuşum ne olacak diye...çünkü ne olacağını tam olarak kimse bilmiyormuş...
derken gökyüzü de dahil heryerde çeşitli renklerde ve şekillerde rengarenk süs ışıkları görüyorum...hatta bazıları yanyana getirilerek birtakım kelimeler yazıları oluştrulmuş...hani öyle reklam panoları olur ya....ama tabi neler yazdığını hatırlayamıyacağım..ve bunlardan bazıları gökyüzünde oluşmuş ve onları orada tutan hiçbirşey göremedim...ha bir de ufo gördüm böyle döne döne geliyordu ışıkları da yanıp sönüyordu...rüyanın içinde bile etrafa büyük bir şaşkınlık ve hayret içinde bakıyordum... Allah hayır etsin çok renkli bi rüyaydı

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2008, 07:05 AM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

Dün bütün günümü yaşadığım odayı baştan dekore etmekle geçirdim..ve bunu yaparken aklıma yaratıcı fikirler o kadar kolayca geldi ki anlatamam...ve kendimi eskisi gibi zorlamadım illa herşeyi çabuk bitirmek için...en ufak ayrıntıyla uğraşmak için kendime zaman verdim kendimi hiç sıkmadım..
zaten bu gibi düzenleme ve ayıklama işlerini çok sık yaparım ama hiçbirisi özellikle dünkü yaptığım düzenleme kadar verimli olmadı...
bazı gözümden kaçan keşfedemediğim eşyalar doğru yerde kullanıldığında çok daha kullanışlı ve daha estetik göründüler..bazı şeyleri yenilemek için alışverişe çıkmama gerek bile kalmadı..sadece 1-2 tane yeni şey alıcam o kadar...elimdekileri de değerlendirebilmiş olmam beni mutlu etti :)

dün ne yazıkki geçmişten beri benimle varolan zararlı yeme alışkanlığım geçenlerde aralanmış gibi de olsa tekrar başgösterdi..ama buna da fazla canımı sıkmadım..çünkü son demlerini yaşadığının ve bir süre sonra hayatımdan çıkacağına eminim :)

gece 3 de yattım ama sabah 5.30 da kalktım bugün
bugün 5. güne başlıyorum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2008, 10:32 AM   #14 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point

Silvia seninle telkinlere aynı günde başlayan biri olarak böyle olumlu gelişmeleri duymak gerçekten çok sevindirici ve bir o kadar da motive edici. Uyku konusunda benle seninle aynıyım hatta geçen gece 2.30 gibi yatıp 9.30'da kalktığımda yorgundum bu gün 5.30'da yattım daha zinde olarak kalktım :) Umarım her hayatında her gün bir öncekinden daha mutlu gelişmeler yaşanır.. Mutlu kal..
Alt 25-06-2008, 09:02 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Silvia seninle telkinlere aynı günde başlayan biri olarak böyle olumlu gelişmeleri duymak gerçekten çok sevindirici ve bir o kadar da motive edici. Uyku konusunda benle seninle aynıyım hatta geçen gece 2.30 gibi yatıp 9.30'da kalktığımda yorgundum bu gün 5.30'da yattım daha zinde olarak kalktım :) Umarım her hayatında her gün bir öncekinden daha mutlu gelişmeler yaşanır.. Mutlu kal..
teşekkür ederim McDaniel :) demekki bundan önceki zamanda çok uyumamızın nedeni kafamızdaki sorunların fiziksel yansıması olsa gerek..
kafamız boşalıp rahatladıkça daha az uykuya ihtiyaç duyuyoruz sanırım :) belki de daha fazla uyuyarak birnevi hayattan kaçıyordu beynimiz ve bedenimiz... az uyumak aslında iyi birşey..çünkü bir anlamda hayatı herkesden daha fazla yaşamış oluyoruz..uyumadığımız saatler yanımıza kar kalıyor
2,5-3 saat uykuyla da dinç kalkabiliyorsak koskoca günün 8 saatini niye boşa harcayalım :)

bazı arkadaşlar az uyumanın sağlık açısından sakıncalı olabileceğini düşünebilirler ama sağlıksız bir durum olsaydı dinç ve dinlenmiş olarak kalkmazdık diye düşünüyorum..inşallah doğrudur...

Alt 26-06-2008, 02:58 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

Durgun ve huzurlu sürecim hala devam ediyor..birşeylerin yapım aşamasındayım ama son rötüşlarda olduğumu sezebiliyorum..eskiden bu tarz çabalarım ve çalışmalarımın bir türlü ardı arkası kesilmez ve üstüne yenileri eklenerek bana daha çok yük olurdu...
bende dikkat eksikliği sorunu var en ufak şey dikkatimi hemen dağıtır ve beynimi yorardı...hatta beynimde beliren yeni düşünceler bile dikkatimi dağıtırdı bir önceki yapacağım şeyi unutur sonra sinirlenirdim kendime...şimdi beynim acele etmeden tane tane düşünmeye başladı...bir iş bitmeden diğer konular hakkında düşüncelerim aklıma gelmesi engellenince büyük ölçüde rahatladım ve üzerinde düşündüğüm konularla ilgili daha verimli sonuçlar almaya başladım

hayat benim için "sonu bir türlü gelmeyen yapılacaklar listesi" idi..ve mevcut maddeler bitmeden elimde olmayarak ardından yeni maddelerin de eklenmesi ve azalacağı yerde zorunlu olduğum şeylerin çoğalması beni çileden çıkarıyordu...sürekli HAYATIMI SADELEŞTİRME çabasındaydım...

dün akşam tam yatıcaktım ki odamın ortasında duran masa beni rahatsız etti ve yatıp uyumaktan vazgeçtim....buna bir çözüm bulmalıydım...kütüphanemin masası bana yetmiyor ve ayrıca odamın ortasında masa getirip açıyordum..işim bitince de masayı kapatıp bir kenara koyuyordum..ama her sefer bunu yapamazdım...çok pratik bir yaşam tarzı değildi...neyse birkaç ufak öneri geldi kendi beynime...mesela bilgisayarımın sürekli kütüphane masasında durmasının bu sorunun kaynağı olduğunu anladım sonra uygulamaya geçtim ve gerçekten o koca masadan kurtuldum...şimdi kütüphanemde istediğim zaman yazı yazabiliyor ve birşeyler okuyabiliyorum...hatta ilerleyen zamanlarda tıpkı çocukluğumda yaparken zevk aldığım birşeyi yıllar sonra tekrar yapmayı düşünüyorum....RESİM YAPMAK yani....bunun için pastel boya, suluboya ve keçeli kalemler alacağım

Alt 26-06-2008, 04:02 PM   #17 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point

Sevgili silvia dikkatini çekti mi bilmiyorum ama telkinler her geçen gün hayatında olumlu yönde ufak değişiklikler yaparak yanında olmaya başlamış gibi .. o içinde yapım aşamasında olan inşaa çabukluktan ziyade o kadar sağlam ve sarsılmaz temellere oturtulsun ki seni bir ömür boyu mutlu etsin..

Bence durgun sürecim ne zaman geçicek diye düşünmemeye çalışıp işi oluruna bırakmak ve çevreden gelen olumlu tepkiler ve yapabildiklerimizin verdiği mutlulukla hayata çok daha fazla motive olmak bu süreçte en büyük kazanımlarımızdan olacak.. Yarın yine güzel gelişmeler duymak dileğiyle..

Alt 26-06-2008, 04:10 PM   #18 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar silvia..

günlüğün güzelliklerle dolsun..

değişim aşamalarını bizlrle paylaştığın için çok teşekkür ederim ..

dilerim kısa sürede hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir.. super

sevgiler..
Alt 26-06-2008, 06:58 PM   #19 (permalink)
birmutluluk
Guest

merhaba silvia günlüğün hayırlı olsun gelişmeler çok güzel giderek artacak herşey gönlünce olsun
Alt 27-06-2008, 01:52 PM   #20 (permalink)
Yüzbaşı

bugün 8. günüm :)
dün gece yine rüya gördüm...hem de bu sefer rüyamda görmek istediğim kişiyi gördüm...dün aklımdan geçmişti..keşke rüyamda da görsem az görüyorum onu diye...ve gördüm de üstelik üzerindeki kıyafetleri bile benim onu gördüğüm resmindeki kıyafetler ile aynıydı...kıyafeti saçı başı tıpkı resimdeki gibiydi
rüyamda onunla tv seyrettik..çay-kahve içtik ve de sohbet ettik

demekki insanın gece yatmadan önce görmek istediği rüyanın temasını seçmek lüksü de varmış...Başka zaman olsa kendimi de yırtsam görmek istediklerimi göremezdim bu kadar kolay olmasına şaşırdım...

Bookmarks