Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2008, 12:09 AM   #187 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük herzamanki gibi gece 12 de burdayım 26 haziran büyük güne 3 gün kaldı ,.

bu gün her sey yolunda gidiyordu doktorumun verdigi ilaçlar sagolsun iyileşim degişim sürecimi artdırdı fakatsu son 15 20 dakka içersinde fena sinirlendim fena gerildimm

kanı bozuk itin birisi balkondan dısarı pompalı tufekle 8 10 el ateş etti yigenim bizde idi uyudu mac bitince annesigil evlerine gidicekdi uyandırıcaklardı cocuk nasıl sıcradı ya görmeliydiniz o kadar cok korkduki annesiin wc ye bile yollamıyo gidemiyolar evlenire simdi hala titriyo silah nedir özellikle mac sonrası ?
türklerin genindemi var bu aptallıkk _? erkeklik derseniz cevabım sert olur
ardında balkona cıkdım gırtlagım patlayana kadar agızım cıkdıgı kadar ben hayatıda hiç küfür etmem etmeyide sevmem ama agazım cıkdıgı kadar o silah atan sahısın
anasını avradını gelmişini geçmişini geçirecegini soyunu sopunu hürüyetini zürüyetini gecirecegini aklıma neeee kadar küfür geliyorsa ettim millet balkonda dısarıyı seyrediyordu korkudan içeri girdiler erkeklikmiydi o silah gördük erkekligini daaha kim oldugu bile belli degil cıksa idi ne olurdu ya o beni vururdu ya ben onu yaa
türk milleti olarka niye bu kadar ahmakız ya ?
futbol ne yaaa futbollll birisi bana su aptal ahmak sporun kurallarını vs vs geniş olarak acıklasın hayatım boyunca ne bi futbol macı yaptım nede bi futbol macı izledim bu günden sonra hangi takımlısın dendigi zaman
cevap olarak futbolla fazla ilglenmem milli takımlıyım cevabını bile vermiyorum ! milli takımı bile tutmuyorum artık !
futbol benim için bir hiçç
satende hiçdi futbol yaaaturk insanlarını anlamıyorum türkiye git gide gelişdi ve gelişmeye devam eden bu ülke turkiyede bu aptal ve ahmak spordan daha gelişdirci daha yararlı sporlar var veee altını cizerek soyluyorummm daha basarılı oldugumuz sporlar var daha dün izmirin nufusu ülke nufusu olan ülkelere yenilipde biz futboldfa basarılıyız dersek arkamızdan gülerler gece gece sinirlerim gerildiii :@ ben birisine catmadan en iyis ilaçlarımı alıp uyuyummmmm yoksaa bu silah olayı yuzundne bu gece kan cıkacak fena gerginim

bu arada hayatımdegisdi ailesi ve hertanem her seyim cankam sizleri seviyorum beni tüm sıkıntı ve dertlerimden ayırıyorsunuz ama ozellikle cankam onun varlıgını bilmek bile yetiyo tek tek bütün hayatım degisdi uyelerine minnattarm