Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: whales Nickli Üyeden Alıntı .dünyadaki en zor konu bu ikili ilşkilermiş.bunun br formülü war mı acaba:)) Evet var, karşılıksız ve beklentisiz sevmek..... :)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2008, 09:46 AM   #181 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
whales Nickli Üyeden Alıntı
.dünyadaki en zor konu bu ikili ilşkilermiş.bunun br formülü war mı acaba:))
Evet var, karşılıksız ve beklentisiz sevmek..... :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2008, 09:51 AM   #182 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dbakir is an unknown quantity at this point

hep bunu söylerler ama kim yaşama geçirebilyor ki....en başta etkileşim oluyo hoşlanıyosun sewiyosun brseyler paylasıyosun ama dış faktörler eklenince gerçekler ortaya çıkıyor.kadın ve erkeklerin beklentileri farklı.uyumlu yanları da war ama doğru insan ve doğru zaman derler ya bu ne zaman ve nasıl oluyor bilemiyorum..
Alt 25-06-2008, 12:15 AM   #183 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam günük 25 haziran 00:12
bu gün ne zehra ne yarısss hiç bi şy umrumda degil mutluyum mutluuuuuuuuuuuuu hayattan kopdum hayat umrumda degil
benim askım benim hertanem benim bebegim benim tatlım benim zuzum yigenim geldiiiii uzun zamandır ablam bi iş seyahatına cıkdı 1 2 haftacık özletti keretayı yaaaaaa wallaha hiç bi şey umrumda degil yerim ben bu kızııııııııııııııı

cok tatlı ama cok cadı yerinde durmuyo bi resim cekdirmedi yaaa

-dayıcıgım bi rahat durrrrrr bak resmini cekcemm
- ahuuu
- ahu ne dayıcıgım ya dur bii

pes ettim ben artık aaaaaa bi resim cekdirmedi haa :D:D:D
dunya bi yana benim için yigenim bi yana ck seviyorum keretayı yaaa daha 6.5 aylıkkk

potansiyel damat adayları :D varmı aramızda
Alt 25-06-2008, 09:20 AM   #184 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam günlük son 3 gn kaldı 25 hazirandayız 09:19
son 3 gün kaldı heycanım artmaya basladı heycanımı bitanem yigenimle dindirmeyi seçdim yigenlerime vakit ayırıyorum full+full vakit az geçsin onları alıp hayvanat bahcesine götürcem ciftlige moral veriyolar bana huzur veriyolar ama keske kendi cocuklarım olsalardı :((((((((
ne ise günlük bu arada shamnic ablama verdigim sözü tutdum dün tüm gün bosdam kafama tak etti sabah aradım doktorumu tabi serkan bey bizde sizi bekliyoruz hep ama siz gelmediniz dedi baya konusdukk iyi geldi rahatlattı beni acıkcası bazı ilaçlar verdi reçete yazdı uyku sorunumuda soyledim bi ilaç verdi dün gece uyuttu beni ama acıkcası bunuda kullanmaya bilirim mayısdırdı anında beni ve hala kendime gelemedim ayaga kalkınca basım dönüyo bunlar bitince tekrar gitcem 21 gün sonra doktorları sevmiyorum yaaa :D ne ise kib günlük
Alt 25-06-2008, 09:39 AM   #185 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım sana başarılar dili yorum belki bir daha yazacak vaktim olmaz .Senin için dua edecem dilerim başarılı olursun aolamazsanda ucunda ölüm yokya yine denersin daha önünde çok güzel günler var Ben senin başarılı olacağına inanıyorum .
Alt 25-06-2008, 09:51 AM   #186 (permalink)
Binbaşı

Şanpiyonlugumu hep beraber kutluycaz benim amacım ilk sıra degil ilk 3 yeterli bana hatta ilk5 bile sonucda ilk katılcagı organizasyon aracımın kii kazanırsam
cantanem hertanem kankam ve hayatimdegisti ailesinin bana verdigi destekle olacak bu özellikle cantanem kankam onun hakkını ödeyemem o benim bitanem
Alt 26-06-2008, 12:09 AM   #187 (permalink)
Binbaşı

selam günlük herzamanki gibi gece 12 de burdayım 26 haziran büyük güne 3 gün kaldı ,.

bu gün her sey yolunda gidiyordu doktorumun verdigi ilaçlar sagolsun iyileşim degişim sürecimi artdırdı fakatsu son 15 20 dakka içersinde fena sinirlendim fena gerildimm

kanı bozuk itin birisi balkondan dısarı pompalı tufekle 8 10 el ateş etti yigenim bizde idi uyudu mac bitince annesigil evlerine gidicekdi uyandırıcaklardı cocuk nasıl sıcradı ya görmeliydiniz o kadar cok korkduki annesiin wc ye bile yollamıyo gidemiyolar evlenire simdi hala titriyo silah nedir özellikle mac sonrası ?
türklerin genindemi var bu aptallıkk _? erkeklik derseniz cevabım sert olur
ardında balkona cıkdım gırtlagım patlayana kadar agızım cıkdıgı kadar ben hayatıda hiç küfür etmem etmeyide sevmem ama agazım cıkdıgı kadar o silah atan sahısın
anasını avradını gelmişini geçmişini geçirecegini soyunu sopunu hürüyetini zürüyetini gecirecegini aklıma neeee kadar küfür geliyorsa ettim millet balkonda dısarıyı seyrediyordu korkudan içeri girdiler erkeklikmiydi o silah gördük erkekligini daaha kim oldugu bile belli degil cıksa idi ne olurdu ya o beni vururdu ya ben onu yaa
türk milleti olarka niye bu kadar ahmakız ya ?
futbol ne yaaa futbollll birisi bana su aptal ahmak sporun kurallarını vs vs geniş olarak acıklasın hayatım boyunca ne bi futbol macı yaptım nede bi futbol macı izledim bu günden sonra hangi takımlısın dendigi zaman
cevap olarak futbolla fazla ilglenmem milli takımlıyım cevabını bile vermiyorum ! milli takımı bile tutmuyorum artık !
futbol benim için bir hiçç
satende hiçdi futbol yaaaturk insanlarını anlamıyorum türkiye git gide gelişdi ve gelişmeye devam eden bu ülke turkiyede bu aptal ve ahmak spordan daha gelişdirci daha yararlı sporlar var veee altını cizerek soyluyorummm daha basarılı oldugumuz sporlar var daha dün izmirin nufusu ülke nufusu olan ülkelere yenilipde biz futboldfa basarılıyız dersek arkamızdan gülerler gece gece sinirlerim gerildiii :@ ben birisine catmadan en iyis ilaçlarımı alıp uyuyummmmm yoksaa bu silah olayı yuzundne bu gece kan cıkacak fena gerginim

bu arada hayatımdegisdi ailesi ve hertanem her seyim cankam sizleri seviyorum beni tüm sıkıntı ve dertlerimden ayırıyorsunuz ama ozellikle cankam onun varlıgını bilmek bile yetiyo tek tek bütün hayatım degisdi uyelerine minnattarm
Alt 26-06-2008, 12:14 AM   #188 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cankim sadece türkler degil aha simdi kazandilar göreceksin, havai fisekler, silahlar bagirmalar türkler cikin diye, ondan sonra bu gürüldü bu samata, bu kornaaaa

yani türklerde degil her affedersin azgin terbiyesiz ve asiri cahil fanatiklerde var
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 12:42 AM   #189 (permalink)
Binbaşı

selam günlükk 27 haziran cuma 00:30 yarısa sadece 2 gün kaldı
bu gun guzel geçdi diyebilirim ankara baya sıcak ve nemli idi terzimden yarıs tulumumu aldım sparis ettigim tulum 6 ayda geldi tulun uzerine yapısdırma ve firmamızın armalarını dikmek 1 günü aldı :D yeni kaskımı sprey boyayla boyayıp karabulut performance yazdım dukkanda az bi işim vardı artık yuzluk yuzluk kuyruguna geldik inş bu yarısıda 1. olarak tamamlarsamm sadece ve sadece 1 adet 1. veyada 2 ve 3 lük yetiyo birer adet genel klasmanda sanpiyon olmam için manisada sanpiyon oldum kupamı kaldırdım sıra ankara izmir istanbulda inş onlarıda kazancam
ve soy adımın oldugu servisi duyurucam hayal ablamla bir az özel mesajlasdık kutlarız felan diye siteden bi sanpiyon cıksın diye:D e eee saten ben sanpiyonum 2004 2002 genel klasmanda sanpiyonluklarım var:D ama sanpiyonluklarıma sanpiyonluk ekliycemm ilk sanpiyonlugumu 7 yasında go gartda almısdım ankara minikler sanpiyonasında 1. olmusdum :D

ee babamdan geciyo babam artıkk 100 km suratı bile aşamaz eee 3 cocuk büyütmüş 12 yasında calısmaya baslamıs devlete 31 yıl hizmet verip emekli olmus sonra kendi servisi baska servisler derken hayat yormus onu babam bana devr etti bende servisimizi genişletti boyle enteresan seyler yapıyorum turkiyede fazla bilinmiyo simdilik ama profosyonel bi spor oto drag race car her babayigit yapamıyo işte kimlermi yapıyo kendimi anlatıyım
yaklasık 40 yıl tamircilik tecrubesii kiii agır hayat kosullarını ele alırsak bu tecrube normale kıyasla 100 sene 1 asır oluyo kısacası 1 ömür
sıradan bi araç icin tahmini 100 110 bin $ yaklasık 150 milyar yapıo kolay iş degil herkez bakıyo la cakal cukal işi ben benim 131 le sollarım bunları dien yuzlerce insan var :d hıhı sollarsın brader saatte 350 yı deviren 1200 küsür beygir güce esit bi aracı sollarsın :D unuttum bide 0 dan 100 e 3 sn gibi bi zamanda ulasıyoo tabi canım senin 131 de f 16 motoru var zuhaHAHahaHAha
her seyini seviyom bu mesleginde nedense adım çakalll kabul ediyorm cakal olmayı hiç degilse top sporu yani futbolda kazanınca camdna dısarı ateş acıp zavallı yawrucakları vurmuyorum trafik canavarıda degilim ayrıca pistler dısında yarısmamm 16 yasından beri lisansım var asla pist dısında yarısmayı tercih etmem nadirr olur oda genelde enka ivedik bu gun mutluyum mutlugugum ceneme vurdu ya aaa ne kadar cok konusduk ne ise bi and icerek sonlayım
size and olsun sözzz vede sözzzzzzzzzzzzzz eger 1. lik kürsüsüne cıkarsam ankara toplantısı bendennn
size özel barbekü mangal partisi yapcammm
tasıma mesrubat mesrufat yiycek meybe felan alayıııı tümmmm masraflarrrrrr bana ayit siz sadece geleceksiniz eger 1. olursam sözzzz tüm masraflar bana ayit :D hadi bbbyyy

hertanem cantanem bitanem sirinem kankamın ve hayatim degisti ailesinin katkılarıyla ve kendi inancımla gücümle bu yarısında ustesinden gelecem anim allahh kankam bitanem iyiki varsın
Alt 27-06-2008, 01:45 AM   #190 (permalink)
hayalayaz
Guest

haaaaaaaaaah şöyle be çocuk nihayet...ben ne bileyim senin, zaten şampiyon olduğunu, madem en iyisinin en iyisi sensin..hadi bakalım. kazan şu yarışı diğer arkadaşlarımıza motivasyon olsun..senden sonra .bizim sitemizden daha ne başarılı insanlar çıkacak...başarı bizim göbek adımız...anamız bizi başarı diye çağıcak bundan böyle ..onurum gururum diyecek..kim tuttar bizi..başladım enerjilerini göndermeye tam yarış anına..allah hayırlı olanı nasip etsin..bundan sonra hep böyle ol emi kuzum..başardıkların başaracaklarının garantisidir..izmirdede yarış var haaa...dur bakalım belki bende gelirim alırım oğlumuda yamacıma..allah kazanmayı nasip etsin çocuğum

Bookmarks