Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
galiba onun düşüncelerini fazla önemsiyorum.. yani onun benim hakkımdaki düşünceleri benim için çok önemli... o yüzden bu korku var...başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini dinlesem fena olmayacak...offffff offffffff bütün telkinlere ihtiyacım var..hangisini dinleyeceğimi şaşırdım:=) bu yolda biraz çile çekecem galiba..ama sonu inş.güzel olacak... |
sevgili allen
bilinçaltımızda, varlığının farkında olmadığımız, okadar çok düşünce kalıpları varki..telkinleri dinlemeye başladığımz zaman, bilinçaltı dediğimiz sistem, kalıplarımızı yenilemeye başladığında dip temel temizliğe girişiyor..ve luzumsuz olan ne varsa atıyor..çile çekerek damişsin' ya. yok ablam, bak farkındalığın ne güzel gelişmiş, artık ne yapacağını biliyorsun, telkinlerin hangisini dinleyeyim diyeceğine eklemen gereken telkinleri koy artık listene..şimdi senin şahsında tüm arkadaşlara söylüyorum..arkadaşlar telkinleri, üç, beş hafta sürecek bir tedavi süreci olarak düşünmeyelim..ben telkinleri hayatımın bir parçası haline getirdim..çünkü her yerde bize dayatılan olumsuz telkinler mevcut..buna örnek olarak...tv de osteoporozla ilgili bir reklam var..adamlar süt satabilmek için, kişileri hem görsel, hemde işitsel olarak olumsuz telkin bombardımanına tutuyorlar...ben bu reklemı görüp her 3 kadından biri osteoporoz olur dediklerinde.AFFETMEŞSİNİZ SİZ ONU, İNSANLARIN OSTEOPOROZ OLMAMASI İÇİN SÜTTEN BAŞKA SEÇENEKLERİDE VAR dedim..eğer başkalarının düşüncesini önemsememe telkinini dinlemiyor olsaydım..şu anda kleopatra gibi süt banyasu yapıyor olurdum..biz telkinleri dinledikçe farkındalığımız gelişiyor..ürüttiğimiz düşüncelere anında sobe diyoruz ..işte sende ablana karşı ürettiğin korkuya sobe demişsin...bir şeyi sobelediğin zaman o, seni en kısa zamanda terketmek zorunda kalıyor..çile çekeceğini değil kurtuluş günlerini kutlayacağın günlerin geldiğini düşün ablam..ve seni olumsuz etkileyen düşünceleri, duyguları farkettiğinde ilgili telkini listene koy..yaa bu neden böyle demeden..herkes birbirinin aynasıdır..belkide ablan sana karşı duyduğu korkuyu sana yansıtıyordur, o bu korkuyu özgüven maskesiyle taşıyor, sen ise daha tecrübesiz olduğun için gizleyemiyorsundur, bazen, sebepsiz yere hissettiğimiz duygular karşımızda olan kişinin, bize yansıttıkları olabiliyor, düşün bakalım..birde kardeşler insana sorumluluk yükledikleri kadar, insanın destekçisidirler..ablana senin hayat yolunda en önemli destekçilerinden biri olarak bak..ailelerin kardeşleri birbiriyle kıyaslama gibi saçma bir tutumları var..eğer böyle bir durum söz konusuysa..kendinden başka hiç kimse gibi olmak zorunda değilsin..unutma hayatta herkes kendi özgün hikayesini yazar..sende kendi özgün hayat hikayeni yazmak için şimdi ve buradasın..ben senin hayat hikayeni okuyabilmek için sabırsızlanıyorum..çünkü onun başarılarla dolu olacağını biliyorum..bunlar senin başarıların hepsinin altında alen imzası var..tebrikler ve saygılı sevgiler