| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
korkum yeniden başladı ??Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız korkum yeniden başladı ?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya benim bir tane ablam var..ben küçüklükten beri ondan hep korkardım...yani korkardım derken beni dövdüğünü falan sanmayın..bu korkuyu tarif edemiyorum..onla telefonla konuşurken sesim titrerdi.üniversiteden geldiğinde elim ayağıma dolaşırdı..hatta o gelmeden bir hafta önce falan stres başlardı bende..aramızda hep mesafe vardı.aslında ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya benim bir tane ablam var..ben küçüklükten beri ondan hep korkardım...yani korkardım derken beni dövdüğünü falan sanmayın..bu korkuyu tarif edemiyorum..onla telefonla konuşurken sesim titrerdi.üniversiteden geldiğinde elim ayağıma dolaşırdı..hatta o gelmeden bir hafta önce falan stres başlardı bende..aramızda hep mesafe vardı.aslında o bana sıcak davranırdı....ben koydum o mesafeyi sanırım..korkularımdan ona bir türlü yaklaşamıyordum..yüzyüze konuşurken bambaşka bir insan olup çıkıyordumm.gözlerine bile bakamıyordum... . bu korkumu ben 1 sene önce falan bir şekilde yenmiştim...ama yenme serüvenim biraz farklı oldu... ilk başta ona bilinçli küfür ederek başladım...ortada hiçbir şey yokken bağırıp çağırdım yüzüne telefon kapattım...beynimde sürekli korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum dedim ve yendim bu korkumu.. sonra biz abla kardeşten öteye gittik..artık anneme bile sölemediğim şeyleri ona söylemeye başladım..sırlarımı falan paylaşıyordum..oda bana her türlü yardımda her zaman bulundu..maddi ve manevi ayırt etmeden...sürekli espriler falan yapmaya başlamıştım ona...yani insan en yakın arkadaşıyla nasıl rahat konuşuyorsa bende öyle konuşuyorudum...ama galiba altbilincim hep tetikteydi...bazen yine olur olmadık çıkışlar yapıyordum... bu telkinleri 20 gündür dinliyroum ...ego+suçluluk+kendine güven dinledim hep..araya bazen kendimi çok gergin hissettiğimde depresyon telkinini koydum.. ama bu telkinlerden sonra ben ablama karşı aynı korkuları yine beslemeye başladım...bugün onla telefonla konuştuk..sesim acayip titredi..ne diyeceğimi bilemedim..kısa kestik konuşmayı...şimdi ruhumdada yaşıyorum o korkuyu..şimdi çıkıp gelecek olsa..benim elim ayağıma dolaşır eminim.. ya niye böyle oldu ya...bu korku benim psikolojimi çok etkiliyor,bozuyor. ![]() neden böyle olduki?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba alen, sanırım,bilinçaltına attıkların artık su yüzüne çıkmaya başladı.sanırım o kötü düşüncelerden arınma süreci olmalı bu.iyi oldu bence ,darısı benim başıma.korkunu bastırmaya çalışma ya da endişe etmemeye çalış bence ,akışına bırak.telkinleri dinledemeye devam ettikçe daha da iyi olucak.ablanla yakın zamana kadar olan ilişkinden de daha iyi olucak .hiç merak etme.rahat ol.sevgiyle kal ![]() ![]() ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() galiba onun düşüncelerini fazla önemsiyorum.. yani onun benim hakkımdaki düşünceleri benim için çok önemli... o yüzden bu korku var...başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini dinlesem fena olmayacak...offffff offffffff bütün telkinlere ihtiyacım var..hangisini dinleyeceğimi şaşırdım:=) bu yolda biraz çile çekecem galiba..ama sonu inş.güzel olacak... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba alen ,EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? başlığına bi göz at ,samanın yolladığı ,nilgünün kaleminden yazılmış süper bi alıntı var,yazdıklarınla alakalı.kimseye hiç bişey kabullendirmek,inandırmak zorunda değiliz aslında bu şimdi ablan olur yarın patronun ,eşin vs .ego telkini inanılmaz işimize yarıcak bu konuda ,bu zemin kurulduktan sonra üstüne istediğin telkini dinle.ama her türlü sorunun kaynağı, ego kavramında başlayıp bitiyo sanırım.sevgiyle sağlıcakla kal ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
bilinçaltımızda, varlığının farkında olmadığımız, okadar çok düşünce kalıpları varki..telkinleri dinlemeye başladığımz zaman, bilinçaltı dediğimiz sistem, kalıplarımızı yenilemeye başladığında dip temel temizliğe girişiyor..ve luzumsuz olan ne varsa atıyor..çile çekerek damişsin' ya. yok ablam, bak farkındalığın ne güzel gelişmiş, artık ne yapacağını biliyorsun, telkinlerin hangisini dinleyeyim diyeceğine eklemen gereken telkinleri koy artık listene..şimdi senin şahsında tüm arkadaşlara söylüyorum..arkadaşlar telkinleri, üç, beş hafta sürecek bir tedavi süreci olarak düşünmeyelim..ben telkinleri hayatımın bir parçası haline getirdim..çünkü her yerde bize dayatılan olumsuz telkinler mevcut..buna örnek olarak...tv de osteoporozla ilgili bir reklam var..adamlar süt satabilmek için, kişileri hem görsel, hemde işitsel olarak olumsuz telkin bombardımanına tutuyorlar...ben bu reklemı görüp her 3 kadından biri osteoporoz olur dediklerinde.AFFETMEŞSİNİZ SİZ ONU, İNSANLARIN OSTEOPOROZ OLMAMASI İÇİN SÜTTEN BAŞKA SEÇENEKLERİDE VAR dedim..eğer başkalarının düşüncesini önemsememe telkinini dinlemiyor olsaydım..şu anda kleopatra gibi süt banyasu yapıyor olurdum..biz telkinleri dinledikçe farkındalığımız gelişiyor..ürüttiğimiz düşüncelere anında sobe diyoruz ..işte sende ablana karşı ürettiğin korkuya sobe demişsin...bir şeyi sobelediğin zaman o, seni en kısa zamanda terketmek zorunda kalıyor..çile çekeceğini değil kurtuluş günlerini kutlayacağın günlerin geldiğini düşün ablam..ve seni olumsuz etkileyen düşünceleri, duyguları farkettiğinde ilgili telkini listene koy..yaa bu neden böyle demeden..herkes birbirinin aynasıdır..belkide ablan sana karşı duyduğu korkuyu sana yansıtıyordur, o bu korkuyu özgüven maskesiyle taşıyor, sen ise daha tecrübesiz olduğun için gizleyemiyorsundur, bazen, sebepsiz yere hissettiğimiz duygular karşımızda olan kişinin, bize yansıttıkları olabiliyor, düşün bakalım..birde kardeşler insana sorumluluk yükledikleri kadar, insanın destekçisidirler..ablana senin hayat yolunda en önemli destekçilerinden biri olarak bak..ailelerin kardeşleri birbiriyle kıyaslama gibi saçma bir tutumları var..eğer böyle bir durum söz konusuysa..kendinden başka hiç kimse gibi olmak zorunda değilsin..unutma hayatta herkes kendi özgün hikayesini yazar..sende kendi özgün hayat hikayeni yazmak için şimdi ve buradasın..ben senin hayat hikayeni okuyabilmek için sabırsızlanıyorum..çünkü onun başarılarla dolu olacağını biliyorum..bunlar senin başarıların hepsinin altında alen imzası var..tebrikler ve saygılı sevgiler | |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız korkum yeniden başladı ?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya benim bir tane ablam var..ben küçüklükten beri ondan hep korkardım...yani korkardım derken beni dövdüğünü falan sanmayın..bu korkuyu tarif edemiyorum..onla telefonla konuşurken sesim titrerdi.üniversiteden geldiğinde elim ayağıma dolaşırdı..hatta o gelmeden bir hafta önce falan stres başlardı bende..aramızda hep mesafe vardı.aslında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi