Ynt: Ben değişirsem herkes değişir sevgili medusa
gerçi çok uzun süre olmuş sen mesajı göndereli ama belki başka arkadaşlarında bu tip soruları olur diye yazıyorum. şifa enerjileri şamballa, mor alev,reiki,vb. hepsi bilinenin aksine alternatif değil yardımcıdır. şimdi ben hemen hemen bilinen bütün enerji uygulamalarını yapıyorum,ancak dediğim gibi alternatif değil yardımcı oldukları için ve ben ilaç tedavisi görmediğim için şifa enerjileri bir yere kadar yardımcı oldu, sorunu kökünden halletmedi,kendi kendime oto hipnoz,nlp denemeleride yaptım,fakat istisnasız okuduğum her kitapta aman ha şunu veye bunu yalnız yapmayın diye yapılan ikazlardan dolayı korkup hep yarım bıraktım.şimdi bu siteden indirdiğim scriptleri dinlerken,bilinç altıma mesajların daha kolay yerleşmesi için reiki kullanıyorum, örneğin geçmişteki bazı alışkanlıklarımın bana daha faydalı şekle dönüşmesi için mor alevde yakıyorum.vb.plesebo etkisi olabilir bu konularda çokta iddialı konuşmayı sevmem. ama faydasını gördüğüm bir gerçek.bence siz scriptleri dinlerken şamballa ilede bağlantı kurun.edindiğim bilgilerin çoğunu yıllarca kullanmadım.şu anda iyiki öğrenmişim diyorum, iyiki ekmek paramı o kitaplara yatırmışım.ve allah bana kitap okumayı sevdiren babacığımdan razı olsun, nur gölünde yaşatsın,cennetinde barındırsın,allah atakan beyden de razı olsun,edindiğim her bilgi şu anda kollektif olarak faydalı oluyor.birde kesin kararlar vermek gerekiyor, bu hem şifa enerjilerinin akışını etkiliyor hemde bilinç düzeylerimizi birleştiriyor,evvelden entellektüel zihnim bir şeyler yapmaya çalıştığım zaman, hadi ordan nerde bunun isbatı derdi, şimdi geri sekmeler olduğunda, içimden bir ses artık duramazsın diyor, buna karşı duran hiç bir düşünce gelmiyor zihnime.zaten scriptleri dinlemeye başladığımda, ilk sona eren zihnimdeki bu konferanslar oldu,artık tüm zihinlerim aynı doğrultuda çalışıyor diye düşünüyorum, yine ortalığı ayağa kaldırıyorum, öfkelendiğim zaman her yer toz duman oluyor,ama bu durumda, eskiye oranla daha çabuk geçiyor, geri sekmeler olduğunda hemen yatıyorum script leri dinlerken kendime şifa veriyorum,scriptlerin içeriğini okumadım, onların birebir benim için yazıldığını düşünüp öyle dinliyorum, biraz önce plesebo etkisi derken bunu kastettim.bence doktora gidin, ilaç almanız gerekiyorsa alın,şifa enerjilerini uygulamayı biliyorsanız birlikte kullanın,şifa enerjileri kullanmayı bilmiyorsanız bir elinizi başınızın arkasına diğer elinizi başınızın üstüne , veya alnınıza veya midenizin üstüne koyun (duygusal sinir sistemi mide bölgesinde bulunuyormuş) scriptleri böyle dinleyin. şifanın gerçekleşmesi için illa şifa enerjilerine uyumlanmış olmak gerekmiyor,ellerinizi başınızın arkasına veya bedeninizin her hangi bir yerine koyduğunuzda tanrının bize cömerçe bahşettiği bio enerjinizi harekete geçiriyorsunuz. bilinç altı sembolik hareketleri seviyormuş.yani siz zihinsel olarak yaptığınız bir şeyi gerçektede yaptığınız zaman dinlediğiniz scriptlerin sözlerine eylemlede katkıda bulunuyorsunuz ve şifa süreci böylece kısalıyormuş. örneğin ben, zihinsel olarak öfkelerimi kinlerimi vb. mor alevde yakıyorum ya, bunu gerçektede yapıyorum daha önceden yazdığım kağıtları bahçede çakmakla yakıyorum.tüm bunların gerçekte bir faydası yoksa bile bilinç altımı harekete geçiriyor diye düşünüyorum. HEPİNİZE SAYGILI SEVGİLER |